Haberler

MİT ve TSK ortak operasyonuyla öldürülen terörist Merwan Bedel'in HDP'li vekille yan yana çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı

Güncelleme:

Kuzey Irak'ta güvenli bölge oluşturmak için başlatılan Pençe harekatları, terör örgütü PKK'nın tepe yöneticilerinin de birer birer etkisiz hale getirilmesini sağlıyor. MİT ve TSK'nın ortak operasyonuyla dün etkisiz hale getirilen terör örgütünün sözde Sincar sorumlusu 'Dijwar' kod adlı Merwan Bedel ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Merwan Bedel isimli teröristin HDP Milletvekili Feleknas Uca ile birlikte birlikte çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) uzun süredir takibe aldığı terör örgütünün Sincar sözde Özerk Yönetimi Konseyi Eş Başkanı ve YBŞ sorumlusu 'Dijwar' kod adlı Merwan Bedel'in önceki gün Hanesor köyünde toplantıda olduğu belirlendi.

MİT ve TSK ortak operasyonuyla öldürülen terörist Merwan Bedel'in HDP'li vekille yan yana çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı'Dijwar' kod adlı terörist Merwan Bedel.

İSTİHBARATIN ARDINDAN SİHA HAVALANDI

MİT'in aldığı istihbaratın ardından bölgede görevli Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) havalandı. Bedel ve yanındakilerin köy evi havadan izlenmeye başlandı. Sabah saatlerinde evden çıkan terörist Bedel ve 2 korumasını taşıyan araç hareket etti.

MİT ve TSK ortak operasyonuyla öldürülen terörist Merwan Bedel'in HDP'li vekille yan yana çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı

TB-2'DEN NOKTA ATIŞI

Araç, sivil yerleşim yerinden uzaklaştıktan sonra TB-2 Bayraktar SİHA tarafından, Kanatlı Güdüm Kiti Silah Sistemi (KGK) MK-82 yerli akıllı mühimmatla nokta atışı yapılarak vuruldu. Sabah'ta yer alan habere göre, araçtaki Merwan Bedel ve 2 koruması etkisiz hale getirildi.

MİT ve TSK ortak operasyonuyla öldürülen terörist Merwan Bedel'in HDP'li vekille yan yana çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı

HDP'Lİ VEKİL O TERÖRİSTLE YAN YANA

Operasyonda etkisiz hale getirilen terörist Merwan Bedel'in bir süre önce HDP Milletvekili Feleknas Uca ile birlikte Sincar'da bir programda birlikte çekilmiş fotoğrafı da ortaya çıktı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Feleknas Uca PKK Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (12)

Kurt bey:

Siha bunları vursun . Ben kuru ekmeğe razıyım.

352
64
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

O zaten belli hdp terorist bi partidir. Hepsine siha gerekiyo

277
33
yanıtYanıtla
HALİS ER:

bunlar ya teslim olacak ya da hepsi etkisiz hale getirilecek.

243
27
yanıtYanıtla
Mehmet kuru :

İyi görün işte CHP işte İYİ parti kimlerle iş tutuyor …

122
85
yanıtYanıtla
Tarık Ziya:

Doğru söylüyonda chp nin arkasında # oy var, desteklemeye devam ediyorlar. İYİ partiye ne demeli.

yanıt13
yanıt2
matehald:

yan yana ise tutukılayın o zaman neyi bekliyorsunuz....

175
23
yanıtYanıtla
OKUR:

kemal kılıçtaroğlunun dostlarımız dediği millet ittiakı

79
52
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

bunlarla aynı masada oturmaktansa kuru taş yerim

103
22
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

niye şaşırdınız adamlar saklamıyor ki .

94
10
yanıtYanıtla
SERKAN ÖZDEMİR:

BİZİM ASKERLER ŞEHİT OLUR CENNET VE PEYGAMİRİMİZ YANINDA OLUR VE TERÖRÜSLERİN YERİ CEHENNEM , YAŞASIN CEHENEM BÖYLELERİ DÖRT GÖZLE BEKLİYOR VE DAHA YOKMU DİYECEK CEHENNEM BEKLE BUNLARIN GERİSİNİDE TÜRK ASKERLERİ SİHALARLA İHA LARLA GÖNDERİYOR DEVLEYİMİZ VAR OLSUN ASKERİMİZ BİN YAŞASIN

78
21
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title