Haberler

Her satırı korkunç! Şanlıurfa'daki cinayetin altından yasak aşk çıktı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Murat Yalçın'ın öldürülmesine ilişkin olayda korkunç bir detay ortaya çıktı. Cinayeti işleyen M.M., Yalçın'ın eşi Aysel Y. ile ilişkisi olduğunu ifade ederek olayı birlikte planladıklarını itiraf etti.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, otomobile düzenlenen silahlı saldırıda ölen gurbetçi Murat Yalçın'ın yasak aşk cinayeti kurbanı olduğu ortaya çıktı. Yalçın'ın ölümüyle ilgili eşi Aysel Yalçın ile saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf eden Mehmet Mencik, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Viranşehir ilçesine bağlı Tanyeli Mahallesi yakınlarında dün akşam saatlerinde yolda pusu kuran kişi tarafından yabancı plakalı otomobile yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Murat Yalçın olay yerinde hayatını kaybetti. Almanya plakalı aracı kullanan eşi Aysel Yalçın ise hafif yaralandı. Yol kenarında silahlı saldırıya uğrayan otomobili gören diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine jandarma, sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Murat Yalçın'ın başına ve vucüduna isabet eden kurşunla olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde tamamlanan incelemenin ardından Yalçın'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada otopsisi tamamlanan Murat Yalçın'ın cenazesi Viranşehir Yeni Merazlığında toprağa verildi.

Her satırı korkunç! Şanlıurfa'daki cinayetin altından yasak aşk çıktı

YARALI EŞ VE YAKALANAN ŞÜPHELİ 'YASAK AŞKI' İTİRAF ETTİ

Cinayet soruşturmasını yürüten Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, Murat Yalçın'ın öldürülmesiyle ilgili bölgede yaptığı kamera kaydı incelemesinde cinayet şüphelisini ve saldırıda kullanılan aracı belirledi. Saldırının sürücü değişikliği sırasında işlendiğini tespit eden ekipler, kimliği belirlenen cinayet şüphelisi Mehmet Mencik'i adresine düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

Her satırı korkunç! Şanlıurfa'daki cinayetin altından yasak aşk çıktı

TANINMAMAK İÇİN SAÇ VE SAKALINI KESMİŞ

Şüpheli Mehmet Mencik'in, cinayetin ardından tanınmamak için saç ve sakalını kestiği görüldü. Gözaltına alınan Mehmet Mencik, jandarmadaki sorgulamasında Aysel Yalçın'la aralarında yasak ilişki olduğunu itiraf etti. Bunun üzerine ifade için jandarmada tutulan Aysel Yalçın sorguya alındı. Yalçın sorgusunda eşi Murat Yalçın'la aile zoruyla evlendirildiğini bu yüzden bir kaç kez intihar teşebüsünde bulunduğunu söyledi.

Her satırı korkunç! Şanlıurfa'daki cinayetin altından yasak aşk çıktı

"İNTERNETTEN TANIŞTIK"

Eşiyle istemeden evlendiğini iddia eden 3 çocuk annesi Aysel Yalçın, ifadesinde şunları söyledi: "15 gün önce Almanya'dan Türkiye'ye geldik. Viranşehir'de eşimin ailesini ve yakınlarımızı ziyaret ettik. Olay günü Şanlıurfa'da dönüş hazırlıkları için alışveriş yaptık. Ardından Viranşehir'e dönerken, internetten tanışarak sevdiğim Mehmet Mencik'le bir plan yaptık. Eşim bir süre araç kullandıktan sonra başı ağrıyınca aracı durdurdu. Ben o sırada direksiyon başına geçtim. Tabi bu sırada bir kavşakta bizi takip eden Mehmet Mencik, bizim aracın önünde durarak eşime ateş açarak öldürüp benim cep telefonumu alarak kaçtı. Yaşanan bu olaydan dolayı çok pişmanım."

Her satırı korkunç! Şanlıurfa'daki cinayetin altından yasak aşk çıktı

SÜREKLİ PARA GÖNDERMİŞ

Cinayeti planlayarak işleyen Mehmet Mencik jandarmaya verdiği ifadesinde ise Almanya'da yaşayan Aysel Yalçın'la 3 yıl önce internet üzerinden tanıştıklarını söyledi. Yasak ilişkileri sırasında Aysel Yalçın'ın eşinden kurtulması için sürekli kendisine para gönderdiğini, bu parayla ev aldığını belirten şüpheli Mencik'in cinayetin ardından yakalanmaması durumunda pasaport çıkararak, Almanya'ya gideceğini itiraf ettiği kaydedildi.

Cinayet şüpehlis Mehmet Mencik ile Aysel Yalçın jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Yalçın Viranşehir Şanlıurfa 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (8)

Emin Tas:

Kadın çok tehlikelidir

259
17
yanıtYanıtla
Ahmet:

Aşkınız batsın. Çocuklar ortada kaldı yazık. Bir kadın isterse hanımefendi olur, isterse kepaze de olur. Allah doğru yoldan ayırmasın.

256
0
yanıtYanıtla
habip polat:

Yasak aşk diye temize çıkarın sonra da bir kaç yıl içerde besleyin sonra da çıkarın aşkınız da yasaklıktan çıksın oh gel keyfim gel... yaşasın İDAAAAAMMMMMM

155
5
yanıtYanıtla
TT:

Büyük çoğunluğu Müslüman olan bir halkın ''Kısasa kısas''ı kanun olarak görmek istemesi ve kanun yapıcıların bunu görmezden gelmesi... Bu sürdürülebilir değil. Lütfen hangi görüşten olursanız olun, siyasilere idam ı hatırlatın.Bunu istemek suç değil.

111
16
yanıtYanıtla
Kuman:

Bir daha anlaşılıyor ki! Hiç bir kadına güven olmaz! Önce her şey gizli derler,sonra intikam için ifşaa ederler

53
9
yanıtYanıtla
murtaza çınar:

Kadın azdımı onu hiç bir kuvvet durduramaz

38
3
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Cinayete sebep olan kadın aklındakilerini Şeytan' a anlatsaymış, Şeytan, sakın yapma çok günaha girersin bile derdi.

14
0
yanıtYanıtla
Muster Mustermann:

Internet ortami cogu insaninin sonu olmaya devam edecek.

13
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title