Haberler

Eyüpsultan'daki kazada yaralının kaybolan telefonu yurt dışına kaçan Eylem Tok'un aracından çıktı

Güncelleme:

İstanbul Eyüpsultan'da lüks cipiyle karıştığı kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan yazar Eylem Tok'un oğlu Timur C., olay yerinden annesi tarafından önce Mısır'a sonra ABD'ye kaçırıldı. Kazada yaralanan İbrahim Gümüş, kaza sonrası telefonla yardım istemeye çalışırken elinden telefonunun alındığını söyledi. Kaybolan telefon, Eylem Tok'un kullandığı araçta bulundu.

Eyüpsultan'da, 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazada mağdurlardan birinin kaybolan cep telefonu kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin annesi Eylem Tok'un kullandığı araçta bulundu.

YARDIM ETMEK İÇİN TELEFONU ALIP DALGINLIKLA DUVARIN ÜSTÜNE BIRAKTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 1 Mart'ta, Göktürk'teki Belgrad orman yolunda meydana gelen ölümlü trafik kazasında yaralanan İ.G'nin telefonunun bulunmaması üzerine çalışma başlattı. Çalışmalar sonucunda kazaya tanık olan Z.H.T'nin, yaralılardan birine yardım etmek için telefonu aldığını ve dalgınlıkla götürdüğünü belirleyen ekipler, daha sonra cep telefonunu site duvarının üzerine bıraktığını tespit etti.

Eyüpsultan'daki kazada yaralının kaybolan telefonu yurt dışına kaçan Eylem Tok'un aracından çıktı

DUVARIN ÜSTÜNDEN ALIP ARAÇTA UNUTMUŞ

Ekipler, sitenin güvenlik görevlileri tarafından muhafaza altına alınan cep telefonunun yine kazaya tanık olan D.Ö'nün annesi B.Ö tarafından alındığını ve o esnada kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin annesi Eylem Tok'un da orada bulunduğunu belirledi.

Çalışmalarda daha sonra telefonun Tok'un siteye geldiği ve A.K'nin kullandığı araca konulduğu ve taşıtın kontrolü sırasında yine sürücü tarafından bulduğu tespit edildi. Telefon, A.K tarafından emniyete teslim edildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Eyüpsultan'daki kazada yaralının kaybolan telefonu yurt dışına kaçan Eylem Tok'un aracından çıktıOğuz Murat Aci

KAZADA YARALANAN KİŞİ, "TELEFONUM ALINDI" DEMİŞTİ

Kazada yaralanan İbrahim Gümüş, "Biz benzinimizi aldık dönüş yolundaydık. Araç arızalandı. Arızalanınca biz 3 tane ATV'yi emniyetli bir alana çektik. Sonra Oğuz abi dedi ki, karşıdan gelen görsün diye ATV'leri ters çevirip arkaya geçerek flaşörlerini yaktı. Görmemeleri imkansız. 4-5 tane araba geçti. Onlar yavaşladı, fark etti. Bir tanesi durdu, bir ihtiyacınız var mı diye sordu. Ama o çok süratli ve hızlı olduğu için göremedi ve direk yapıştırdı. Ben sadece farları gördüm, sonrası yok bende. O anlara dahil pek bir şey hatırlamıyorum. Çünkü o esnada kafama darbe aldım. Sadece arabanın çok süratli olduğunu hatırlıyorum. Çarpmanın etkisiyle zaten biz savrulduk. Görmemle vurması bir oldu zaten.

Daha sonra yardım istemek için telefonumu çıkarmıştım. Telefonu çıkardığım zaman şifremi hatırlayamadım. Yüz kilidiyle açmaya çalıştım, açıldı telefon. O sırada telefon benim elimden alındı. Kim olduğunu bilmiyorum. Çünkü etraf karanlıktı göremiyordum. Büyük ihtimalle aileden biri almıştır diye düşünüyorum. Ondan sonra telefonum alınıyor. Ben o etkide kalkıp arkadaşımı görünce telefonu unutuyorum. Gerisini de hatırlamıyorum.

Eyüpsultan'daki kazada yaralının kaybolan telefonu yurt dışına kaçan Eylem Tok'un aracından çıktıİbrahim Gümüş

"TELEFONA BİR HANIMEFENDİ ÇIKIYOR"

Sonra teyzem telefonla beni arıyor. Beni aradıktan sonra telefona bir hanımefendi çıkıyor. 'Siz kimsiniz, İbrahim nerde' diye bir soru soruyor. O da 'siz kimsiniz' diye cevap veriyor. Teyzemde diyor ki 'Ben teyzesiyim sen kimsin' diyor. Sonra telefonu yüzüne kapatıyor. Sonrasında telefonun güvenliğe bırakılıp oradan alındığı söyleniyor. Ne olacağını bilmiyoruz ama adalete teslim olduktan sonra her şeyin açığa çıkacağını düşünüyoruz. Ben yardım ya da oraya gelen bir bayan sesini duymadım. Zaten yarı baygındım. Kazadan sonra bunları hatırlıyorum. Telefonum elimden alındı. Alındığını biliyorum. Telefonu çıkardım, telefon benim yanımdaydı çıkarıp yardım istemek için aramıştım. Ama işte söylediğim gibi telefonu elimden aldılar ne oldu bilmiyorum. O esnada ambulans daha gelmemişti" açıklamasında bulundu.

Eyüpsultan'daki kazada yaralının kaybolan telefonu yurt dışına kaçan Eylem Tok'un aracından çıktı

NE OLMUŞTU?

Eyüpsultan'da, 1 Mart'ta kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak Oğuz Murat Acı'nın ölümüne, İ.G, T.A, S.K. ve H.T'nin yaralanmasına neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi Eylem Tok kaza sonrası İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçmış, ardından ise Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmişlerdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, sürücü T.C. ve annesi yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Ardından, zanlıların hem diplomatik yollardan hem de Interpol vasıtasıyla Türkiye'ye iadeleri istenmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Eyüpsultan Eylem Tok İstanbul Mısır Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Erdem Özkır:

Haberi öyle karışık anlatmışsınız ki , ne olduğu belli değil, başlıkta Eylem Tok aldı deniyor , yazının içinde tanık aldı deniyor, ayık kafayla bir daha yazın şu haberi..

260
2
yanıtYanıtla
Shef :

ve bu kadın bir yazar... Bu kadının tüm ağırlığı mürekkep olsa ne yazar.

142
4
yanıtYanıtla
Babayaro:

Sürekli özgürlükten insan haklarından bahseden sanatçı tayfasından neden tiksindiğimi anladım

133
6
yanıtYanıtla
Tekin avci:

Yani turkiyede suç işleyen birisi uçağa atlayıp 4 saat sonra yurt dışına elini kolunu sallayarak kalabiliyor kimse ilgilenmiyor hava alanları vs vs bilgi gitmiyor aracın plakası belli sahibi belli kimse o 4 saat boyunca kılını kıpırdamıyor sebep nedir suçlu korunuyor acaba 4.5 saatte emniyet suçluyu nasıl yakalamak yada o kişi ler kontrol noktalarından nasıl geçer?

86
4
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Hızı 230-240 tan asagi deildir

60
2
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Birkac saat sonra 900 lere cikip,ucup gitti zaten

yanıt51
yanıt6
sivri:

adam doğru tahmin etmiş olabilir o persche elektrikli ve 300 km yi rahat görüyor 150 den aşağı değildir

yanıt41
yanıt1
Ecem Yıldız:

Şu yazdığınızı bi okuyun ya hiçbir şey anlaşılmıyor

42
1
yanıtYanıtla
Cengiz Aktaş:

Gerçekten benim ülkem mükemmel bir ülke. Mesela lüks araçlarla asla yarış yapamıyorsunuz kamuya açık ve normal trafiğin olduğu yerlerde. Birilerinin gerek canına gerekse sağlığına asla zarar vermiyoruz, uymuş olduğumuz trafik kurallarıyla. Kazaya karışsanız bile anında sizi ele geçirip, adalete teslim ediyor güvenlik güçlerimiz. Öyle sınırdan yahut hava alanından başka bir ülkeye geçeyim filan diyemezsiniz. Benim güzel, canım ve biricik ülkem. :)))

15
1
yanıtYanıtla
Tekin avci:

Bu senaryo gibi duruyor suçlu korunmasin öyle birsey olamaz çocuk telefon açıldı kadın kapattı konuşmadan diyor

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title