Haberler

Türkiye Esenyurt'taki vahşeti konuşuyor! 2 kişinin öldüğü kavganın nedeni ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'taki 2 kişinin öldürüldüğü tekel kavgasında yakalanan 1 şüpheli adliyeye sevk edildi. İşletmede 1 pompalı tüfek, 2 tabanca, 50 adet mermi ele geçirilirken kavganın ise alacak verecek meselesinin ardından yapılan küfürlü bir paylaşımın olduğu öğrenildi.

Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı olayın nedeninin borç kavgası sonrasında yapılan küfürlü Whatsapp paylaşımı olduğu ortaya çıktı. Olayda hayatını kaybeden Batuhan Bayındır'ın ise sadece arkadaşlarıyla sohbet etmek için orada olduğu öğrenilirken, silahlı saldırganlardan biri polis ekipleri tarafından yakalandı. İşletmede yapılan aramada 1 pompalı tüfek, 2 tabanca, 50 adet mermi ele geçirildi. Öte yandan olayda hayatını kaybedenler defnedildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Esenyurt'ta bir tekel bayisine giden bir gruptakilerden biri burada bir süre tartıştığı Yunus Emre Erzen (24), Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzen'e (21) ateş etmişti. Şüpheliler olayın ardından kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırılan yaralılardan Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüphelilerden M.Ö'yü gözaltına aldı. Esenyurt İlçe Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan şüpheli M.Ö, daha sonra Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Esenyurt'ta Whatsapp paylaşımı nedeniyle cinayetYakalanan Murat Özer

3 KİŞİ ARANIYOR

Zırhlı araç eşliğinde sağlık kontrolüne ve ardından adliyeye götürülen şüphelinin olay sırasında ayağından yaralandığı, koltuk değneğiyle yürüdüğü görüldü. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında kimlikleri tespit edilen diğer şüpheliler A.Ö, T.Ö. ve S.Ö'nün yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Esenyurt'ta Whatsapp paylaşımı nedeniyle cinayetAranan şahıslar

TÜFEK, TABANCA, 50 ADET MERMİ BULUNDU

Olay yerinde yapılan incelemede 12 boş kovan bulundu. İşletmede yapılan aramada ise 1 pompalı tüfek, 2 tabanca, 50 adet mermi ele geçirildi. Öte yandan, olayda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen ile Batuhan Bayındır'ın cenazelerinin dün Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak defnedildikleri öğrenildi.

Esenyurt'ta Whatsapp paylaşımı nedeniyle cinayetÖldürülen Yunus Emre Erzen

CİNAYETİN SEBEBİ BORÇ KAVGASI

Cinayetin nedeninin iki aile arasındaki borç kavgası olduğu öğrenildi. İddiaya göre saldırganlar, alacaklı oldukları baba Erzen'den borcun ödenmesini istedi. Paralarını alamayınca konuyu mahkemeye taşıyan zanlılar, icra takibi başlattı. Bu durum karşısında öfkelenen baba Erzen, Whatsapp'dan küfürlü bir durum paylaştı. Baba Erzen'i bulmak için tekel bayiine gelen silahlı saldırganlar, Yusuf Erzen, Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır'ı gördü. Erzen kardeşlerden babalarını çağırmalarını isteyen saldırganlar, daha sonra çıkan arbedede ortalığı savaş alanına çevirdi.

Esenyurt'ta Whatsapp paylaşımı nedeniyle cinayet

BİRKAÇ AY ÖNCE YİNE SİLAHLA ÇATIŞMIŞLAR

Geçtiğimiz aylarda ise Erzen ailesinin büyük oğlunun saldırganlardan birini silahla yaraladığı ve şu anda cezaevinde olduğu öğrenildi. Yaşanan olay sonrasında geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri, silahlı saldırganlardan Murat Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Esenyurt'ta Whatsapp paylaşımı nedeniyle cinayet

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt İstanbul Türkiye Tekel 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (39)

Mikail Öztürk:

Lgbt'nin peşine düşeceklerine milletin canınn peşine düşsünler yazık adaletin olmadığı yerde cellatlar huküm sürer. Buna sebep olanlar da hesap verecekler

155
79
yanıtYanıtla
girilmez:

Ikiside aynı kafada adamlar bak işletmede silah ve tüfek cikiyor

yanıt14
yanıt3
Servet BERBER:

Lgbt denilen sapkınlığında, din adı altında yapılan sapkınlığında, insanları gözünü kırpmadan öldürebilen katillerinde...Hepsini Allah ıslah etsin.

yanıt30
yanıt1
İbrahim Demirel:

Az önce yazdım dediğim gibi çıktı. Vuranlar la vurulanlarin arasındaki fark ne diyorum adamlar beni eleştiriyor. Ölenin abisi de bunlardan birini yaralamış. İki tarafta problemi li babamın oğlu bile olsa her iki tarafta haketmis bizim için bu tip insanların ölmesi iyidir. İdam diyorsunuz ya bırakın işte birbirine vursunlar.

116
37
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Kardeş idam gelsin fakat idami islam dini ile bağlantı yapma biri adalet digeri din)) abd tayland gibi bir cok ülkede IDAM var

yanıt7
yanıt4
minor:

Orada hıç alakasız bır çocuk öldürülmüş. Nereye bırakıyorsun. Bu gibi insanların dısarıda dolaşması herkes için tehlike.

yanıt34
yanıt0
Ibrahim T.:

Aynen dedigin gibi vursunlar birbirlerini,ama bunlar yüzündende mahsumler ölüyor

yanıt20
yanıt1
osman Öztürk:

Kesinlikle idamın gelmesi gerekir.Askerlik hariç hayatım da elime silah almadım.Ama benim bile aklıma silah almak geliyor.Çünkü ortalık psikopat kaynıyor.

134
8
yanıtYanıtla
Acımasız Gerçekler:

İlk seni assınlar o zaman. İdam isteyen idam edilsin.

yanıt6
yanıt75
Demir Acer :

Tefeci Haraççılar hesap dormaya gelmiş, idam şart

99
12
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title