Haberler

Diyarbakır'da ambulansın önünü kesen saldırganlar, 4 sağlık çalışanını bıçaklayıp kaçtı

Güncelleme:

Diyarbakır'da bir hastayı, hastaneye bırakıp istasyona dönen 112 personellerinin bulunduğu ambulansın şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında tarafikte yol verme tartışması yaşandı. Ambulansın önünü kesen otomobilden inen gruptakiler 4 sağlık çalışanını bıçaklayıp darbetti. Sağlık çalışanları hastanede tedaviye alınırken, polis, kavgaya karıştıkları belirlenen 3 şüpheliyi yakaladı.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bir hastayı hastaneye bıraktıktan sonra istasyona dönen 112 personelleri, trafikte saldırıya uğradı. Otomobille ambulansın önünü kesen saldırganlar, sağlık çalışanlarını bıçaklayıp darbetti. Polis, olayın ardından 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Diyarbakır'da yol verme tartışmasında 4 sağlıkçı bıçaklandı

OTOMOBİLLE AMBULANSI TACİZ ETTİLER

Olay, Kayapınar ilçesinde meydana geldi. Bir hastayı Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bırakan sağlık çalışanları Z.E., Ş.Ö. ve kadın personel E.D. ile stajyer öğrenci V.T., istasyona dönmek üzere yola çıktı. Seyir halinde olan ambulans; kendilerine yol vermediği gerekçesiyle 34 UH 2729 ve 21 ADC 179 plakalı otomobil içerisinde bulunan grup tarafından taciz edildi.

Diyarbakır'da yol verme tartışmasında 4 sağlıkçı bıçaklandı

SAĞLIK ÇALIŞANLARINI BIÇAKLAYIP DARBETTİLER

Otomobille ambulansın önünü kesen kişiler, sağlık çalışanlarını araçtan indirdikten sonra bıçakla saldırdı. Olayda sağlık çalışanı Z.E. başına darbe alırken, burnu kırıldı, Ş.Ö.'nin ise bıçaklı saldırı sonucunda kolunda kesik oluştu. Kadın sağlık çalışanı E.D. ile stajyer öğrenci V.T. de darbedildi.

Diyarbakır'da yol verme tartışmasında 4 sağlıkçı bıçaklandı

SAĞLIK ÇALIŞANLARI ŞİKAYETÇİ OLDU

Saldırı sonrası olay yerine gelen bir başka ambulansın çalışanları tarafından kurtarılan yaralı sağlık personelleri Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Ş.Ö.'nün koluna 30 dikiş, Z.E.'nin ise başına 20 dikiş atıldı. Sağlık çalışanları, saldırıyla ilgili şikayetçi oldu.

Diyarbakır'da yol verme tartışmasında 4 sağlıkçı bıçaklandı

"4 YARALIMIZ VAR"

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, saldırıya tepki gösterdi. Açıklama yapan Ensarioğlu, hastayı Gazi Yaşargil Eğitim Araştırması'na bıraktıktan sonra komuta merkezine dönen sağlık çalışanlarının saldırıya uğradığını belirterek, "Yolda her zaman ki gibi bugün de aynı şekilde başımıza geldi. Trafik magandaları yol kesiyor. Ambulansın üstünlüğü olmasına rağmen yol vermiyorlar. Sıkıştırıp daha sonra arkadaşlarımızı araçtan indirip darp ediyorlar. Şu an sağlık durumları iyi görünüyor. Kesici aletle kesildiği görülüyor. Burnu ve kafası kırılan arkadaşımız var. 4 yaralımız var. Darp yaralısı bulunuyor. 2'si şu an tedavi altında diğerleri ayakta tedavi ediliyor" dedi.

Diyarbakır'da yol verme tartışmasında 4 sağlıkçı bıçaklandı

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturmada, saldırıya karıştıkları belirlenen gruptakilerden 3 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Kaçan 1 şüphelinin yakalanması için çalışma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

Sahin Sahin :

Sonrada efendim Avrupa Birligi bizi neden 50 yildir Avrupa Birligine almiyor. Avrupada böyle Barbarlik kabul edilemezde ondan.

104
10
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

bu 4 kişinin kimlik bilgileri bütün devlet hastanelerine sağlık ocaklarına hatta özel hastanelere gönderilip bugünden itibaren herhangi bir tıbbi müdahale kesinlikle yapılmamalıdır alın size ceza işte hipokrat mipokrat hikaye bunlara anladığı dilden konuşmalısınız

105
0
yanıtYanıtla
D:

Acil arabasına her zaman öncelik verilir. Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız cahalet in bedelini siz düşünün. Kanunda kıssasa kıssas yer almalıdır.

92
2
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

bu ülke nasıl kalkınacak. ambulansla yol tartışması yapılır mı!!!

86
2
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Adamlar keyfimi dövmüş yoksa ambulans ben her şeyi yaparım yasam var diyemi bu kadar dayak yemiş ona bakmak lazım hemen linç etmeyin

9
63
yanıtYanıtla
Murat Vatansever:

BUNLAR HEP LİYAKATSIZLIĞIN ESER! EN TEPEDEKİLER BİRBİRİNE SALDIRIR HAKARET EDER SAYGI GÖSTERMEZ VE KAVGA EDERSE! HALK NE YAPSIN! ÜMİDİM YOK OLUYOR BU GÜZEL ÜLKE İÇİN!

59
11
yanıtYanıtla
Serdar Cem:

Adalet mülkün temelidir. Adaleti saglayamayanların büyük vebali vardır. Ya Adl ya Allah

69
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

adaletsizligin en kralini yapanlar talimatla karar verenler inancli müslüman olduklarini iddia edenler degilmi?

yanıt0
yanıt4
Ayfer Karakay:

Allah'tan korkun eliniz kırılsın bu çoçuklar bir gün sizinde canınız için yollara düşer lanetler

63
2
yanıtYanıtla
Ayfer Karakay:

Eliniz kırılsın nasıl kıydınız

62
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title