Haberler

Bu zamana kadar her söylediği çıktı! Baba Vanga'nın 2023 kehaneti de mi gerçek oluyor?

Güncelleme:

Avrupa'nın en büyük nükleer santrali Zaporijya'ya soğutma suyu sağlayan Herson bölgesindeki Nova Kakhovka Barajı'na bir saldırı düzenlenmesi ve barajın çökmesi sonrasında yetkililer olası bir nükleer felaket yaşanabileceği uyarısında bulundu. Bu da Balkanların Nostradamus'u olarak tanınan Baba Vanga'nın 2023 yılı için "Büyük bir santralde patlama meydana gelebilir" öngörüsünü akıllara getirdi.

Ölmeden önce Covid-19 salgını, 11 Eylül saldırıları, Prenses Diana'nın ölümü ve Çernobil felaketi gibi olaylar hakkında açıklamalarda bulunan Baba Vanga, 2023 yılı için de bir nükleer felaket öngörmüştü.

NÜKLEER PATLAMA OLABİLECEĞİNİ ÖNGÖRMÜŞTÜ

1996'da henüz 75 yaşındayken yaşama veda eden Bulgar kahin Baba Vanga'nın geçmişte yaptığı açıklamaları inceleyen uzmanlar, ünlü kahinin 2023 yılında büyük bir nükleer santralde patlama meydana geleceğini söylemişti. Nükleer santraldeki patlamanın Asya üzerinde toksik bulutlar oluşturacağını öngören Baba Vanga, bölgedeki diğer ülkelerin de bu zehirli gazlardan etkileneceğini aktarmıştı.

Bu zamana kadar her söylediği çıktı! Baba Vanga'nın 2023 kehaneti de mi gerçek oluyor?

EN BÜYÜK NÜKLEER SANTRALİ RİSK ALTINDA

Bir yılı aşkın bir süredir devam eden Rusya-Ukrayna savaşında, dün kritik bir gelişme yaşanmış ve Ukrayna'nın güneyinde bulunan ve Rusya'nın kontrolü altına giren Herson bölgesindeki büyük barajlardan biri olan Nova Kakhovka Barajı'na bir saldırı düzenlenmişti. Bölgede su seviyesi olağanüstü boyutlara ulaşırken baraj, Avrupa'nın en büyük nükleer santrali Zaporijya'ya soğutma suyu sağlıyordu. Barajın çökmesi sonrasında yetkililer olası bir nükleer felaket yaşanabileceği uyarısında bulundu.

Bu zamana kadar her söylediği çıktı! Baba Vanga'nın 2023 kehaneti de mi gerçek oluyor?

GÖRME YETİSİNİ 12 YAŞINDA KAYBETTİ

Romanya'da bir çiftlikte büyüyen Baba Vanga henüz 12 yaşındayken bir kum fırtınası içerisinde kalan ve kör kalmıştı. O dönemde takipçileri giderek artan Baba Vanga'nın "paranormal bir yeteneği" olduğu öne sürülmüştü.

Bu zamana kadar her söylediği çıktı! Baba Vanga'nın 2023 kehaneti de mi gerçek oluyor?

DENİZALTININ BATACAĞINI BİLDİ

1999 yılının Ağustos ayında, "Kursk sular içinde kalacak ve bütün dünya ağlayacak" diyen Baba Vanga'nın bu açıklamalarından kısa bir süre sonra Rus nükleer denizaltı Kursk batmıştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Nostradamus Baba Vanga Zaporijya Herson Baba Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

sade vatandaş:

gaybı yalnız yaratan bilir gaipten haber veriyorum diyen küfre girer

168
26
yanıtYanıtla
Carsambali:

Vanga baba,Kilicdaroglu ne zaman istifa edip koyune donecek...Mujdeyi bekliyoz..

136
32
yanıtYanıtla
Serkan Kaplan:

fal bakan da baktıranda inananda günah işliyor. yapmayınız. geleceği yanlız ve sadece Allah cc bilebilir.

149
16
yanıtYanıtla
FATİH ARSLAN:

Baba vanganin kendine hayrı yok. Salla gitsin ya tutarsa...

105
17
yanıtYanıtla
Tr:

Vanga bir ermiştir.ruhlarla iletişim kurup onları görebiliyor.vanga bir kördür. Ama herşeyi görebiliyordu.kendisini 2 milyon kişi ziyaret etmiştir.vanganın hayatını bir okuyun.bende Astral seyahat gibi konularla uğraştım.bazı deneyimler yaşadım bu işler boş işler değil.gelecek görülebiliyor tarih saat kesinliği olmadan.bu arada bende boş adam salak biri değilim.6bin dolara yabancı bir şirkette çalışan mühendisim..insanları küçümsemeyin diye söylüyorum

21
52
yanıtYanıtla
Ser Dar:

bu ihtiyar her sene belli dönemlerde haber olarak servis edilir.bir kehanetinde baba vanga'ya göre avrupa 2016 yılının sonunda kendini feshedecek. ve zamanla kıta 'hemen hemen boş' kalacak, hatta 'neredeyse hiçbir bir yaşam formunun bulunmadığı çorak bir araziye' dönüşecektir...Böyle zırvalara kanıp günaha girmeyin.

52
8
yanıtYanıtla
Sedat Sedat:

Hani dünya kupası finalini Almanya Brezilya oynayacaktı. Ya bi dalga geçmeyin insanlarla

42
3
yanıtYanıtla
Sedat Sedat:

Şu zavallıyı ne kadar ciddiye aldınız ya:)))

39
5
yanıtYanıtla
ALİ AKBAŞ:

Ben de bir kahanette bulunyım DOLAR ve YURO Yükselişi devam edecek milletin alım gücü düşecek iktidarın seçim öncesinde verdiği sözleri vatandaşlar unutsun

8
7
yanıtYanıtla
Hakan Can:

Gidin ya fal haram

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title