Haberler

Son Dakika! ABD'den Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin açıklama: İki lider işbirliğini güçlendirme çabalarını görüştü

Güncelleme:

Son dakika: NATO Liderler Zirvesi'nde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden arasındaki ikili görüşmenin ardından Beyaz Saray'dan da açıklama geldi. Açıklamada, "Biden ve Erdoğan ve ikili iş birliğini güçlendirme çabalarını görüştü. Biden, İsveç ve NATO ile anlaşmaya varması nedeni ile tebrik etti." ifadelerine yer verildi.

Litvanya'da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden ikili görüşme gerçekleştirirken, zirveye ilişkin Beyaz Saray'dan ilk açıklama geldi. Açıklamada, "Biden ve Erdoğan ve ikili iş birliğini güçlendirme çabalarını görüştü. Biden, İsveç ve NATO ile anlaşmaya varması nedeni ile tebrik etti." denildi.

Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Liderler Zirvesi sona erdi. İki gün süren zirvede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çok sayıda devlet başkanıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

ERDOĞAN, BIDEN İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan zirvenin ikinci gününde ABD Başkanı Joe Biden'la bir araya geldi. 1 saat 15 dakika süren kritik zirvede önemli konu başlıkları ele alındı.

Son Dakika! ABD'den Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin açıklama: İki lider işbirliğini güçlendirme çabalarını görüştü

"İKİLİ İŞ BİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRME ÇABALARI GÖRÜŞÜLDÜ"

Görüşmeye ilişkin ABD'den de açıklama geldi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, "Biden ve Erdoğan ikili iş birliğini güçlendirme çabalarını görüştü. Biden, İsveç Başbakanı ve NATO Genel Sekreteri'yle anlaşmaya varması nedeniyle Erdoğan'ı tebrik etti. İki lider savunma ve ekonomi konularında önceliklere dair görüş alışverişinde bulundu. İki lider Ukrayna'ya destek ve Ege'de istikrarın korunmasının önemi de dahil olmak üzere bölgesel konuları görüştü." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan görüşmenin ardından ilk açıklama Türkiye'den geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi'nde Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden ile bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye ve ABD arasındaki siyasi, ekonomik ve ticari ilişkiler, güvenlik alanındaki iş birliği imkanları ve bölgesel konular ele alındı."

Son Dakika! ABD'den Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin açıklama: İki lider işbirliğini güçlendirme çabalarını görüştü

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Beyaz Saray Joe Biden İsveç Nato Dünya Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Dengiz Elm:

Kandırılma yine :)

6
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Şeytanla işbirliği yapılmaz !!!

4
0
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

yine abd bilindik tuzak

4
0
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

İsveç, NATO, Avrupa birliği işlerinden önce Türkiye'nin sığınmacılara kalıcı çözüm bulması gerekir. Bayram da ülkesine gidip, bayramdan sonra Türkiye ye geri dönen sığınmacı olamaz. Bayramda Ülkesine gidebilen orada kalıp yaşamasını da bilir.

3
0
yanıtYanıtla
Halil çağrı Çevik:

Putin şimdi diyor ben kimle dost olmuşum.

2
1
yanıtYanıtla
SAYİT AYAZ:

yaw biliyoruz ki bunlar sözünde durmazlar yıllardır böyle. neden isteklerini kabul ediyor anlamış değilim

2
0
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Bla bla bla

1
1
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

abd'ye güvenen acaba varmı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title