Haberler

Gazze'de katliam yapan İsrail'in basit numaralarla Elon Musk'ı etkileme çabaları

Güncelleme:

Günlerdir Gazze'de çoluk çocuk ayırt etmeden binlerce masum sivili katleden Tel Aviv yönetimi, ülkelerini ziyaret eden Elon Musk'ı mağdur olduklarına inandırmak için yapmadıkları şey kalmadı. Netanyahu'nun boş beşik tiyatrosundan sonra oğlunun Hamas tarafından kaçırıldığını söyleyen bir kadını Elon Musk ile buluşturan İsrailli yetkililer duyar kasmaya çalıştı.

İsrail İletişim Bakanı Shlomo Karhi, ABD'li milyarder Elon Musk ile sahibi olduğu uydu internet sistemi Starlink'in Tel Aviv'in onayı olmadan abluka altındaki Gazze Şeridi'ne uydu interneti sağlamaması konusunda prensipte anlaştıklarını duyurdu. Yaptıkları sivil katliamını meşru göstermek için türlü türlü tiyatrolar sergileyen İsrailli yöneticiler, son olarak oğlunun Hamas tarafından kaçırıldığını söyleyen kadını Elon Musk ile buluşturdu.

TİYATROYA DEVAM

Elon Musk'a oğlunun kaçırıldığı ana ait görüntüleri izleten kadının yaptıkları salondaki bir görevli tarafından saniye saniye kaydedildi. Gazze'de masum sivillerin öldürülmesi karşısında üç maymunu oynayan Musk'ın da o anlarda üzgün görünme çabaları dikkatlerden kaçmadı.

Gazze'de katliam yapan İsrail'in basit numaralarla Elon Musk'ı etkileme çabaları

BOŞ BEŞİK TİYATROSU SERGİLEDİLER

ABD'li milyarder Elon Musk önceki gün Gazze'de katliam yapıp 15 bin masumu katleden İsrail'e gitti. Musk burada Başbakan Netanyahu ile 7 Ekim'de saldırıya uğrayan Kfar Aza beldesini gezdi. Netanyahu burada Gazze'de öldürdüğü 6 binden fazla çocuğu görmezden gelerek Musk'a, 7 Ekim'de saldırıya uğrayan Kfar Aza beldesini gezdirip boş beşik gösterdi.

Gazze'de katliam yapan İsrail'in basit numaralarla Elon Musk'ı etkileme çabaları

GAZZE'YE UYDU İNTERNETİ SAĞLAMAYACAK

İsrail İletişim Bakanı Shlomo Karhi ise yaptığı açıklamada, Musk'ın sahibi olduğu uydu internet sistemi Starlink'in Tel Aviv'in onayı olmadan abluka altındaki Gazze Şeridi'ne uydu interneti sağlamaması konusunda prensipte anlaştıklarını duyurdu.

Gazze'de katliam yapan İsrail'in basit numaralarla Elon Musk'ı etkileme çabaları

6 BİNİ ÇOCUK, 15 BİNDEN FAZLA İNSANI KATLETTİLER

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı, İsrail'in "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme" gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenlerken, İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlattı. İsrail'de 7 Ekim'deki saldırılarda 310'dan fazlası asker olmak üzere 1200 İsraillinin öldüğü, 5 bin 132 kişinin yaralandığı duyuruldu. İsrail ordusuna göre, 7 Ekim'den bu yana Gazze'deki çatışmalarda 70, Lübnan sınırında da 6 İsrail askeri öldürüldü. Mutabakat kapsamında şu ana kadar Gazze Şeridinden 40 İsrailli kadın ve çocuk, İsrail hapishanelerinden de Filistinli 117 kadın ve çocuk esir serbest bırakıldı

Gazze'deki hükümete göre, 7 Ekim'den bu yana İsrail saldırılarında Gazze Şeridi'nde 6 bin 150'den fazlası çocuk ve 4 binden fazlası kadın olmak üzere 14 binden fazla kişi öldürüldü. İşgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te de 7 Ekim'den bu yana İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 239 Filistinli hayatını kaybetti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Elon Musk Tel Aviv İsrail Çocuk Masum Gazze Politika Dünya Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (4)

DODOK DODOK:

Öğrendik ki; Dünya İsrail'den küçüktür...

17
0
yanıtYanıtla
D:

Bu kadar teknolojiyle ve global dünyayla iç içe olan birinin daha zalim olanı görmemesi gerçekten çok tuhaf. Elon kaç binler çocuğun Filistin'de öldürüldüğünü hiç mi haber almadın. Bunu ilkokul çocukları da net öğrendi.

15
0
yanıtYanıtla
Halit:

hiçte inanmışa benzer hali yok akıllı adamdır

8
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Küfür tek millettir insan olsalar Allah'ı inkar etmezlerdi. Sadece babarlık dereceleri farklı, hepsi barbar hepsi kafir hepsi terörist.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title