Haberler

Dünyaca ünlü zoolog Adam Britton, köpeklere tecavüz ve işkence suçlarını kabul etti

Güncelleme:

Dünyaca ünlü zoolog Adam Britton, köpeklerle cinsel ilişkiye girdiği ve aralarında çocuk istismarı da bulunan materyaller bulunduğuna dair kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etti. Mahkeme, Britton'ın birçok köpeğe işkence ettiğini ve işkence sırasında kendisini kameraya aldığını ortaya koydu. 2014 yılından itibaren hayvanlara karşı "sadist bir cinsel ilgi" duyan Britton'un tutuklanmasından önce 18 ay içinde 42 köpeği istismar ettiği ve 39'unun öldüğü ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü zoolog Adam Britton, köpeklerle cinsel ilişkiye girmek ve çocuk istismarı materyali bulundurmak suçlamalarını kabul etti. Avustralya'da bir mahkeme, Britton'ın birçok köpeğe işkence ettiğini ve işkence sırasında kendisini kameraya aldığını ortaya koydu.

Dünyaca ünlü zoolog Adam Britton köpeklere tecavüz ve işkence suçlarını kabul etti

İŞKENCE VİDEOLARINI İNTERNETTE YAYINLAMIŞ

Mahkeme daha sonra Britton'ın işkence videolarını internette yayınladığını ve bu materyaller arasında çocuk istismarına dair belgeler olduğunu açıkladı. Dün (25 Eylül) Kuzey Toprakları Yüksek Mahkemesi'nde yapılan duruşmada savcılar, Britton'a yöneltilen suçları okudu. Yargıç Michael Grant, Britton'a yöneltilen suçlamaların "sinirsel şoka" neden olabileceğini belirterek, güvenlik görevlilerine ve mahkeme çalışanlarına dışarı çıkabileceklerini söyledi.

Dünyaca ünlü zoolog Adam Britton köpeklere tecavüz ve işkence suçlarını kabul etti

2014 YILINDA BERİ HAYVANLARA İLGİ DUYUYOR

Savcıların iddiasına göre 2014 yılından itibaren hayvanlara karşı "sadist bir cinsel ilgi" duyan Britton, kendi evcil hayvanlarını istismar etmenin yanı sıra diğer kedi ve köpek sahiplerini de kendi evcil hayvanlarını ona vermeleri için manipüle etti. Gumtree platformunu kullanan Britton, seyahat veya iş nedeniyle evcil hayvanlarını bırakmak isteyen kişileri bulup onlarla ilişki kurdu ve evcil hayvanları almak için pazarlık yaptı.

Dünyaca ünlü zoolog Adam Britton köpeklere tecavüz ve işkence suçlarını kabul etti

18 AY İÇİNDE 42 KÖPEĞİ İSTİSMAR ETMİŞ

Daha sonra Britton, hayvanlarla cinsel ilişkiye girdiği anların görüntülerini takma isimle internetten paylaştı. Bu tür bir videonun polise ulaşması üzerine Britton, Nisan 2022'de tutuklandı. Tutuklanmasından önce 18 ay içinde 42 köpeği istismar ettiği ve 39'unun öldüğü ortaya çıktı. Britton'un Aralık ayında mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Dünyaca ünlü zoolog Adam Britton köpeklere tecavüz ve işkence suçlarını kabul etti

ADAM BRİTTON KİMDİR?

Batı Yorkshire'da doğanAdam Britton, İngiltere'de büyüdü, daha sonra Avustralya'ya taşındı. 51 yaşındaki Britton, Zooloji alanında doktora yapmış ve Charles Darwin Üniversitesi'nde akademisyenlik yapmıştır.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Çocuk Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title