Haberler

Dha Yurt Bülteni-4

Motosiklet kazası: 1 ölü, 1 yaralıANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde devrilen motosikletin sürücüsü 39 yaşındaki Hakan Kartal yaşamını yitirirken, arkasında oturan 18 yaşındaki Abdulkadir Erülken ağır yaralandı.

Motosiklet kazası: 1 ölü, 1 yaralı

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde devrilen motosikletin sürücüsü 39 yaşındaki Hakan Kartal yaşamını yitirirken, arkasında oturan 18 yaşındaki Abdulkadir Erülken ağır yaralandı.

Kemer- Antalya D400 karayolunun Beldibi Mahallesi Çifteçeşmeler mevkisinde saat 01.00 sıralarında 31 ABJ 25 plakalı motosikletiyle ilerleyen Hakan Kartal, iddiaya göre hızlı girdiği virajda  kontrolünü yitirince motosiklet devrildi. Sürüklenen motosiklet karşı şeride geçti. Motosikletin üzerinden savrulan Hakan Kartal ile arkasında oturan Abdulkadir Erülken ise refüje uçtu.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 ve Beldibi Jandarma Karakolu ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri Hakan Kartal'ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralı Abdülkadir Erülken ise ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerinde yapılan incelemede bir kask bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------

İki şeritli yoldan detay

Ölen şahısın üzeri kapalı iken kask ile birlikte detay

Motosiklet detay

İki yol arasındaki boşluktan ölü şahıs detayı

Cesedin karşındaki polis, jandarma ve arkadaşları detay

HABER- KAMERA: Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya),

===============================================

Piston içinde uyuşturucu hap ihracatı

KONYA'da polis tarafından piston ihracatı adı altında pistonların içine hop doldurup yurt dışına satmak isteyen şebekenin deposuna operasyon düzenlendi. Operasyonda 500 adet havali piston ile 52 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Polis, Suriye uyruklu şebeke üyelerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Konya ve  Hatay  Emniyet Müdürlükleri'ne bağlı Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri Konya'da Suriye uyruklu bir şebekenin piston ihracatı adı altında uyuşturucu hapları yurt dışına satacağı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine polis tarafından Konya'da merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde iki ayrı adreste bulunan depoya operasyon düzenlendi. Operasyonda  500 adet havalı piston, 52 bin adet  'Captagon' adlı uyuşturucu hap, 1 adet tabanca, pistonların ambalajlanmasında kullanılan şerit makinesi, matkap ve terazi ele geçirildi. Suriye uyruklu oldukları belirtilen şebeke üyelerinin satın aldıkları pistonların  içindeki  mekanizmaları genişleterek daha fazla uyuşturucu hap sığdırdıkları, hapları doldurduktan sonra da yeniden ambalajlayıp, yurt dışına sevkiyat yapmak için hazır hale getirdikleri belirlendi.

Polis,  şüphelilerin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

Görüntü Dökümü

----------------

Hap ve pistonlardan detay

Ele geçirilen diğer malzemelerden detay

Haber- Kamera: Hasan DÖNMEZ KONYA

=============================================

789 yıl hapsi istenen 'Ponzi Arzu': Tutuksuz yargılanmak istiyorum

BURSA, İstanbul ve İzmir'de yüksek kar vaadiyle 57 kişiyi yaklaşık 13 milyon lira dolandırdığı öne sürülen ve geçen şubat ayında tutuklanan 'Ponzi Arzu' lakaplı 38 yaşındaki Arzu Mertgil'in yargılanmasına başlandı. Tutuklanmadan önce sosyal paylaşım sitesinde tanınmamak için farklı peruklarla çektirdiği fotoğraflarla dikkat çeken ve evinde 18 peruk bulunan Mertgil duruşmaya başörtüsü ile geldi. Hakkında toplam 789 yıl hapis cezası istenen Mertgil ifadesinde, "Peruk takarak dolandırıcılık yaptığım söyleniyor. Bu doğru değil. 10 yıldır protez saç kullanıyorum. Tutuksuz yargılanmak istiyorum" dedi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Bursa'nın yanı sıra İstanbul ve İzmir'de 57 kişiyi yaklaşık 13 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla aradığı Arzu Mertgil'i Mustafakemalpaşa İlçesi'nde geçen şubat ayında yakaladı. Üzerinde sahte kimlik ve ehliyet ile bir miktar para çıkan Mertgil'in kaldığı evde yapılan aramada ise 18 farklı peruk ele geçirildi. Sosyal medya hesabında, tanınmamak için peruklarla çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ve 'Ponzi Arzu' adı verilen Arzu Mertgil'in, kurbanlarına inandırıcı olmak için evlerine gidip onlarla aynı sofrada yemek yediği, çay içtiği, dertlerini dinlediği çektirdiği fotoğraflar da ortaya çıktı.  Mertgil, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

DURUŞMAYA BAŞÖRTÜSÜ İLE GELDİ

Bursa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Kamu görevlisi ile ilişkisi olduğunu bahisle dolandırıcılık' suçlarından her mağdur için 7- 14 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açılan ve hakkında 789 yıla kadar hapis cezası istenen Arzu Mertgil'in yargılanmasına başlandı. Duruşmaya başörtüsü ile gelen Arzu Mertgil verdiği ifadesinde dava dosyasını avukatının yeni aldığı için bu celsede savunma yapmayacağını belirterek, "Aylık 10 bin lira gelirim var. Ancak basında benim 18 perukla insanları kandırıldığım iddia edildi. Bu doğru değildir. 10 yıldır protez saç kullanıyorum. Tutuksuz yargılanmak istiyorum" dedi.

Duruşma ifade veren Arzu Mertgil'in dolandırdığı öne sürülen Gülay Demir ise şunları anlattı: "Arzu kendini bana çok güzel anlatıp inandırdı. Üstelik bankalara olan 120 bin lira kredimi ödedi. Ben de kendisine güvenip, evimi ipotek olarak gösterip 8 bankadan çektiğim 513 bin lirayı para kazanmak için ona verdim. O da bana 2 ay içersinde hak edişim olarak 40 bin lira verdi. Sonra, çalışanlarını umreye gönderdiğini belirterek bir süre hak ediş ödeyemeyeceğini söyledi."

Daha sonra söz alan Recep Yaldız ise tezgahtarlık yaptığını belirterek, "Arzu bana her ay yatırdığım paranın yüzde 10 kar payı verecekti. Güven vermek için teminat olarak 2011 model aracı kullanmam için verdi. İzmir'de daire sözünde bulundu. Hatta babama tapu verdi. Sonra bu tapudaki yerin ev değil boş bir tarla olduğunu öğrendik" diye konuştu.

Duruşma eksik evrakların beklenmesi için ertelenirken Arzu Mertgil'in ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.

'PONZİ ARZU'NUN DOLANDIRICILIK YÖNTEMLERİ

Hakkında dava açılan Arzu Mertgil'in, 'Ponzi oyunu ya da düzeni' olarak bilinen dolandırıcılık yöntemini kullandığı belirtildi. Bu yöntemle katılımcılardan alınan paralara yüksek getiri verileceği vaadiyle dolandırıcılık yapılıyor. İlk aylarda yapılan küçük ödemelerin ardından dolandırıcı ana para ile ortadan kayboluyor. Arzu Mertgil'in, bunun yanı sıra paraya ihtiyacı olan ancak bankadan kredi çekemeyen emeklileri de bir başka şirkette çalışıyormuş gibi gösterip daha sonra bankadan üzerine kredi çektirip aldığı iddia ediliyor.

Görüntü dökümü

Mağdurların röportaj

Dolandırıcı kadından fotoğraflar

Arzu Mertgil'in adliyeden çıkışı.

Adliyenin görüntüsü

Haber-Kamera: Halil ÖZÇOBAN/ BURSA,-

============================================

'Sıcak havalar öfke kontrolünü zorlaştırıyor'

MERSİN'de Klinik Psikolog Yaşam Yanardağ Çelik, aşırı sıcakların insanların tahammül seviyesini düşürdüğünü, ilişkilerde kırgınlıkların yaşanmaması için davranışlara dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Sıcakların, insanların psikolojik durumları üzerinde çok ciddi etkileri olduğunu belirten Klinik Psikolog Yaşam Yanardağ Çelik, özellikle öfke kontrol problemi olan insanlarda sıcakların etkisiyle kontrolün daha da zorlaştığının görüldüğünü kaydetti. Panik atak yaşayan kişilerin sıcak havaların etkisiyle kalp çarpıntılarının arttığı ve panik atak nöbetlerinin sıklaştığını anlatan Çelik şönları söyledi: "Sıcaklardan kaynaklı olarak tahammül seviyemizin düştüğü doğrudur. Normalde bir duruma gösterdiğimiz tepki, sıcakların etkisiyle çok daha fazla olabiliyor. Nasıl ki çok sıcakta su seviyesi azalmış bir arabayı hızlı kullanmaya devam ettiğinizde hararet yapıyorsa, insan da aynı şekilde tepkileri artabilir, ruhsal olarak hararet yapabilir ve normalde bir olaya göstereceği tepkinin dozu yükselir. Verdiğimiz tepkilere, kurduğumuz ilişkilere çok dikkat etmeliyiz. Çünkü bu kırılmalar, yaz bittikten sonra bize problem olarak dönecektir. Sıcaklarda kontrollü tepki vermeliyiz yoksa kırılan ilişkileri onarmak sonra çok daha zor olacak."

CİNSEL YAŞAMI DA OLUMSUZ ETKİLİYOR

İletişim kurulan işleri güneşin etkili olduğu saatlerde yapmamanın da bir çözüm olduğunu kaydeden Psikolog Çelik şu uyarılarda bulundu: "Sıcağın psikolojimizi de olumsuz etkileyecek durumunu daha aza indirgeyebiliriz. Yaz geldi diye sosyal yaşamımızı bitirmeyeceğiz ama, serinlik zamanlarında sosyal ilişkilerimizi arttırmakta fayda var. Güneşin bizi etkilediği zamanları serin yerlerde geçirmeliyiz. Sürekli sıcaktan bahsetmek, her muhabbeti sıcak ve nemle açıp sıcakla kapatmak hiç bir işimize yaramayacak. Bunu kabul etmek, sıcağı sohbet konusu yapmak yerine nasıl rahat edeceğimizi konuşmalıyız. Sıcaklar sadece iletişimi değil, cinsel hayatı da olumsuz etkiliyor. Aşırı sıcakların etkisiyle cinsel yaşam sekteye uğruyor. Bu çiftlerin kabul etmesi gereken bir gerçek. Yaşadıkları ortamda klima gibi soğutucu bir cihaz yoksa bir süre uzak yatmak gerekebiliyor."

Görüntü Dökümü

------------------------

Klinik Psikolog Yaşam Yanardağ Çelik çalışırken

Yaşam Yanardağ Çelik not alırken

Yaşam Yanardağ Çelik'in konuşması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: İbrahim MAŞE/MERSİN,

=========================================

(ÖZEL) - İnşaat ruhsatı alamayınca, arazisinden geçen yolu tel örgüyle kapattı

KAHRAMANMARAŞLI inşaat teknikeri Ferhat Gözüböyük, kentin simgeleri arasında yer alan Abdülhamid Han Camisi karşısındaki arazisine apartman yapmak için inşaat ruhsatı alamayınca, arsanın yanından geçen yolun bir kısmını 'kendisine ait olduğu' gerekçesiyle tel örgüyle çevirdi. Onikişubat Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ahmet Tüfekçi, arsanın valilikçe cami nedeniyle kamulaştırılacağı için ruhsat verilmediğini söyledi.

Ferhat Gözüböyük, yanına aldığı işçilerle Abdülhamid Han Camisi'nin karşısındaki kendisine ait olduğunu söylediği 1676 ada 6 nolu parseldeki 568 metre kare arsasına apartman yaptırmak için bir müteahhitle anlaşıp inşaat ruhsatı başvurusunda bulundu. İnşaat için yaptığı temel kazısı durdurulan Gözüböyük'ün ruhsat başvurusu ise belediye tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın caminin etrafına kütüphane ve aşevi yapılarak genişletilmesi talimatı gerekçe gösterilerek kabul edilmedi. Yaşananlara öfkelenen Gözüböyük ise kendi arazisinden geçtiğini söylediği Mercimektepe Caddesi'ndeki yolun 25 metre uzunluğundaki ve 5 metre genişliğindeki kısmını tel örgü ile çevirerek trafiğe kapattırdı. Gözüböyük tel örgüye 'Özel mülktür. Girilmez' yazısını asarken, ihbar üzerine olay yerine polislere de elindeki belgeleri gösterip yolun kendisine ait olduğunu söylediği kısmını tel örgüyle çevirdiğini söyledi. Yoldan geçen vatandaşlar ve sürücüler de duruma tepki gösterdi. Gözüböyük ve işçiler, kanunsuz iş yapmadıklarını, kendilerine ait olan yeri çevirdiklerini belirtti.

'CAMİ VAKIF MALIDIR, ARAZİMLE ALAKASI YOKTUR'

Hukuki ve resmi hiçbir engel olmamasına rağmen inşaat ruhsatı alamadığını kaydeden Ferhat Gözüböyük, şunları söyledi:

"Bugüne kadar karşımda bir muhatap bulamadım ve yazdığım dilekçelere istinaden belediyeden bana verilen cevapta caminin çevre düzenlemesi bitene kadar bir işlem yapılamayacağı ifade edildi. Abdülhamid Han Camisi bir vakıf camisi, vakıf malıdır. Benim arazimle caminin hiçbir alakası yoktur. Vakıf yönetimi Cumhurbaşkanımızdan aşevi, kütüphane yapımı için yer tahsis edilmesini talep etmişler. Buna karşılık Cumhurbaşkanımız mümkünse kimseyi incitmeden caminin etrafının genişletilmesi talimatını vermiş. Bu gerekçeyle benim inşaat yapmama izin verilmiyor."

'YOL, ARSAMIZIN İÇİNDEN GEÇİYOR'

Projeyi incelerken, yolun bir kısmının kendi arsasına ait olduğunu fark ettiklerini ifade eden Ferhat Gözüböyük şöyle konuştu:

"Buranın imar çapını aldıktan sonra proje incelemeleri yaptığımız zaman anladık ki, cami duvarının olması gerektiği yerde değil daha iç tarafta olduğu, bundan dolayı da yol yapımının bizim arsanın içinden geçtiğini fark ettik. Bu bizim inşaatımıza engel değil ve bu nedenle de biz bunu şu ana kadar söz konusu yapmadık, herhangi bir şekilde de gündeme getirmedik. Binamızı yapıp geri kalan alanımızı zaten yola terk edecektik. Ama herhangi bir muhatap bulamadığımız için bu yolu sesimi duyurma adına kapatma gereği hissettim."

ERASLAN: CUMHURBAŞKANIMIZIN TALİMATIYLA DÜZENLEME YAPILACAK

Onikişubat Belediyesi, 1676 ada 5 ve 6 nolu parsellerle ile yapı ruhsatı başvuruları olduğunu belirterek Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne bu parsellerde herhangi bir kamulaştırma olup olmadığını sordu. Vali Vekili Ferhat Eraslan'ın imzasıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden bu soruya verilen cevapta şöyle denildi:

"İlimiz Onikişubat İlçesi Karamanlı Mahallesi Mercimektepe Mevkiinde bulunan Abdülhamidhan Camii ve civarında Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla çevre düzenlemesine ilişkin planlama çalışmaları devam etmekte olup, planlama çalışmaları sonucu onaylanan plan hükümlerine göre işlem yapılacaktır."

BELEDİYE İMAR MÜDÜRÜ: KAMULAŞTIRILACAK

Onikişubat Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ahmet Tüfekçi de konuyla ilgili bir açıklama yaparak, tel örgüyle çevrilen alanın Ferhat Gözüböyük'e ait olduğunu söyledi. Açıklamasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden gelen yazıyı da hatırlatan Tüfekçi, şunları kaydetti:

"Yolun mevcut durumda kısmen arsaya dahil edilerek yapıldığı anlaşılıyor. Bahsedilen arsanın valilikçe kamulaştırılması planlanmaktadır. Bu bağlamda, belediyemizce arsaya yapı ruhsatı verilememektedir. Anlaşılacağa üzere kamulaştırılacak olan bir arsaya yapı ruhsatı verilmesi ve üzerine bina yapılması kamu zararı doğuracaktır. Vatandaşın yaptığı işlem arsa hudutlarını belirlemekten ibarettir."

MÜFTÜ SÜRGEÇ: CAMİ ÖZEL BİR VAKFA AİT

Kahramanmaraş İl Müftüsü Celal Sürgeç ise caminin Diyanet İşleri Başkanlığı'na ait olmadığını söyledi. Camide görevli imam hatibin kendi personelleri olduğunu kaydeden Sürgeç, "Abdülhamid Han Camii içindeki din hizmetleri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülmekte ve denetlenmektedir. Ama caminin müştemilatı özel bir vakfa aittir ve vakıfların kontrolü ve denetimi altındadır" dedi.

CAMİ VAKFI BAŞKANI: KÜTÜPHANE VE AŞEVİ İÇİN MEKANA İHTİYAÇ YOK

Abdülhamid Han Camii Vakfı Başkanı Ömer Faruk Şirikçi de caminin çevresinden herhangi bir talepleri olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın en son şehrimizi ziyaretinde, camimizin çevresinin geniş tutulması konusunda bir talebimiz oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız da yöneticilerinize bu konuda çalışma yapılması için bir talimatta bulunmuşlardı. Abdülhamid Han Camii'nin ne kütüphane yapmak için, ne aşevi yapmak için bir mekana ihtiyacı yok. Yalnızca büyük caminin çevrelerinin geniş tutulması gerçeğinden yola çıkılarak talebimiz olmuştur. Bu konuda bütün bilgiler Valiliğimizde. Biz bu konuda ne bir yetkiye sahibiz ne istimlak hakkına sahibiz. Biz yalnızca dilek ve temennilerimizi Cumhurbaşkanımıza ilettik, o da gerekli yerlere talimat verdi. Biz bu konuda bunun ötesinde bir bilgiye sahip değiliz, caminin çevresinden herhangi bir talebimiz de yok."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------

Yola demir kazıkların çakılması

Tel örgünün çekilmesi

Yoldan geçen araçların tepki göstermesi

Ferhat Gözüböyük'ün konuşması

Gözüböyük'ün cevap yazısını göstermesi

Özel mülktür girilmez yazısı

Çalışmalardan detaylar

Polislerin gelmesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer KOÇ-KAHRAMANMARAŞ-DHA)

===============================================

Eğlenerek Kur'an öğreniyorlar

KAHRAMANMARAŞ'taki Sarayaltı Cami'sinde yaz Kur'an kurusuna giden çocuklar, hem spor yağıp oyun oynuyorlar, hem de Kur'an-ı Kerim öğreniyorlar.

Sarayaltı Camii'nde imam hatipler Sadık Kumru ve Cuma Biricik'in Kur'an-ı Kerim eğitimi verdiği yaklaşık 60 çocuk, bugün kendilerini ziyarete Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı'nın hediye ettiği spor malzemeleri ile cami bahçesinde badminton oynadı. Çocuklar ayrıca, cami içerisinde uzaktan kumandalı arabalarla kendi aralarında yarış düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde Kur'an kursuna giden çocukları spora yönlendirdiklerini belirtti. Çocuklara okçuluk ve yüzme kursuna da götürme sözü veren Kabakçı, şunları söyledi:

"Geleceğin teminatı olan yavrularımız, çocuklarımız dini eğitimlerini alırken, herhangi bir spor dalını benimsemeleri adına çalışmalar yürütüyoruz. Bunlar bizim geleceğimiz ve hepsini geleceğimizin bir sporcusu olarak görmek istiyoruz. Hareketli yaşam bizim için çok önemli Çocuklarımızı hem sağlık yaşam ve obeziteden kurtarma adına hem de teknolojik bağımlılıktan uzaklaştırma adına bir takım çalışmalar içerisinde olacağız inşallah."

Çocuklar ise Kur'an-ı Kerim'i öğrenip dini eğitim alırken spor yapıp oynamanın da çok eğlenceli olduğunu söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------

Çocukların Kur'an-ı Kerim öğrenmesi

Badminton oynamaları

Kabakçı'nın konuşması

Çocukların araba yarışı yapması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer KOÇ-KAHRAMANMARAŞ-DHA)

========================================

Şehit ailesi ve gaziler Balkan Turuna çıktı

BALKAN Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği'nin daveti üzerine Erzurum'dan 25 şehit yakını ile gazi, Balkan ülkeleri turuna çıktı. Makedonya, Üsküp ve Kosova'yı 3 gün boyunca gezecek olan şehit aileleri ve gazilere Vali Seyfettin Azizolu eşlik etti.

Erzurum Havalimanında bugün saat 09.30'da toplanan grup, işlemlerini yaptırdıktan sonra uçakla İstanbul'a hareket etti. Grup, İstanbul'dan uçakla Makedonya'ya geçecek ve 3 gün 4 gece süren kültür gezisine katılacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürü Cemil İlbaş, gezinin Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma ve Kültür Derneği'nin daveti üzerine gerçekleştiğini bildirdi. Vali Seyfettin Azizoğlu'nun organizasyonu ile 25 şehit ve gazi ailesiyle birlikte 3 gece 4 gün Üsküp, Kosova ve Makedonya'Daki tarihi ve kültürel alanları gezeceklerine işaret eden Cemil İlbaş, "Özellikle kültürel anlamda Osmanlı'dan kalma yadigarlarımızla beraber olacağız" dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külyesi önünde silahlı saldırıda şehit olan Erzurumlu Oğuzhan Yaşar'ın babası Ahmet Yaşar ise, "Osmanlı kültürü ve oradaki şehitlerimizi görmek büyük bir mutluluk olacak " diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Geziye katılanların bilet işlemlerini yaptırması

-Toplu halde fotoğraf çekilmelerdi

-Uçağa gidişleri

-İl Müdürü Cemil İlbaş ile röp

-Şehid Baba Ahmet Yaşar ile röp

Haber-Kamera: Turgay İPEK / ERZURUM,

=============================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Hakan Kartal İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title