Haberler

Dardanel'den 1 Milyonuncu Sandviç

Ürettiği ürünler ile tüketicinin güvenini kazanan Dardanel’in, Shell için deli2go ismi ile ürettiği soğuk sandviçlerin ‘1 milyonuncu sandviç’ teslim töreninde Dardanel Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen’e Teşekkür plaket verildi.

Ürettiği ürünler ile tüketicinin güvenini kazanan Dardanel'in, Shell için deli2go ismi ile ürettiği soğuk sandviçlerin '1 milyonuncu sandviç' teslim töreninde Dardanel Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen'e Teşekkür plaket verildi. Önen, '10 milyonuncu sandviç' teslim töreninde de birlikte olmak istediğini söyledi.

Çanakkale'nin bir dünya markası olan Dardanel kendi markası ile ürettiği güvenli gıdalar ile bir çok ödüle layık görülüyor. Geçtiğimiz günlerde Dardanel markası ve güvencesi ile Türkiye'de bulunan tüm Shell benzin istasyonları için deli2go ismi ile üretilen 1 milyonuncu soğuk sandviç nedeni ile tören düzenlendi. Konserve ve poşet Ton balığı üretiminde Türkiye pazarının hakimi olan Dardanel, organik malzemeler kullanarak ürettiği soğuk sandviçler ile tüm Türkiye'nin damak tadına hitap ediyor. Dardanel, Shell için ürettiği 1milyonuncu sandviç için ödüle laik görüldü. Törende öncelikle Dardanel'in İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde bulunan yeni soğuk sandviç üretim tesislerinde deli2go ismi ile çeşitli tatlarda soğuk sandviç üretiminde çalışan bayanlara teşekkür plaketi verildi.

Ardından da Dardanel Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen'e 1 milyonuncu sandviç anısına teşekkür plaketi aldı. Dardanel Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen törende yaptığı konuşmada, "Bugün ben ve mesai arkadaşlarım sizlerle 1 milyonuncu sandviç'in kutlamasında bir arada olduğumuz için çok teşekkür ediyorum. Yıllar çok çabuk geçiyor. Bundan 4 yıl önce biz Shell ile birlikte bir yola çıktık. Bugün geldiğimiz yerde gerçekten Türkiye' de çok yeni bir kategoride 1 milyonuncu sandviç'i üretiyor olmak gerçekten çok önemli bir şey. Ben bu projede başından beri uyum içerisinde çalıştığımız tüm Shell ekibine, katkısı emeği olanlara teşekkür ediyorum. Bizim şirketlerimizde de bu projede desteği olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki, çok yeni bir kategori olduğu için çok daha kısa bir süre içerisinde, belki yakın bir iki sene içerisinde 10 milyonuncu sandviç için tekrar burada konuşuruz" dedi.

Önen' in konuşmasının ardından Dardanel'in İstanbul Dudulu organize sanayi Bölgesinde kurulan yeni sandviç fabrikası için Dardanel şirketler gurubu yönetim kurulu Başkanı Niyazi Önen'e hediye verildi.

Ardından Dardanel' in Shell için deli2go ismi ile ürettiği 1 milyonuncu sandviç için Dardanel Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Niyazi Önen' inde katılımı ile pasta kesimi yapıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Niyazi Önen Çanakkale Türkiye Shell Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title