Haberler

Ceren Duman davasında kan donduran ifadeler: İlişkiye girdikten sonra duş aldım, geldiğimde çıplak şekilde çırpınıyordu

Güncelleme:

İzmir'de Ceren Duman'ın hayatını kaybetmesine ilişkin davada sanıklardan kan donduran ifadeler geldi. Sinan Özen savunmasında, Tahir Yıldız ile çocukluktan tanıştıklarını belirterek, "Ben Ceren'le birlikte olduktan sonra duşa girdim. O arada Tahir, 'Sinan koş, kız nefes almıyor' diye bağırdı. Baktığımda Ceren çıplaktı, Tahir de yarı çıplaktı" dedi.

İzmir'de 21 Ağustos 2020'de meydana gelen olayda Sinan Özen, polis merkezine giderek engelli Ceren Duman'ı arkadaşı Tahir Yıldız ile birlikte moloz döküm sahasına gömdüklerini itiraf etti. İtirafın ardından hemen harekete geçen polis ekipleri, Özen ve Yıldız'ı gözaltına aldı.

BOĞAZINDA PEÇETE BULUNDU

Özen ve Yıldız'ın karakoldaki ilk ifadelerinin ardından çalışmalarına yön veren polis ekipleri Naldöken Mahallesi'ndeki moloz döküm sahasında yapılan aramada 16 yaşındaki Duman'ın cesedini buldu. İzmir Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan ön incelemede Duman'ın vücudunda yara ve darp izine rastlanmadı. Ancak Ceren Duman'ın boğazında peçete olduğu belirlendi.

Ceren Duman davasında kan donduran ifadeler: İlişkiye girdikten sonra duş aldım, geldiğimde çıplak şekilde çırpınıyordu

31 YIL HAPİS CEZASI TALEP EDİLDİ

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonunda Özen ve Yıldız'ın da aralarında bulunduğu 6 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede Özen ve Yıldız hakkında, 'tasarlayarak adam öldürmek', 'cinsel istismar', 'uyuşturucu madde içmeye yer temin etmek', 'hürriyeti yoksun bırakmak', 'mala zarar verme' ile 'suç ve delillerini gizleme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet ile 31'er yıl hapis cezası talep edildi.

Tutuksuz şüpheliler İlkay T., İlyas G., Nedim D. ile bir başka suçtan cezaevinde bulunan Mehmet Gümüşçü'nün ise 'yardım' suçundan cezalandırılmaları istendi.

"İLİŞKİYE GİRDİKTEN SONRA DUŞA GİTTİM"

Sinan Özen savunmasında, Tahir Yıldız ile çocukluktan tanıştıklarını belirterek şunları söyledi:

"Yer konusunda onu aradım, bize bir yer ayarladı, uyuşturucuyu da o getirdi. Ben alkol alırken Ceren, içmeyeceğini, uyuşturucu kullanacağını söyledi. Sonra Tahir uyuşturucu çıkardı. Ben Ceren'le birlikte olduktan sonra duşa girdim. O arada Tahir, 'Sinan koş, kız nefes almıyor' diye bağırdı. Baktığımda Ceren çıplaktı, Tahir de yarı çıplaktı. Hemen polisi ve sağlıkçıları aramak istedim ama Tahir, 'Cinayetle yargılanırız, bizi cezaevinde öldürürler' diyerek bana engel oldu. Gömüp kurtulmaya karar verdik. Bir süpermarketten ıslak mendil, oda parfümü, eldiven ve maske aldık. Ceren'in cesedini ıslak mendille sildik. Ben naaşı Tahir'in omzuna yükledim, ama naaşın ağzı koktuğu için ıslak mendil koydum ve tekrar Tahir'in omzuna yükledim."

Ceren Duman davasında kan donduran ifadeler: İlişkiye girdikten sonra duş aldım, geldiğimde çıplak şekilde çırpınıyordu

MAHKEME BAŞKANINDAN AZAR YEDİ

Mahkeme başkanı, kız arkadaşıyla özel buluşmaya giderken yanına neden başka bir erkeği aldığı sorusuna kaçak cevaplar veren Sinan Özen'i konuyu saptırmaması, soruya cevap vermesi gerektiğini belirterek azarladı. Özen bunun üzerine, "Bana yeri ben ayarlarım ama ben de gelirim dedi" cevabını verdi.

TALİHSİZ KIZIN ANNESİ KONUŞTU

Sanıkların savunmalarının ardından söz verilen Ceren Duman'ın annesi Ebru Minareci, anlatılanlara tepki göstererek "Benim içimdeki acı çok başka. Herkes burada toplanmış, rahat rahat konuşuyor, olayları anlatıyor. Bu benim kanıma dokunuyor, bu nasıl bir soğukkanlılıktır. Kızımı gömmüyorlar bile, moloz yığınlarının arasına koyuyorlar, üzerine bir de alkol almaya devam ediyorlar. Böyle bir rahatlık olabilir mi. Ben 10 aydır kahroluyorum. Ben çocuğumun suratını göremedim, 'Sen onu eski haliyle hatırla' diyerek yüzünü bile göstermediler bana. Burada yemek tarifi yapar gibi olaylar anlatılıyor" dedi.

Mahkeme heyeti, savunmaların alınmasının ardından 2 sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, duruşmayı 13 ekime erteledi.

Ceren Duman davasında kan donduran ifadeler: İlişkiye girdikten sonra duş aldım, geldiğimde çıplak şekilde çırpınıyordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tahir Yıldız Sinan Özen Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

Mustafa Sesen:

Para verip bomba alirsin, birileriyle toplasirsin, pimi cekersin , sonra aaaaa bomba niye patladi... kahrolsun adalet . Bu ulkede yasanmaz .. falan filan. Kimse de demiyorki oglum kizim siz napiyorsunuz? İs isten gecince Anne baba degil hakim savci soruyor napiyordunuz diye. Yazik olmus.

297
30
yanıtYanıtla
Cemalettin Şükrü Eren:

hayasızlık diz boyu. daha o yaşta hemde bir değil birkaç kişiyle aynı yerde ilişki.yahu adalet olsa neolur .hadi yapatnları astın kestin ömürboyu hapis verdin.önce bi zihniyet değişmesi lazım.edep yok ahlak yok.herkes çocuğunu elbebek gülbebek her isteği olsun derdinde.ama ahlak eğitimi maliisef.ateş yine düştüğü yeri yakar sonra keşkelerle bir ömür geçer.sadece eğitim yetmiyo ahlaki eğitimde şart.internet şöhret olma peşinde koşan bu yolda hep harcanan kişiliksiz ahlaksız niceleriyle dolu

173
9
yanıtYanıtla
Mehmet Duman:

SDSFS DFSA - dogru söyledin millet dinsizliğin adını özgürlük koymuş her şey serbest

141
21
yanıtYanıtla
sdsfs dfsa:

eyvallah gardaş...

yanıt1
yanıt0
ŞİRİN Bİ KANAL:

en büyük sorumluluk anne babalara düşüyor çocuklarının her attığı adımdan haberdar olmaları lazım din islam eğitimi şart günah nedir neden olur ne yapılmaması lazım bunların öğretilmesi lazım islamda yanlış olan zaten ahlaki ve insani düşünce olarakta yanlıştır öğrenmemiz lazım bilgi sahibi olmamız lazım önce bizim uygulamamız lazımki evlatlarımız çocuklarımıza örnek olalım

127
22
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title