Haberler

"Bursa'yı Dolaşarak Onların Güvendiği Stokları Eritiyoruz"

Güncelleme:

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, iktidarın yerel seçimlerde 2009 yılında aldığı oylara güvendiğini belirtti.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, iktidarın yerel seçimlerde 2009 yılında aldığı oylara güvendiğini belirterek, "Her gün 20 saat karış karış Bursa'yı dolaşarak onların güvendiği stokları eritiyoruz. Hazıra mal dayanır mı? 30 Mart'ta stokları bitmiş olacak ve Bursa'da ezberler bozulacak CHP seçimi kazanacak" dedi.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin ve Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın'ın ortak seçim ofisi açılışı yüzlerce kişinin katılımıyla coşkulu bir nokta mitingine dönüştü. Törene, CHP Bursa Milletvekilleri Turhan Tayan, Kemal Ekinci, İlhan Demiröz, İstanbul Milletvekilleri Ercan Cengiz, Celal Dinçer de katıldı. Nilüfer Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Bozbey ile Yıldırım Belediye Başkan adayı Ramazan Altunöz'ün de hazır bulunduğu açılışta, Demokrat Parti İl Başkanı Üstün Tunalıgil ile partinin Bursa'daki birçok önemli ismi de katıldı.

Necati Şahin'in seçim şarkısı 'Damat Halayı' ile gövde gösterisine sahne olan Osmangazi Falcon İş Merkezi'ndeki ofisin açılışında konuşan Necati Şahin, iktidarın 2009 Yerel Seçimleri'nde aldığı oylara güvendiğini belirterek, ancak bu stokların 30 Mart'a kadar tükeneceğini ve Bursa'da ezberlerin bozulacağını söyledi. Bursa'nın temel sorunlarını ve çözüm yollarını bildiklerini belirten Şahin, CHP'lilerin sabahın seher vaktinde yollara düştüklerini ifade ederek, "Sahada bir biz varız bir de Saadet Partili kardeşlerimiz var. İktidardakiler halk içine çıkamıyor. Onlar 2009'daki oy stoklarına güveniyorlar. Biz karış karış Bursa'yı dolaşıp halkımızla buluşarak onların stoklarını eritiyoruz. Hazıra mal dayanır mı?" diye sordu.

"CHP BURSA'DA EZBER BOZACAK"

Yanlış politikalar sonucu Bursa'nın başta ova olmak üzere biçok güzel değerini kaybettiğini ifade eden Necati Şahin, şunları söyledi:

"Türkiye'nin dördüncü büyük kenti Bursa'ya ne oldu? Biz Bursa'nın geleceği için kalıcı çözümler üreteceğiz. Bölgesel sorunları bilimsel yönden ele alacağız. Su bir insan hakkıdır. Sudan kar etmeye gerek yok. Kaldırım taşlarını boyamazsanız suyu ucuzlatırsınız. Suyu ve ulaşımı ucuzlatacağız. Bir bardak bizden bir bardak sizden, gidiş sizden dönüş bileti bizden diyeceğiz. Esnaf kan ağlıyorsa, halk kentsel dönüşümle göçe zorlanıyorsa buna 30 Mart'ta dur diyeceğiz. CHP kadrolarının bilgileri, birikimleri, idealleri, inançları var. Büyükşehir'de mütevaziliği, dürüstlüğü, emin elleri, daha doğrusu kendinizi göreceksiniz. Bursaspor nasıl 2010 yılında tüm ezberleri bozup şampiyon olduysa 30 Mart'ta da biz CHP olarak ezberleri bozacağız. 30 Mart'a kadar onların güvendikleri oy stokları erimiş olacak ve biz kazanacağız."

CHP Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın ise, coşkulu kalabalığı işaret ederek, "Bu kalabalık ve coşku 30 Mart'ta iktidara gelişimizin işaretidir. 31 Mart'ta inşallah daha kalabalık mitingler yapacağız. Kimseyi ötekileştirmeden herkesin başkanı olacak ve Osmangazi'yi halkla birlikte yöneteceğiz" dedi.

DP İL BAŞKANI VE ESKİ DYP'LİLER DE ALANDAYDI

Konuşması yoğun alkış alan Bursa Milletvekili Turhan Tayan, CHP adaylarının kefalete ihtiyacı olmadığını belirterek, "Onların desteğe ihtiyacı var. Seçimlere kadar Bursa'nın altını üstüne getireceğiz. Şu an burada bunun peşrevini yapıyoruz" dedi.

Törene katılan DP İl Başkanı Üstün Tunalıgil ve eski DYP Yıldırım İlçe Başkanı Mustafa Bayrak başta olmak üzere bir dönem Bursa siyasetinde etkin olan isimleri tek tek sayan Tayan, "Sözkonusu vatansa gerisi teferruattır. Yolsuzluğa karşı güç ve gönül birliği yapma zamanıdır" diye konuştu.

CHP Bursa Milletvekili Kemal Ekinci, 35 yıldır Bursa politikası içinde olduğunu hatırlattığı konuşmasında, CHP'nin bir seçim ofisi açılışı mitinge dönüşüyorsa Bursa'da bir şeylerin değişeceğini söyledi.

Necati Şahin'in birikimi ve Bursa'nın sorunlarına olan ilgisiyle değerli bir isim olduğunu kaydeden Ekinci, "Türkiye bu seçimde ya aydınlığı tercih edecek ya da karanlığa doğru yürümeye devam edecek" diye konuştu.

CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, 31 Mart'ta CHP adaylarının Bursalılar'a içten ve güzel bir merhaba diyeceklerini belirtirken, CHP İl Başkanı Metin Çelik, iktidara yüklendi. İktidarın 3Y sloganıyla işbaşına geldiğini belirten Çelik, "Bakın bakalım mücadele edeceğiz dedikleri yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar ne durumda bugün?" diye sordu.

'Damat Halayı' ile CHP şarkılarının kalabalığı coşturduğu açılışta Necati Şahin ve Erkan Aydın, eşleri Leyla Şahin ve Nadire Aydın ile birlikte diğer adaylar ve milletvekilleri birlikte halay çekti. Ardından da açılış kurdelesi kesildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Ekinci Erkan Aydın Osmangazi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title