Haberler

Bir kadınla el ele görüntülenen Cem Özer'den yeni açıklama: Ben herkese dokunurum

Güncelleme:

Sette geçirdiği kaza sonrası uzun süre yoğun bakımda kalan oyuncu Cem Özer, eşiyle ortak arkadaşları olan bir kadınla el ele görüntülendi. Konu hakkında açıklama yapmak için 2. Sayfa programına telefona bağlanan Özer, çileden çıktı.

2017 yılında evlendiği 5'inci eşi Pınar Dura ile Bodrum'da tatil yapan ve fotoğraflarını sık sık sosyal medyada paylaşan Cem Özer, önceki gün Akyarlar'daydı. Cem Özer, sosyal medya hesabında eşi Pınar Dura'nın fotoğrafını paylaştığı gün, Bodrum'da başka bir kadınla el ele görüntülendi. Ünlü şovmen, el ele güneşlendiği kadının eşiyle ortak arkadaşları Emine Aydın olduğunu söyledi.

"DOST TESELLİSİ"

Cem Özer, birlikte görüntülendiği kadının eşiyle ortak arkadaşları olduğunu ve aralarında aşk ilişkisi bulunmadığını söyledi: "Hanımefendi iş insanı. Kendisi aile dostumuz. Bir önceki gece yaşadığı sıkıntılardan dolayı psikolojisi bozulmuş. Beni aradı, buluşup sohbet ettik. Dost tesellisi diyebiliriz. Dostane bir şekilde el ele tutuştuk. Gizli saklı bir durum olsa orada ne işimiz var?"

Bir kadınla el ele görüntülenen Cem Özer'den yeni açıklama: Ben herkese dokunurum

"KİM NE GÖRDÜYSE YANLIŞ YORUMLAMIŞ"

Emine Aydın, Cem Özer'le el ele tutuşmalarının yanlış anlaşıldığını söyleyerek "Kim ne gördüyse yanlış yorumlamış. Biz dostuz. Cem bir hastalık sürecinden yeni çıktı, yanlış haberlerle yıpratılmasın. Eşi Pınar da çok yakın arkadaşım, onun da üzülmesini istemem." sözleriyle konuya açıklık getirdi.

Bir kadınla el ele görüntülenen Cem Özer'den yeni açıklama: Ben herkese dokunurum

"ORADA OLSAYDIM YÜZÜME BUNLARI SÖYLEYEMEZDİNİZ"

Bugün konu hakkında açıklama yapmak için Kanal D ekranlarda yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Özer, sinirlerine hakim olamadı. Özer, canlı yayınla şu sözlerle sitem etti: "İnanamadım. Ben orada olsam yüzüme bunları söylemezsiniz. Vay efendim 'siz onu yapar mısınız bunu yapar mısınız' sizin yaptığınız beni ilgilendirmez benim yaptığım da sizi ilgilendirmez. Fotoğraf bir bakın o ele ele tutuşmak değil o dosta el vermektir. Buna siz karar vermeyin bir davranış uzmanına sorun.

Bir kadınla el ele görüntülenen Cem Özer'den yeni açıklama: Ben herkese dokunurum

"BEN İNSANLARA DOKUNARAK İLETİŞİM KURARIM"

Biz orada romantik anlar yaşıyor olsaydık kalktığımız da el ele tutuşurduk. O romantik bir tutuş değil. Eşim tanıyor tabi ki de. Pınar'la Emine de el ele poz verince mi inanacaksınız. Ben insanlara dokunarak iletişim kurarım erkeğe de kadına benim kalbimde kötü niyet yok. Kendi içinde kötülük olan bu fotoğraftan kötülük çıkarır. Bu fotoğraf reklam yapmak için kullanılmış herkes de buna uymuş. Ben Akyarlar'da mekan açmaya gittim zaten. Ben o kadar salağım ki böyle şeyleri herkesin elinde telefon varken otel odamda yapmak varken gelip herkesin içinde mi bu haltı yiyeceğim. Eşim sadece nasıl dikkat etmezsin dedi o kadar. Ben 60 yaşıma geldim hala adam olamadım. Hala medyada kötü adamların olduğunu öğrenemedim.

"İNSANLAR BİZİ BAŞKA ORGANLARIYLA DİNLEMİŞ"

İnsanlar bizi kulağıyla dinlemesi lazım biz orada benim hastalığımdan bahsettik ama insanlar bizi başka organlarıyla dinlemiş. O merkezde kalıyor kötü bir gece geçirmiş dertleşiyoruz. Ben değişmeyeceğim kötü niyetliler kötü düşünmekten vazgeçecek. Eşimde tanıdığım bir arkadaşımla böyle konuşursa sorun olmaz. Skandal çıkartmak için uğraşmayın."

Bir kadınla el ele görüntülenen Cem Özer'den yeni açıklama: Ben herkese dokunurum

"LÜTFEN CEM'İ ÜZMEYİN"

Eşi Cem Özer'in açıklamalarının ardından programa telefonla Pınar Dura "Lütfen eşimi üzmeyin bende annemin doğum günü ve bayram için İstanbul'a geldim. Cem orada yalnız ne olursunuz lütfen Cem'i üzmeyin. Ortada bir problem yok. Emoşum yani Emine içimizden biridir. Onun başına gelenleri bende biliyorum. Artık rica ediyorum. Bu çok üzücü bir durum. yeni bir iş kurma durumundayız arkadaşlarımız falan tebrik etmeye geliyor. Bu kötü bir haber.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cep Telefonu Cem Özer Haberler

500

Yorumlar (60)

mertt:

karaktersiz bu adam

28
0
yanıtYanıtla
tangocu:

laik ailelerde bunlar normal şeyler

14
8
yanıtYanıtla
tangocu musun nesin:

müge anlı izle diğer aileleri görürsün her gün ağzımız açık kalıyorr maşallah oraya çıkan istediğin ailelerde

yanıt10
yanıt7
ısıyı hissetimi olay bitmiştir:

elini tutumu zükmüş kadara oldu artık ; o garıya nikah düşmez

yanıt1
yanıt0
Karabekir:

Müge Anlıya çıkanlarda gizli laik merak etme. Gerçek şeriatcı çarşaflı cübbeli bir aileden bugüne kadar aldatma, kesme biçme, kaçırma duydun gördün mü? Sen köylerde yaşananın, köy başörtüsünün İslam oldugunu mu zannediyorsun vah vah :))

yanıt5
yanıt0
ben:

laik aileler derken laiklikle ahlaksızlığı karıştırmasan

yanıt1
yanıt1
ben:

laik aileler değil Allah ı bilmeyen aileler de sen ona İslam kadar laik İslam kadar modern İslam kadar insanı bilen tanıyan kız-erkek çocukları arasına ayrım koymayın diyen başka bir şey varmı Benim etrafımda laik olduğunu idda eden tüm aileler de kadına şiddet var kız-erkek ayrımı evlatlar arası var laiklik başka bir şey alsana tam laik tam demokrat bir anatyasa MEDİNE ANAYASASI kavram kargaşasına düşme

yanıt2
yanıt0
Yuh:

Evli olduğu dönemde karısının nasıl filmlerde oynadığını biliyoruz. Mide lazım .

14
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

lüzumsuz adam ölsede hevla yesek.

10
2
yanıtYanıtla
DÜMBÜKÇÜÜÜ:

DÜRBÜLÜ SALAĞI SENİ HOŞAFA DAVET EDİYORUM. . HAVAİ ADALARINDA

yanıt0
yanıt0
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title