Haberler

Bulduğu 200 bin TL'lik altını sahibine ulaştırdı! Sonrasında sadece teşekkür aldı

Güncelleme:

Batman'da belediyeye ait halk otobüsünde çalışan Ümit Ayğan isimli şoför, araçta unutulan 200 bin TL'lik ziynet eşyasını sahibine ulaştırdı. Aygan'a yaptığı duyarlı hareket nedeniyle teşekkür edildi.

Batman'da belediyeye ait halk otobüsünde bir yolcu tarafından unutulan ve içinde yaklaşık 200 bin lira değerinde altın olan çanta, otobüs şoförü tarafından polise teslim edildi. Ekipler, yaptıkları çalışma sonucu çantayı sahibine ulaştırdı.

ÇANTAYI POLİSE TESLİM ETTİ

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde otobüs şoförü Ümit Ayğan, yaklaşık dört gün önce bir yolcunun fark etmesi üzerine otobüste unutulan çantayı teslim aldı. Seferini tamlayan Ayğan, çantayı alarak durağa gitti. Çantayı kontrol edip içinde kimlik, bir miktar para ve altın olduğunu gören Ayğan, çantayı çağırdıkları polis ekiplerine teslim etti. Ekipler, araştırma sonucu çantayı aileye ulaştırdı.

Otobüste bulduğu 200 bin TL'lik altını sahibine teslim eden şoföre teşekkür edildi

"BEN İNSANLIK GÖREVİMİ YAPTIM"

Sefer sırasında otobüsünde bir çanta bulunduğunu belirten Ümit Ayğan, durağa giderek durumu harekat şefine bildirdiğini söyledi. Durakta çantayı kontrol ettiklerini kaydeden Ayğan, "Bir miktar altın ve para bulduk. Kimliği çantadaydı, numara yoktu, sahibine ulaşamadık. Polise haber verdik. Durağa gelen polisler, kimlik üzerinden çantanın sahibi kadına ulaştı. Çantanın içerisinde para ve altınla birlikte yaklaşık olarak 150-200 bin değerinde ziynet eşya vardı. İnsanlık görevimi yaptım" dedi.

Otobüste bulduğu 200 bin TL'lik altını sahibine teslim eden şoföre teşekkür edildi

Otobüste bulduğu 200 bin TL'lik altını sahibine teslim eden şoföre teşekkür edildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Batman Haberler

500

Yorumlar (4)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Şoföre en az 3 bin TL ikram edilmesi gerekirdi.

64
24
yanıtYanıtla
Fatih :

senin mantığına göre kimse karşılıksız bişey yapmayacak yani. bi teşekkür bi helallik tamamdır. insanlar artık yaptığı iyiliğe karşılık alacaksa yapar hale geldi yazık.

yanıt20
yanıt25
Enes Uslu:

Şahsın o parayı sahibine ulaştırmak için harcadığı her efor lehine haktır. İade ettiği kişi kendisinden helallik istemeli ya da kul hakkını yerine getirmelidir. Öyle değil mi?

60
4
yanıtYanıtla
Toprak Kaya:

Kaç defadır denk geliyorum , bu tarz haberlerde hep bi yönlendirme var . Mesela bu haberde "karşılığında (sadece) teşekkür aldı" denilmiş.Yani demek istiyorlar ki eğer size ait olmayan bişey bulursanız sahibine vermeyin çünkü bulduğunuzun hepsi size kalacakken sahibine verdiğinizde elinizde hiçbirşey kalmaz. Eskiden cumaya gidilirken dükkanların kepenkleri kapatılmazmış , niye çünkü insanlar birbirine güveniyormuş. Şimdi o güveni sarsmak ve normalleştirmek istiyorlar vesselam

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title