Haberler

Asım Kibar, Demet Sabancı Çetindoğan, Mehmet Büyükekşi, Emin Hitay 17 Nisan'da Düzenlenecek...

Türkiye'nin önemli holdinglerinin başkanları, yönetim kurulu üyeleri, CEO'ları, diğer üst düzey yönetici ve otoriteleri önemli ve ilginç konular ile Eduworks'ün düzenlediği 17 Nisan 2014'te Sheraton İstanbul Maslak Hotel'de gerçekleşecek 11. Liderlik Zirvesi'nde buluşuyor.

Türkiye'de iş dünyasında lider yöneticilerin yetişmesinde önemli bir misyon üstlenmiş olan Liderlik Zirvesi'nin katılımcı ve sponsorlarından aldığı güçle onbirincisi düzenleniyor.

11 yıldır katılımcılara Liderlik, Vizyon, Planlama, Delegasyon, Sorun Çözme, Karar Verme, Ekip Oluşturma ve Yönetme, Koordinasyon, İletişim, Yüksek Motivasyon Sağlama ve Yaratıcılık gibi Liderlik ve Yönetim konuları ile ilgili benzersiz bir deneyim yaşatan Liderlik Zirvesi, bir iş dünyası klasiği olarak her yıl daha da büyük katılımlarla gerçekleştiriliyor.

Liderlik Zirvesi'nde büyük holdinglerin kurucuları ve başkanları, Türkiye'nin ve dünyanın önemli şirketlerinin CEO'ları, pazarlama ve satış'tan sorumlu üst düzey yöneticileri ve yönetim otoriteleri ile akademisyenlerden oluşan seçkin konuşmacılar, önemli ve ilginç konular, sürpriz etkinlikler yer alacak.

Liderlik Zirvesi'nde bu yıl Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kibar, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Mediasa Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, Abalıoğlu Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmet Abalıoğlu, Hitay Yatırım Holding Başkanı Emin Hitay gibi birçok önemli isim konuşmacı olarak yer alacak.

Bugüne kadar Sakıp Sabancı, Vehbi Koç, Nejat Eczacıbaşı, Kadir Has, Ahmet Zorlu ve Süleyman Demirel gibi önemli liderlere verilen iş dünyasının en saygın ödüllerinden olan "Liderlik Ödülleri" de zirve sırasında sahiplerini bulacak.

11.Liderlik Zirvesi Program ve Konuşmacıları

11. Liderlik Zirvesi 17 Nisan 2014

(08: 00-08: 50) Kayıt

(09: 00-09: 10) Liderlik Zirvesi Başlıyor / Ödül Töreni

İş dünyasında yeni liderlerin yetişmesinde önemli bir misyon üstlenmiş olan ülkemizin en önemli ve en büyük zirvelerinden Liderlik Zirvesi 11. kez iş dünyasıyla buluşuyor. Coşkun Çoroğlu / Konferans Başkanı

(09: 10-09: 30) İş Dünyasına Yön Veren Liderlerden Tavsiyeler

1970'li yılların başında demir çelik ticareti ile başlayıp otomotiv, gıda, yapı malzemeleri, lojistik ve metal gibi alanlarda faaliyet gösteren Kibar Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı, iş dünyasının duayenlerinden Asım Kibar, başarılarla dolu örnek alınacak iş hayatı ile ilgili önemli bilgi ve deneyimlerini sizlerle paylaşacak.

Asım Kibar / Kibar Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı

Bülent Şenver (Söyleşi Başkanı) / Türk Lider Merkezi Kurucu Başkanı, Duayen Bankacı

(09: 30-09: 50) Türkiye ve Dünyadaki Ekonomik Gelişmeler ve İş Dünyası Üzerine Etkileri

Tankut Turnaoğlu / P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı

(09: 50-10: 10) İş Dünyasında Başarılı Olmanın Yeni Kuralı: Kurumsal Girişimcilik

Günümüzde "Kurumsal Girişimcilik" bir şirketin başarılı olmasının en önemli koşullarından biri haline gelmiştir. Ülkemizin önemli girişimcilerinden olup Medya, Perakende, Turizm, Sağlık, Denizcilik, İnşaat ve Sanat alanlarında faaliyet gösteren şirketleri bulunan Demet Sabancı Çetindoğan, kurumsal girişimcilikle ilgili sizlerle önemli bilgi ve deneyim paylaşımlarında bulunacak.

Demet Sabancı Çetindoğan / Mediasa Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı

(10: 10-10: 30) Başarıya Ulaşan Yenilikçi Kararların 4 Önemli Unsuru: Vizyon, Eylem, Değer Yaratma ve Sürdürülebilirlik

Girişim sermayesi alanında Türkiye'nin önde gelen isimlerinden biri olan ve bilgi teknolojileri, finansal hizmetler, ödeme sistemleri, online araştırma, savunma-güvenlik ve elektronik şans oyunları alanlarında yatırımları bulunan Hitay Yatırım Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay, başarıya ulaşan yenilikçi kararların dört önemli unsuru ile ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

Emin Hitay / Hitay Yatırım Holding Başkanı

(10: 30-11: 00) Kahve Arası (Networking Coffee)

(11: 00-11: 20) Gelecekte Yükselecek Sektörler ve Yeni Yönetim ve Liderlik Eğilimleri

Basbakan Turgut Özal'in danışmanlığından NATO, İş Bankası, Dışişleri Bakanlığı, IEA, OECD, BG Group üst düzey yöneticiliğine, Genel Energy Plc, Yaşar Holding şirketleri yönetim kurulu üyeliğinden, çokuluslu şirketlerin stratejik danışmanlığına ve The Bosphorus Energy Club başkanlığına uzanan genis bir yelpazede etkin liderlik örnekleri icra eden Mehmet Öğütçü, bu oturumda gelecekte yükselecek sektörleri, yeni yönetim ve liderlik eğilimlerini yasadığı deneyimler ve birikimleri ışığında sizlere yansıtacak, ilham kaynağı olabilecek dersler çıkaracak.

Mehmet Öğütçü / Global Resources Yönetim Kurulu Başkanı

(11: 20-12: 00) En Beğenilen Şirketlerin Lider Yöneticilerinden Taktikler: En Beğenilen Şirketlerde Nasıl Zirveye Çıkılır ve Zirvede Nasıl Kalınır?

Rekabetin en yoğun olduğu sektörlerde en beğenilen şirketler arasında yer almayı başarmış şirketlerin liderleri, vizyon, etkili planlama yapma, başarılı ekipler oluşturma, karar verme, sorun çözme ve iletişim gibi yönetim ve yöneticilikle ilgili önemli konularla ilgili paylaşımlarda bulunacaklar. Güldem Berkman / Novartis Türkiye Ülke Başkanı ve İlaç Sektörü Genel Müdürü

Meral Eredenk / AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Genel Müdür

Serdar Urçar / HP MEMA (Akdeniz, Ortadoğu ve Afrika) Kurumsal Grup Satış Lideri

Adnan Nur Baykal (Oturum Başkanı) / "Mustafa Kemal Atatürk'ün Liderlik Sırları", "Muhteşem Süleyman Devri", "Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma" gibi bir çok kitap sahibi, Yeditepe Üniversites'inde, yöneticilikle ilgili alanlarda dersler vermektedir.

(12: 00-13: 20) Öğle Yemeği

(13: 20-13: 45) Bir İşadamının Portresi ve Anıları / Anadolu'nun Liderlerinden İş Hayatı ile İlgili Bilgi ve Deneyim Paylaşımları

Temelleri 1941 yılında atılan, Tekstil, Enerji, Bakır ve Kağıt alanlarında onlarca şirketi bünyesinde bulunduran Abalıoğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmet Abalıoğlu, Bir İşadamının Portresi ve Anıları adlı kitabında da yer verdiği başarılı iş hayatını, yönetim sanatının inceliklerini ve 60 yılda biriktirdiklerini iş hayatınızda yol göstermesi için bu önemli oturumda sizlerle paylaşacak.

İsmet Abalıoğlu / Abalıoğlu Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

(13: 45-14: 25) Nasıl Başardılar? Yurt Dışındaki En Güçlü Türk Yöneticilerden Başarılı Yönetim ve Yöneticilik Rehberi

İngiltere'nin en başarılı yönetici ödülü sahibi Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ahmet İplikçi, Global Resources Yönetim Kurulu Başkanı uluslararası diplomasi, finansman ve yatırım gurusu, Çin, Doğu Asya, Avrasya, Ortadoğu ve Türkiye'de faaliyet gösteren çokuluslu şirketlerde yönetim kurulu üyesi ve stratejik danışman olarak görev yapan Mehmet Öğütçü ve dünyanın zirvesindeki başarılı Türkler arasında yer alan Mercedes-Benz Buses&Coaches Ortadoğu Genel Müdürü Kerem Taş'tan başarılı yönetim ve yöneticilikle ilgili çok önemli bilgi ve deneyim paylaşımları sizleri bekliyor.

Ahmet İplikçi / T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı İngiltere Başdanışmanı, Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi

Kerem Taş / Daimler Buses (Mercedes-Benz) Orta Doğu Genel Müdürü,Yönetim Kurulu Üyesi, Türk İş Konseyi Abu Dabi Genel Sekreteri

Serdar Turan (Oturum Başkanı) / Infomag Yayıncılık Genel Yayın Yönetmeni

(14: 25-14: 55) Kahve Arası (Networking Coffee)

(14: 55-15: 30) İş Dünyasının Başarılı Kadın Yöneticileri ve Onları Lider Yapan Özellikleri

Türkiye İş Kadınları Derneği Başkanı Nilüfer Bulut, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği Başkanı, Gülden Türktan ve İngiltere'nin En Başarılı İş Kadını Ödülü Sahibi Ladybug Home Textiles Limited Kurucusu Ayşe Dickson'dan yönetim, yöneticilik ve liderlik üzerine eşsiz bir bilgi ve deneyim paylaşımı sizleri bekliyor. Nilüfer Bulut / TİKAD Yönetim Kurulu Başkanı, Bulut Bilişim Yönetim Kurulu Başkanı

Gülden Türktan / KAGİDER Başkanı

Ayşe Dickson / Ladybug Home Textile Limited Kurucusu

Prof.Dr.Yeşim Toduk (Oturum Başkanı) / Amrop International Yönetici Ortağı, "2023 Lideri" Kitabının Yazarı

(15: 30-16: 15) Lider Markalardan Yenilikçi ve Müşteri Odaklı Marka Lideri Olmanın Kuralları

Lider Markaların zirvesindeki başarılı yöneticilerden sektör lideri nasıl olunacağına dair önemli paylaşımlar sizleri bekliyor. Fuat Atalay / Maya Grubu ve IKEA Türkiye CEO

Mustafa Seçkin / Unilever Gıdadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi

Gökhan Mendi / TEB Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı

Selen Kocabaş / Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı

Güven Borça (Oturum Başkanı) / Marka Danışmanı, Markam A.Ş. Kurucusu

(16: 15-16: 35) Kahve Arası (Networking Coffee)

(16: 35-16: 55) Bilinçaltının Gücünü Keşfedin / Bilinçaltını Daha İyi Kullanan Bir Lider Olabilirsiniz

Bilinçaltı, zamanın yüzde 95'inde otomatik pilot gibi bizi yönetir. Bilinçli kısmımızın yüzde 5 olarak devreye girdiği söylense de, çoğu insanda bu oran yüzde 1'dir. Dolayısıyla kararlarımızın büyük çoğunluğu, eylemlerimiz, duygularımız ve davranışlarımız yüzde 95 oranla bilinçaltındaki programların kullanımı olarak ortaya çıkar. Bu nedenle iş dünyasında bilinçaltının kontrolü çok önemlidir. Bu oturumda konunun uzmanı olan Tanju Sürmeli bilinçaltınızı kontrol ederek iş hayatınızda daha başarılı olmanız için sizlerle önemli paylaşımlarda bulunacak.

Dr. Tanju Sürmeli / Uzman Psikiyatrist

(16: 55-17: 15) Bir Liderlik Masalı / Fareli Koyun Kavalcısı

Liderinizin kaç "like"ı var? Liderinizin kaç "follower"ı var? Liderinize tek bir "comment" yazacak olsanız, ne yazardınız? Aydın Soysal'ın gerçek bir olaydan esinlenilmiş Fareli Köyün Kavalcısı masalını bir metafor olarak kullanarak, iş hayatındaki liderlerin, ekibi yani takipçileri ile olan ilişkisini, takipçilerin liderleri neden ve nasıl izlediğini, liderin ekibi için ne ifade ettiğini ve modern bir lider profilinin nasıl olması gerektiğini sorguladığı bu önemli oturum sizlere önemli bakış açıları kazandıracak.

Aydın Soysal / HRM Business Developer / HRM İş Geliştirme Yöneticisi

(17: 15-17: 35) Bütünsel Sezgisel Liderlik

Günümüzde Liderlik; "ben" bakış açısının "biz" bakış açısına değiştiği, "kendine fayda"nın, "bütüne fayda"ya dönüştüğü, "dünyadaki en iyi olmak" anlayışı yerine "dünya için en iyi olmak" anlayışının ön plana çıktığı bir yaklaşımı geçerli kılmaktadır. Bu oturumda liderlik konusundaki önemli otoritelerden olan Dr. Zerrin Başer, bambaşka bakış açılarından farklı liderlik modeline ilişkin önemli bilgi ve deneyim paylaşımlarında bulunacak.

Dr. Zerrin Başer / PCC, Erickson International Trainer

(17: 45) Kapanış

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Mehmet Büyükekşi Sheraton Otel Sakıp Sabancı Asım Kibar Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title