Haberler

Eşi görüntülü sohbetten para kazanmayı reddedince kendisi kadın kılığına girdi

Güncelleme:

Evli bir çift, görüntülü sohbet siteleri yüzünden boşanma noktasına geldi. İddiaya göre bir adam, eşinden görüntülü sitelere girerek para kazanmasını istedi. Eşi bunu reddedince kendisi kadın kılığına girerek para kazanmaya çalıştı. Konuyla ilgili konuşan kadın "Külotlu çorap giyiyordu. Yüzünü göstermiyordu." dedi.

İnternet ortamındaki görüntülü sohbet siteleri 2 çocuk sahibi evli çiftin arasını bozdu. İddiaya göre U.A. isimli adam, para kazanmak amacıyla karısı F.A'yı sohbet sitelerine girmeye zorladı, eşinin kabul etmemesi üzerine de kadın kılığına girerek başkalarıyla görüştüğü ve para istedi. Boşanma davası açan F.A., "Külotlu çorap giyiyordu. Yüzünü göstermiyordu. Canlı sohbet sitelerinde bulunan görevliler 'Erkek misin?' diye şüphelenip aradığında eşim beni konuşturuyordu" dedi.

TAŞININCA PROBLEMLER BAŞLADI

İzmir'de bir anaokulunda hizmetli olarak çalışan F.A. (31) ile Tokat'ta restoranda çalışan U.A. (37), yaklaşık 5 yıl önce sosyal medyadan tanıştı. Evlenmeye karar veren çift, bir süre Tokat'ta ikamet ettikten sonra sırasıyla İzmir, Gebze ve Sakarya'da yaşadı. Aynı zamanda çiftin bu evliliklerinden biri 3, diğeri 5 yaşlarında olmak üzere 2 kızı dünyaya geldi.

5 yıllık evli çiftin arasında taşındıkları Sakarya'da problemler başladı. İnternet ortamındaki görüntülü sohbet siteleri, U.A. ile F.A'nın arasını bozdu. U.A'nın karısı F.A'yı bu sohbet sitelerine girmeye ve başka erkeklerle konuşmaya zorladığı öne sürüldü.

KADIN HAKKINDA DA ŞANTAJ İDDİASI

2022 yılının temmuz ayında Bursa'da yaşayan C.S. (34), iddiaya göre, sosyal medya üzerinden F.A. ile tanıştı ve ikili bir süre mesajlaştı. F.A'nın görüntülü konuşma için 100 TL istediği, C.S'nin de parayı gönderdiği öğrenildi. Bir süre sonra F.A'nın C.S'yi aralarında geçen yazışmaları yaymakla tehdit ederek, düzenli olarak para istediği iddia edildi. Şantaja dayanamayan C.S'nin ise Bursa Cumhuriyet Başsavcılığına giderek şikayetçi olduğu, F.A. hakkında dava açıldığı bildirildi. Suçlamaları reddeden F.A. ise bu yazışmaları kendi telefonundan U.A'nın yaptığını, eşinin bu şekilde birçok kişiyle yazıştığını iddia etti.

"SÜREKLİ YALAN SÖYLÜYORDU"

2023 yılının ocak ayında Sakarya'dan Kocaeli'nin Gölcük ilçesine gelen F.A., eşi U.A'dan boşanmak için dava açtı. Yaklaşık bir yıldır eşinden ayrı yaşadığını söyleyen F.A., "Boşanma davası henüz sonuçlanmadı. 3 ve 5 yaşında 2 kızım var. Yaşadığımız mağduriyetlerden dolayı delilleri oluşturmam iki senemi sürdü. Delilleri elde ettikten sonra polise ihbar ettim ve boşanma davası açtım. Eşimle evlenirken bana restoranda çalıştığını söylemişti. Dışarıdan normal aile gibi görünüyorlardı. İnternetten tanıştık ve evlendik. Evlendikten sonra sürekli adres değiştirmeye başladık. Sürekli çevresindeki insanlara yalan söylüyordu. Daha sonra bana da yalanlar söylediğini anladım" dedi.

"KÜLOTLU ÇORAP GİYİP YÜZÜNÜ GÖSTERMİYORDU"

Eşinin kendisine bu sohbet sitelerine girmesi için baskı yaptığını iddia eden F.A., "Sitelerde soyunmamı isteyenler oluyordu. Ben yapamadığım için para gelmiyordu. Para gelmeyince eşim bana hakaret ediyordu. Hatta bir kişi bizden şikayetçi olmuş. Hat adıma kayıtlı olduğu için adamla konuşmadığım halde bana dava açıldı. Eşim, siteden konuştuğu adamdan şantaj ve tehditle para istemiş. Bu şekilde şikayet üzerine adıma dava açıldı.

Eşim aldığı paraları sürekli kumarda yiyordu. Kadın külotlu çorabı giyiyordu. Yüzünü göstermiyor, sadece bacaklarını gösteriyordu. Canlı sohbet sitelerinde bulunan görevliler 'Erkek misin?' diye şüphelenip aradığında eşim beni konuşturuyordu. Eşim önceden bana ne diyeceğimi söylerdi. Sözünü dinlemediğim zaman bana kızıyor, hakaret ediyordu. Eşim 2 seneye yakın bu şekilde para kazandı" ifadelerini kullandı.

Eşi görüntülü sohbetten para kazanmayı reddedince kendisi kadın kılığına girdi

Eşi görüntülü sohbetten para kazanmayı reddedince kendisi kadın kılığına girdi

Eşi görüntülü sohbetten para kazanmayı reddedince kendisi kadın kılığına girdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hukuk 3.Sayfa Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500

Yorumlar (24)

Cengizhan Çakmaz:

Allah ıslah etsin, iyice toplum ahlakı yerle bir oldu. Bela çok yakındır.

749
11
yanıtYanıtla
İsmail Yıldırım:

Yahu ne günlere kaldık. Kıyamet kopacak derken gün geçmiyor ki daha da kötüye gitmeyelim...

553
5
yanıtYanıtla
Perwer:

Ne sen ne de eşin ikinizde masum değilsiniz. Sosyal medya evliliğinden ancak böyle bir ilişki olur. İkinizde rezilsiniz

267
193
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

ne kadarda boş konusuyorsun sızden bı kurtulamadık gıttı..herkesı kendın gıbı mı sanıyorsun..bır cok kısı var sosyal medayadan evlenen hatta yurt dısından bıle sosyal medyada tanısıp evlenen bunlardan bırıde benım 6 senedır evlıyım allaha sukur mutluyum mutluyuz..bıraz ınsan ıcıne cıkın kafanızı yukarı kaldırın olmadı ustunuzdekı eğeri atın..

yanıt29
yanıt33
BUĞRA EMRECİKSİN:

Ekonomi çökerse ahlakta çöker, insanları bu duruma düşürenler en az bu insanlar kadar suçludur. Kira, gıda, çocuk masrafları, faturalar, giyim, yaşam masrafları enflasyon yüzünden karşılanamaz halde...

221
78
yanıtYanıtla
Musa Topal:

Simit sat. Gururlu yasa.

yanıt114
yanıt8
Export 86:

Ahlak maddiyata bağlı olsaydı bütün zenginler ahlaklı olurdu

yanıt116
yanıt6
Fırat Özgür:

Sonrada soytarı bir belediye başkan adayı yanına gelıp 100 tl verip sımıtleri dagıt desin degılmi

yanıt28
yanıt10
BUĞRA EMRECİKSİN:

Troller yine yorumumun altında toplanmışlar, olum söyleyeceğiniz bir şey varsa kendi yorumunuzu yazarsınız, bana laf yetiştirmeye çalışmazsınız. Size ne benim yazdıklarımdan...

yanıt22
yanıt7
sinan çayırcı:

Abla , kocanı karı yapmasın biri kendine .

260
4
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title