Haberler

Önce bıçaklayıp sonra gasbettiler! Ağır yaralanan taksici yaşam savaşı veriyor

Güncelleme:

Bursa'da 2 kişiyi Eskişehir'e götürüp getiren 30 yaşındaki taksici Yunus Yüksel, aracına aldığı şüpheliler tarafından 20 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. 20 gün önce kız çocuk babası olmanın mutluluğunu yaşayan Yüksel'in hayati tehlikesi devam ediyor.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde taksici Yunus Yüksel, aracına aldığı 1'i kadın 2 kişi tarafından ormanda 20 bıçak darbesiyle ağır yaralanarak gasbedildi. Şüpheliler, taksiciyi aracıyla birlikte bir ara sokağa bırakıp kaçtı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken kaçan 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

ARACINA ALDIĞI 2 YOLCU TARAFINDAN BIÇAKLANDI

Olay, saat 17.00 sıralarında Mudanya ilçesi Çepni Mahallesi'nde bulunan ormanda meydana geldi. Taksici Yunus Yüksel, iddiaya göre, Eskişehir'e gitmek isteyen biri kadın iki yolcuyu aracıyla aldı. Eskişehir'e gidip geri dönen 2 kişi, ilçeye bağlı Çepni Mahallesi'nde inmek istediklerini söyledi. Yunus Yüksel, Çepni Mahallesi mevkisindeki ormandan geçtiği sırada erkek yolcunun bıçaklı saldırısına uğrayıp, gasbedildi.

Önce bıçaklayıp sonra gasbettiler! Taksiciyi aracıyla birlikte ara sokağa bırakıp kaçtılar

GASBETTİKTEN SONRA ARA SOKAĞA BIRAKIP KAÇTILAR

Yaklaşık 20 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Yüksel kanlar içerisinde kalırken, şüpheliler, taksiciyi aracıyla birlikte ilçe merkezindeki bir ara sokağa bırakıp kaçtı. Olayı gören çevredekilerin ihbarıyla bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan taksici, Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Yüksel, buradaki müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisi devam eden Yüksel'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Önce bıçaklayıp sonra gasbettiler! Taksiciyi aracıyla birlikte ara sokağa bırakıp kaçtılar

20 GÜN ÖNCE BEBEĞİ DÜNYAYA GELMİŞTİ

Öte yandan, evli olan Yunus Yüksel'in yaklaşık 20 gün önce kız çocuğunun olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, jandarma, kaçan 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Önce bıçaklayıp sonra gasbettiler! Taksiciyi aracıyla birlikte ara sokağa bırakıp kaçtılar

Önce bıçaklayıp sonra gasbettiler! Taksiciyi aracıyla birlikte ara sokağa bırakıp kaçtılar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yunus Yüksel Eskişehir Mudanya Mudanya Çocuk Bursa Bursa Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

500

Yorumlar (12)

osman aspirin:

Kısasa kisasta hayat vardır. İdam şart.

152
2
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

Bu dünyada sütten çıkmış ak kaşık varmıki? kurana göre yok cümle ayet de diyor "her günahın cezasını verseydim dünyada nesliniz tükenmiş olacaktı".... sende tek başına otururdun artık, tüm dünya senin olurdu...

yanıt7
yanıt59
MÜCAHİD:

marko Allahın adaleti ayrı toplumun adaleti ayrıdır.. Allahın hükmüyle hükmetmeyenler daima hüsrana uğramıştır. Tarih bu toplumların çöküşüyle doludur.

yanıt40
yanıt3
YalancıSavar:

Marko Dingilis, Kısas olsaydı bu suçlar azalırdı

yanıt33
yanıt2
Özcan Özcan:

şeriatsız idamsa kabul.Durduk yere taş devrine gitmeylim şimdi.

yanıt9
yanıt24
ARSLANOĞLU Hakan:

Allah, yaralı taksiciyi yeni doğmuş evladına ailesine bağışlasın inşallah.

119
0
yanıtYanıtla
Ramazan Kus54:

Suçların cezaları arttırılmalı Yeter artık kimse evden dışarıya çıkamaz hale geldi #icisleri bakanlığı

89
0
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

cehennemden korkmayan cenneti istemeyen hangi cezadan korksunki?

yanıt24
yanıt5
kerem can:

Ölüm milletinin elinde oyuncak olmuş. Boşuna kısas (olsa keşke) demeyelim anca havada kalıyor.

34
0
yanıtYanıtla
kuzeyli baba:

nerde otcu torbacı sabıkalı varsa ya taksıcı ya dolmuscu ee hal bole olunca hısımlarına yakalanmak daha kolay oluyor malesef taksı mınıbusculer okulu olmalı bu okuldan mezun olanlar soforluk yapabılmelı

3
14
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title