Haberler

Müge Anlı'nın canlı yayında arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti! Acılı kardeş sinir krizi geçirdi

Güncelleme:

Günlerdir Müge Anlı'nın programında aranan ve dün cansız bedeni bulunan Mustafa Hakkulu'nun yakın arkadaşı İsa Dumlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Canlı yayında cinayeti itiraf eden Dumlu, "Karıma laf söyledi ben de öldürüp köprüden attım" dedi. Hakkulu'nun kız kardeşi ise duydukları karşısında sinir krizi geçirdi.

Adana'da 11 gündür kayıp olan dere kenarında tabancayla öldürülmüş halde bulunan Mustafa Hakkulu'nun arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Günlerdir Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan İsa Dumlu, Hakkulu'nu öldürdüğünü itiraf ederek cinayet anını anlattı.

ENSESİNDEN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Alınan bilgiye göre, 13 Aralık günü Kozan ilçesine bağlı Mansurlu yolunda 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu'nın aracı terk edilmiş halde bulundu. Kendisinden 11 gündür haber alınmayan Hakkulu'dan bugün acı haber geldi. Postkabasakal Mahallesi'nde dere kenarında ceset gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Bölgeye gelen jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede cesedin 11 gündür haber alınamayan Hakkulu'ya ait olduğunu tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Hakkulu'nun cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Yapılan ilk otopsinin ardından Mustafa Hakkulu'nun tabanca ile ensesinden vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Müge Anlı'nnın canlı yayında arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti! Acılı kardeş sinir krizi geçirdi

HAKKULU'NUN KATİLİ ARKADAŞI ÇIKTI

Müge Anlı ile "Tatlı Sert" programına konuk olan 27 yaşındaki 3 çocuk babası İsa Dumlu, canlı yayında arkadaşı olan Mustafa Hakkulu'yu karısı hakkında ileri gerdi konuştuğu gerekçesiyle öldürdüğünü itiraf etti. Cinayet anını anlatan Dumlu, şu ifadeleri kullandı: "Ben o gün Mustafa'ya para verdim. Birkaç saat sonra Mustafa'yı yeniden aradım kafam bozuk olduğu için ona gel takılalım dedim. Ailevi meselelerim vardı. Sonra Mustafa ağabeyle buluştuk onun aracını bir yere bırakıp benim araçla devam ettik. Biraz dolanıp alkol aldıktan sonra geri döndük. Ben telefonumla uğraşırken eşimin fotoğraflarını gördü. Eşime ağza alınmayacak laflar söyleyince ben de dayamadım. Olay yaşandı ve onu orada bıraktım. Öldürdüğüm silah bende ve ruhsatsız. Silah benim aracımdaydı. Aramızda bir tartışma olmadan ben direkt vurdum."

Müge Anlı'nnın canlı yayında arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti! Acılı kardeş sinir krizi geçirdi

"CİNAYETİ ARABADA İŞLEYİP KÖPRÜDEN ATTIM"

Cinayet arabanın içinde işlendi. Sonra köprünün oraya giderek cesedi attım. Geri döndükten sonra arabayı yıkadım ve daha sonra elden çıkardım. Cinayet esnasında arabanın camı kırılmıştı onu da saniyede kendim değiştirdim. Cinayet silahı da benim evimde, yerini de kimse bilmiyordu. Mutfak tezgahının üstüne sakladım. Olayı da kimseye anlatmadım. Silahımı bazen arabada taşırım. Olaydan birkaç gün önce arabama koymuştu. Silahı da Kahramanmaraş depreminden önce almıştım.

Müge Anlı'nnın canlı yayında arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti! Acılı kardeş sinir krizi geçirdi

Hakkulu'nun kız kardeşi canlı yayında sinir krizi geçirirken Uslu da İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından hemen gözaltına alındı.

Müge Anlı'nnın canlı yayında arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti! Acılı kardeş sinir krizi geçirdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Müge Anlı Adana Cinayet 3.Sayfa Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

gökhan Kovan:

O kadar siteniz ziyaret ediliyor ama cumle ve anlam yanlışlarıyla dolu başlıklarınız

108
2
yanıtYanıtla
bekir yapici:

Egitim kalitesinin sistamatik ve bilincli bir sekilde bozulmasindan olabilirmi, malum ak parti egitimin basina geldiginde ilkokula giden veya okula yeni baslayan cocuklar bu gün 30 -35 yasinda.

yanıt24
yanıt29
mahalle sakini:

eğitim sisteminin içi 100 yıl önce boşaltıldı nereye bir düzgün adam gelse chp kafalı militanlar eylem yapıp sosyal medya baskılarıyla görevden aldırıyor

yanıt9
yanıt6
HALİS ER:

içki tüm kötülüklerin anasıdır

93
5
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bilmem dikkatinizi cekiyormu bilhassa son bir kac yildir karmasik bir cok cinayet derinleme sorusturma yapan herkezle konusan tv kanallarinda cözülüyor buda aklimiza sorumlu güvenlik birimlerinde veya yargida acaba uzmanlik tecrübe sorunumu var sorusunu aklimiza getiriyor bir cok cagdas modern ülkede oldugu gibi direk C.savcisiyla calisan adli tip ve uzmanlardan kurulu bir adli polis teskilati kurulmasina niye bizde karsi cikiliyor.

34
1
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

beraber içtiğin adama bak.. öğğğ

6
2
yanıtYanıtla
Mustafa Yaşar:

Müge hanım ne güzel konuşturuyor, yandan müdahale ediliyor. Kardeşinin tepkisi anlaşıılırda, başkasının müdahalesi sinir bozucu. Profesyonelce değil.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title