Haberler

Vali Çakacak'tan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne Moral Ziyareti

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, polislere moral verdi.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, polislere moral verdi. Çakacak, "Türkiye Cumhuriyeti birlik ve beraberlik üzerine kurulmuş bir devlettir. Bu ülkenin insanlarının birbirine olan birliğini, beraberliğini, kardeşliğini bozamayacaklar" dedi.

Özellikle son bir haftadır Kobani'yi bahane ederek sokak eylemleri yapan PKK yandaşlarına müdahalede bulunan çevik kuvvet polisleri, Vali Çakacak'ın ziyareti ile moral buldu. Ziyarette Çakacak'a, Mersin İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar eşlik etti. Ziyarette polislerle sohbet eden Çakacak, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakan Sarak'tan şube ile ilgili bilgiler aldı. Çakacak, ayrıca kurşun isabet eden zırhlı araçları da inceleyerek, bilgiler aldı. Yaklaşık 1 saat boyunca Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde kalan Çakacak, polislere 10 tepsi tatlı ısmarladı.

"BİZİM BÖLGEMİZDE HUZURSUZLUK ÇIKARTMAK İSTEYENLER HER ZAMAN OLACAKTIR"

Ziyarette polislere hitaben bir konuşma yapan Çakacak, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamada mesai gözetmeksizin görev yapan önemli insanlarsınız. Hepiniz görevinizi seçerken ne olduğunu bilerek seçmişsiniz. Dolayısıyla zorda olsa kolayda olsa verilen görevi en iyi şekilde başarıyla yerine getireceğinize inancım tamdır. Türkiye Cumhuriyeti hızla büyüyen ve gelişen bir dünya devletidir. Dolayısıyla bizim bölgemizde huzursuzluk çıkartmak isteyenler her zaman olacaktır. Bu geçmişte de olmuştur, bugünde olmuştur, gelecekte de olacaktır. Ama Türkiye Cumhuriyeti birlik ve beraberlik üzerine kurulmuş bir devlettir. Kurtuluş Savaşı'nda Van'dan Edirne'ye kadar 81 vilayetimizde bu vatan evlatları birlikte mücadele etmiştir ve birlikte şehit olmuştur. Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğini Çanakkale Şehitliği'nde görebiliriz. Birlik ve beraberliğimiz bozmak isteyenler önce bir Çanakkale'ye baksınlar. Bu ülkenin insanlarının birbirine olan birliğini, beraberliğini, kardeşliğini bozamayacaklar. Türk milletinin sağduyusu hiçbir zaman buna müsaade etmeyecektir. Görevlerinizde hepinize başarılar diliyorum. Biz sizlerle beraberiz" diye konuştu.

Ziyarette ayrıca kurban da kesildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özdemir Çakacak Türkiye Kobani Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
title