Haberler

MHP Meclis Üyeleri Aday Listesi Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kastamonu Belediye Meclis üyeliği aday listesi belirlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kastamonu Belediye Meclis üyeliği aday listesi belirlendi. Listede Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun oğlu Avukat Alptuğ Topçuoğlu ilk sırada yer alırken, uzun yıllar Belediye Başkan vekili olarak görev yapan Bahri Yavuz ile Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Saim Sayan ile Mehmet Çağılcı, yer almadı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kastamonu Belediye Meclis üyeliği aday listesi belirlendi. Listede Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu'nun oğlu Avukat Alptuğ Topçuoğlu ilk sırada yer alırken, Başkan Vekili Bahri Yavuz ve Başkan Yardımcıları Mehmet Saim Sayan ile Mehmet Çağılcı liste dışı kaldı.

Belediye Başkanı Topçuoğlu'nun geçirmiş olduğu rahatsızlık sonrası raporlu olduğu dönemde yaklaşık 17 ay boyunca Başkan Vekili olarak görev yapan Bahri Yavuz'un Meclis üyeliğine aday gösterilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Diğer taraftan Belediyede 15 yıldır başkan yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Saim Sayan ile 5 yıldır başkan yardımcılığı görevini yürüten Mehmet Çağılcı'nın da Meclis üyesi aday listesinde yer almaması çeşitli yorumlara neden oldu.

MHP Belediye başkan aday adayı olduktan sonra belediye başkan adayının belirlenmesi ile birlikte Belediye Başkan vekilliği görevine getirilen Muzaffer Berber meclis üyeliği aday listesinde ikinci sırada yer alırken diğer aday adayı olan MHP Merkez İlçe Teşkilatı eski başkanı Av. Ahmet Yavuz ise üçüncü sırada yerini aldı.

MHP Kastamonu Belediye Meclis üyeleri aday listesinde kontenjan olarak yer alan isimler ise Serap Demirci, Turgay Dellaloğlu ve Recep Mor oldu.

MHP'nin Kastamonu Belediyesi Meclis aday listesinin şu isimlerden oluştuğu öğrenildi: Av. Alptuğ Topçuoğlu, Muzaffer Berber, Av. Ahmet Yavuz, Av. Mehmet Karahasan, Selçuk Yılmaz, İbrahim Beşir Değer, Zeki Özdemir, Saim Çakıroğlu, Özdal Çelikoğlu, Turgut Demir, Hakkı Emre Dinç, Mehmet Pattaban, Meryem Kocaoğlu, Yenal Melezoğlu, Duygu Demirci, Fatih Değirmenci, Bayram Kılıç, Alperhan Ekinci, Hakkı Emiroğlu, Musa Çağatay Kayıklık, Aydın Bayram, Aslı Aybala Küpoğlu.

Öte yandan İl Genel Meclisi üyeliklerine ise, Mehmet Çıvgın, Hüsnü Dıngıloğlu, Mustafa Paskal, Burhan Aktaş ve Egemen Yılmazer oldu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Turhan Topçuoğlu Bahri Yavuz Kastamonu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title