Haberler

Marmaris MHP'de Görev Dağılımı Belirlendi

Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris İlçe Teşkilatının yeni yönetim kadrosundaki görev dağılımını açıklandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris İlçe Teşkilatının yeni yönetim kadrosundaki görev dağılımını açıklandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Fatih Kaplan olarak atanan Fatih Kaplan yeni yönetim kadrosundaki görev dağılımını açıkladı. MHP Marmaris İlçe Teşkilatı'nda görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti: "Başkan Yardımcısı Bahadır Arslantaş, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahmut Nacar, Seçi ve Propagandalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Serkan Yaylalı, Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sevin Çağlayan, Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Pelin Çalışkan Bostan, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Çolakoğlu, Sekreter Tekin Sever, Muhasip Zülal Çağlayan."

MHP Marmaris İlçe Başkanı Kaplan yaptığı açıklamada görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını söyledi Kaplan, "Yıllarca bu davanın varoluşunu muhafaza eden ülküdaşlarımızın destekleriyle bu kutsal görevi devir alan arkadaşlarımızın yüce Türk Milleti ve Marmaris halkı için ellerinden gelenin en iyisini yapacakları aşikardır" dedi.

"GENEL BAŞKAN İMZALI BİR KARARI SORGULAMAK KİMSENİN HADDİNE DEĞİLDİR"

Kaplan yönetime geldikleri 6 Eylül tarihinden itibaren gerek yerel seçim hazırlıklarıyla gerekse de basında ve sosyal medyada asılsız ve maksadı aşan açıklamalar olduğunu iddia etti. Kaplan, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı imzalı bir kararı sorgulamak ve bundan da daha öte tanımıyorum demek kimsenin haddine değildir" dedi.

"HEDEFİMİZ 2014 YEREL SEÇİMLERİ"

Kaplan, Marmaris'teki hedeflerinin Milliyetçi Hareket Partisi'nin bugüne kadar yerel seçimlerde bir türlü istenen, arzulanan başarıyı yakalayamamasının ardında yatan sebepleri ortadan kaldırarak 2014 yerel seçimlerinde daha başarılı, daha etkin bir MHP oluşturmak olarak açıkladı. Kaplan, "Partimizin sevdalıları ile birlikte Marmaris'teki hedefimiz,, Gerek geçmiş yerel seçimlerde gerekse yaklaşan seçim sürecinde MHP'yi yıpratmak için çıkarılan dedikodular ve MHP'ye atfedilen yakıştırmalar partimizin geçmişi, gelenekleri ve ülküleriyle asla bağdaşmamıştır ve bağdaşamaz. Kişilerin yaptığı yanlışlar ve kendi çıkarlarını gözeterek oynadıkları oyunların partimize zarar vermesine müsaade etmeyeceğimizi bildirmek isteriz" dedi.

"CHP HEGEMONYASINI ORTADAN KALDIRACAĞIZ"

İlçe Başkanı Kaplan, "MHP'nin yerel anlamda ilk görevinin, Marmaris'te CHP hegemonyasını ortadan kaldırmaktır" dedi. Kaplan açıklamasına şu şekilde devam etti: "Ulu Önder Atatürk'ü sadece kendinin sananlara, başı kapalı kardeşlerimizin hakkını sadece kendilerinin koruduğuna inanlara, MHP'nin akıllı, itidalli ve vizyonlu gençleri bu seçimde gereken cevabı verecektir. Milliyetçi Hareket Partisi, Marmaris için en iyisini düşünebilecek tecrübede "büyük"lere ve bu düşünceleri hayata geçirebilecek gençlere sahiptir. Birlik ve beraberliğin, üzerinden gelemeyeceği hiçbir zorluk yoktur. Değerli geçmiş ilçe başkanlarım, belediye başkanlarım. Bu yolda katacağınız tecrübe ve değerin, kişileri değil partimizi başarılı kılacağı aşikardır. Yaklaşan yerel seçimler öncesi partimizin birliğini, dirliğini, birlikteliğini göstermek boynumuzun borcu, partimize borcumuzdur. Sonuç olarak tek amacı ülke gündemiyle dirsek teması halinde kavgadan uzak Milliyetçi Hareket Partisi'ni cennet ilçemizde iktidara taşımak ve bu sayede ilçemizin sorunlarının çözümünde söz sahibi olmak için elini taşın altına sokan ve bu uğurda sorumluluk alan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyor yeni Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulumuzun Marmaris halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mahmut Nacar Marmaris Yerel Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title