Haberler

Maltepe'de Erzurumlular Vakfında 4. Dengizek Dönemi

Merkezi Maltepe'de bulunan Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Suha Dengizek'in tek liste halinde katıldığı genel Kurul toplantısında yeni isimlerin de dahil edildiği güçlü bir yönetim kurulu seçilerek işbaşına geldi.

Dengizek 4. kez Vakıf Başkanı

Sempatik, başarılı ve renkli kişiliği ile 4. ncü kez vakıf Başkanı seçilen Suha Dengizek yönetimindeki Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı, şuanda Erzurum vakıfları içinde Türkiye'de en faal sivil toplum kuruluşu durumda olduğunu konuşmacılarda özellikle vurguladılar.

Genel kurul toplantısında, Erzurum'lu hemşehrilerin yoğun ilgi gösterdiği, üst düzey bürokratın, işadamının ve sanat çevresinin de yer aldığı genel kurulun divan heyetine Av. Şuayip İçli başkanlığında Mücahit Güngör, Kasım Karakaş, Necmi Rende seçildiler.

DENGİZEK, EN ÖNEMLİ HEDEFİMİZ KÜLLİYEMİZİ HAYATA GEÇİRMEKTİR

Genel kurul toplantısında vakfın faaliyetleri hakkında konuşma yapan Vakıf Başkanı Süha Dengizek, "Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz tüm projeleri teker teker hayata geçiriyoruz, şuan en önemli hedefimiz külliyemizi hayata geçirmektir" dedi.

Dengizek, "Vakfımız, altı katlı binasını faaliyete geçirdiğimiz günden beri, tüm hemşehrilerimizin ikinci adresi olma konumuna gelmiştir. Vakfımız, tüm hemşehrilerimizin Kültür Evi, Kültür Ocağı olmuştur.

Vakfımızın faaliyetlerini yürütmemizde bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize cani gönülden teşekkürlerimi sunarım.

Hepimizin derdi Erzurum, Erzurumluya hizmet etmek, Erzurum'un derdiyle dertlenmek, sevinciyle sevinmek, gayemiz de amacımızda budur. Vakıf olarak kültürümüzü yaşatmak, eğitim çalışmalarına destek olmak, yardımlaşma ve dayanışmanın güzel örneklerini sergilemek aynı zamanda Erzurum dışındayken de Erzurum'a ekonomik katkı sağlamak gibi bir gayret içindeyiz. Bu sebeple vakıf bünyemizde oluşturduğumuz yatırım teşvik komisyonu marifetiyle Erzurum'a yatırım yapmayı düşünen işadamı ve sanayicilerimize rehberlik görevi yapmaktayız. Amacımız cazibe merkezi konumundaki Erzurum'a sermaye

Gençlerin eğitimine destek için burs çalışmamıza katkınızı bekliyoruz. Önümüzdeki dönemde çok daha önemli projeleri hayata geçireceğiz ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Birde özellikle burs konusunda çağrıda bulunmak istiyorum, lütfen öğrenci burs konusunda desteklerinizi bekliyoruz. Katılım gösteren mütevelli üyelerimize ve hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunarım" dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'da hemşerilerine kısa bir konuşma yaptı.

Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yönetimine yine çok güçlü isimler katıldı. Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Suha Dengizek (İşadamı), Abiş Hopikoğlu (Sanayici), Ahmet Ağırman (Genel Müdür), Ahmet Altay ( Bürokrat), Aydın Ayyıldız (İşadamı), Abdulaziz Yağız (İşadamı), Bülent Keskinler (Profesör), Bülent Gül ( İşadamı), Cemal Şengel (İşadamı), Prof. Dr. Cevat Gerni (Dekan), Çetin Ürüt ( Müfettiş), Ejder Maliki Batur (Bld. Bşk. Yardımcısı), Erdinç Özdemir ( Bürokrat), Esat Nuhoğlu (Bürokrat), Fahri Görer (Em. Emniyet Md), Ferhan Akbaş (Bürokrat), Fikrettin Şahin (Profesör), Gürbüz Aslan (İşadamı), Hasan Keskin ( Mali Müşavir), Hasan Koç ( Sendika Başkanı), Hüseyin Karakaya ( Mimar), İbrahim Erkal) ( Sanatçı), Kamil Uğurlu ( İşadamı), Kasım Karakaş ( Müdür Yardımcısı), Kürşat Şahin ( Bürokrat), Lütfü Çelebi ( Genel Müdür Yardımcısı), Mehmet Özhancı ( İşadamı), Metin Taş ( İşadamı), Murat Aygün (İşadamı), Mustafa Akın ( İşadamı), Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı (Milletvekili), Mücahit Güngör ( Müdür), Necmi Akalın ( İşadamı), Neşe Şairoğlu ( Öğretmen ), Selim Çelik ( Bld. Bşk. Yrd), Serdar Sengir ( Bürokrat), Servet Bastem (İşadamı), Sinan Bayraktar ( Hastaneler Daire Başkanı), Suat Önal (İşadamı), Süleyman Genç ( Kiptaş Gn. Md. Yrd. ), Şuayp İçli (Avukat), Taner Ertuğrul (İşadamı), Yusuf Cebeci (İşadamı), Taylan Mesutgil ( İşadamı), Temel Aslan ( Bürokrat), Zekai Özaslan ( İşadamı), Zeki Karakelle ( İBB. Müdür), Zafer Tarıkdaroğlu ( Bakan Öz.Kal. Md.), Zinnur Zülal ( İşadamı), Özcan Uluğ (İşadamı), idris Güllüce (Bakan), M. Belma Satır (Milletvekili), Ahmet Selamet (Bürokrat), Ebubekir Taşyürek (İBB Bşk. Dnşm.), Serdar Taflan (Genel Müdür), Nihat Önal (İşadamı) - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ilıcalı Türkiye Erzurum Maltepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title