Haberler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu çadır kenti ziyaret eden Kılıçdaroğlu, övgüler dizdi

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli Belediyesi'nin Hatay'da kurmuş olduğu çadır kenti ziyaret ederek Tahir Büyükakın'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapılan çalışmalardan övgüyle bahseden Kılıçdaroğlu, "Çok güzel bir görev üstlenmiş durumdasınız. Acı hepimizin ortak acısı. Yaraları el birliğiyle hep birlikte saracağız inşallah. Ben herkesin huzurunda size ve ekip arkadaşlarınıza yürekten teşekkür ederim" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yaşanan deprem felaketlerinin en yoğun hissedildiği Hatay'a gelerek şehir merkezini ve çadır kentleri gezdi. Kocaeli Belediyesi'nin kurmuş olduğu çadır kenti de ziyaret eden Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu çadır kenti ziyaret eden Kılıçdaroğlu, övgüler dizdi

"ONLARI ÇOK İYİ ANLIYORUZ"

Kurdukları çadır kentte gıda ihtiyaçlarını ve diğer ihtiyaçları karşıladıklarını söyleyen Büyükakın, aynı zamanda çocukların bir an önce normal hayatlarına dönmeleri için çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Tahir Büyükakın bölgede yapmış oldukları çalışmaları belediye başkanları ile organize bir halde yürüttüklerini dile getirdi.

1999 Marmara depremini hatırlatan Büyükakın, "Onları çok iyi anlıyoruz ve yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarıyla, buradaki yerel yönetimler ile birlikte organizasyon içinde elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu çadır kenti ziyaret eden Kılıçdaroğlu, övgüler dizdi

"SİZE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

CHP lideri Kılıçdaroğlu ise çalışmaları için Tahir Büyükakın'a teşekkür ederek "Çok güzel bir görev üstlenmiş durumdasınız. Acı hepimizin ortak acısı. Yaraları el birliğiyle hep birlikte saracağız inşallah. Hiçbir ayrım yapmadan bütün belediye başkanı arkadaşlara yürekten teşekkür ederiz. Siz Kocaeli Belediye Başkanı olarak elinizden gelen çabayı gösteriyorsunuz. Ben herkesin huzurunda size ve ekip arkadaşlarınıza yürekten teşekkür ederim" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu çadır kenti ziyaret eden Kılıçdaroğlu, övgüler dizdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Tahir Büyükakın Kocaeli Hatay Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

Selim Güler:

Arkasini döner baska yerde ben cadir göremedim der,bu böyledir ilginc olan burda yazan yandaslarida ayni hep yalan, iftira ve propagsnds yspiyorlar .Sizin yapiniz bu.

89
159
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Allah sizi bildiği gibi yapsın. Uslanmazsınız. Önce kendi yapınızı sorgulayın. Muhalefete muhalefet etmek için görevlendirilmiş troller. Ben sevmem kendisini ama sizin bu zihniyetiniz puan kazandırıyor oy kazandırıyor bilesiniz beyni yıkanmışlar

yanıt65
yanıt29
Turgay Çakmak:

TABİİ BAŞ ÖRTÜ SORUNUNUDA SEN ÇÖZMÜŞTÜN 1 METRELİK BEZ PARÇASI DİYE KONUŞTUKLARINI UNUTMADIK BOŞA DEBELENME YEMEZLER

76
167
yanıtYanıtla
Erhan Aydin:

Depremin baş örtüsü ile nasıl bir bağlantısı var? Bu alakayı nereden kurdun çok merak ettim...

yanıt97
yanıt21
Ercan akdeniz:

Saldırgan tutumuna tepkiler artınca manevra yapıp yumuşak dil ve doğruya doğru gösterisi yapıyor. Ama deprem felakketini yaşadığım o 16 günde bunların sosyal medya hespalarını ortaya attığı yalan provakasyon ve iftiraların hepsi internette haberlerde var .

87
123
yanıtYanıtla
Hayal Sokağı:

Çadır verilmeyen insanları da ziyaret ederek çadır temin etmeye çalışıyor Sn: Kemal Kılıçtaroğlu ve Chpli belediyeler, acaba bu insanlar daha ne kadar sokakta yaşayabilecekler yalvarıyorlar Çadır diye Devlet nerede diye! çok vahim bir tablo hakikaten nerede bu bizim deprem vergilerimiz merak içindeyim?

176
29
yanıtYanıtla
Selçuk Kartal:

Akplilerin asla yapamicagi Objektiflik...akplilerde kendinden olmayana nefret,..bunda hosgoru var... Dinimizde zaten hosgoru esastir .. Super hareket takdir edilesi ...

92
58
yanıtYanıtla
Kurtulus Danis:

Depremin ilk gününden bu güne provakasyon yapsın bugün objektif öyle mi? Hatay dışında kaç memlekete yardım yapmışlar onu sorgula da gerçekleri öğren bu kafayla yaşamanıza bi anlam veremiyorum.

yanıt40
yanıt66
UĞUR ÖNÜT:

Hoşgörü, nefret, din iman CHP'lilerin en son bahsedeceği hususlardır, hayatınız inkar, algı, yalan dolan olmuş kendiniz inanmadınız millet asla yemez bu numaraları !

yanıt8
yanıt14
mahalle sakini:

Haydaa kk'dan beklenmedik hareketler. Bozuk saat gibi arada doğruyu gösterebiliyor demekki.

18
127
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title