Haberler

Karaosmanoğlu, STK'lara Gitti

Güncelleme:

DSP Urla Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu ilçede ziyaretlerine devam ediyor.

DSP Urla Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu ilçede ziyaretlerine devam ediyor. "Urla'yı sivil toplum kuruluşlarımızla ile birlikte beraber yöneteceğiz" sözü ile başkanlık yapan M. Selçuk Karaosmanoğlu Meclis üyesi adayları ile Urla'daki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek hatırlarını sordu.

Türk Kızılayı Urla Şubesi Başkanı Nurgül Saltık Selçuk Karaosmanoğlu'na Belediye Başkanlığı süresince ve derneklerine yaptıkları çalışmalar için çok memnun olduklarınısöyleyerek "Herşeyden önce size vefa borcumuz var. Desteğinizi herzaman arkamızda gördük. Urla'yı sizlerle tanıdık, Urla da bizi sizlerle tanıdı" dedi. "Kızılay ile sevgi ve duygu bağımız oluştu" diyen DSP Urla Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu "Biz de kendimizi Kızılay'ın bir parçası olarak hissediyoruz. Ortak amaçlar için, bu memlekete, bu insanlara hizmet etmek için buradayız" diye konuştu.

Daha sonra Urla Bosna Sancak Karadağ Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Karaosmanoğlu ve meclis üyesi adayları Dernek üyeleri ile sohbet ettiler. Dernek Başkanı Fehim Didin'in "Zor günler geçiriyoruz. Allah yolunuzu açık etsin" sözüne Karaosmanoğlu " Urla'nın bu olayla muhatap olması bizi üzdü. Urla bizim herşeyimiz. Allah herkesi muvaffak etsin. Hepimiz bir gaye uğruna uğraşıyoruz" dedi.

Türk Kadınlar Birliği Urla Şubesi Başkanı Ayşe Başkanoğlu "Bu günlere gelmeyi ve Urla'da yaptığımız çalışmaları Selçuk Başkanımız'a borçluyuz" diyerek tüm dernek üyeleri adına destekleri için Karaosmanoğlu'na teşekkürlerini sundu. Karaosmanoğlu da "Sizinle 9 yıldır bu görevi yürütmekten mutluyuz. Kadınlarımız ile ilgili çalışmalarınız ve Urla kadınına sahip çıkmanız bizi herzaman memnun etti, gururlandırdı. Biz de sivil toplum örgütleri de halkın seçimiyle geliyoruz, inşallah birlikte yine aynı şekilde yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Urla Şubesi Başkanı Münevver Saygı 80'e yakın üyeleri ve gönüllüleri olduğunu söyleyerek "Her sene 6-7 öğrenciye burs veriyoruz. Biz de sizin destekleriniz ile ayakta duruyoruz" dedi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Urla Şubesi Başkanı Ragıp Topal Karaosmanoğlu'na "Beş yıldır beraber çalışıyoruz. Ranta uzak, barış içerisinde yaşanan bir Urla için başarılarınızın devamını diliyoruz" derken Karaosmanoğlu "Evet Urla ve Yarımada sahip olduğu stratejik konum nedeniyle bazı olaylara sahne oldu. Pazar günkü olaylar son derece profesyonelce planlanmış olaylar. Böyle bir olayın Urla'da başlaması beni çok üzdü. Sağduyulu, dikkatli ve soğukkanlı olalım. Yarımada üzerinde öyle oyunlar oynanıyor" dedi.

Urla Karslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Ayhan Çelik Karaosmanoğlu için "Başkanımız herkese kucak açabilen biri" diyerek destekleri için teşekkür etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Urla Şubesi Başkanı Ali Yanar Karaosmanoğlu ve Meclis Üyesi Adayları'nın ziyaretleri için "On yıldır herşeyi birlikte göğüslüyoruz. Başkanımızın demokrat bir kişiliği var. Amacımız Cumhuriyet'in devrimlerini yeniden beraber devam ettirmek" derken Karaosmanoğlu "Atatürk'ün ilke ve inkılaplarının ülkemizde tartışılır olmasını hayal bile edemezdim. Çok güzel bir ülkemiz var. Atatürk'ün bu ülkede layık olduğu yerde korunması, ilke ve inkılaplarının uygulanması, tartışmasız liderimiz olması için çalışacağız" dedi.

Karadenizliler Derneği Başkanı Birol Kaya ve Ziraat Odası Başkanlığı Başkanı Nurettin Kılınçziyaretleri ve destekleri için Karaosmanoğlu'na teşekkür ederken Karaosmanoğlu Ziraat Odası Başkanlığı ile birlikte pek çok çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyerek "Topraklarımızın doğru verimli şekilde kullanılması konusunda her zaman duyarlı olduk. Özellikle Urla ve yarımada bölgesinin organik tarım bölgesi olması için ortak çalışmalarımız sürüyor"dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Karaosmanoğlu Türk Kızılayı Kızılay Urla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title