Haberler

İYİ Parti'deki yasak aşk krizinde yeni perde! "Evimde başka bir kadınla bastım" dediği kocasından özür diledi

Güncelleme:

İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak'ı evinde başka bir kadınla bastığını iddia ederek ülke kamuoyunda geniş yer bulan Pınar Aran Alak, yeni bir açıklama yaparak olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklı olduğunu ifade ederek eşinden özür diledi.

İKİSİ DE PARTİDEN İSTİFA ETMİŞTİ

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak'ın eşi Pınar Aran Alak sosyal medya paylaşımı ile partiyi sarsmıştı. Eşinin kendisini partili bir kadınla aldattığını ileri süren Pınar Aran Alak'ın sosyal medya paylaşımı üzerine Başkan Alak, İYİ Parti İncirliova ilçe başkanlığı görevinden, aldatıldığını ileri süren eşi Pınar Aran Alak ise parti üyeliğinden istifa etmişti. Pınar Aran Alak, olayın üstünden sekiz gün geçtikten sonra bu sefer, sosyal medya paylaşımında olayı yanlış anladığını söyledi.

İYİ Parti'deki yasak ak krizinde yeni perde! 'Evimde başka bir kadınla bastım' dediği kocasından özür diledi

"ALDATILDIM" DİYEN EŞ ÖZÜR DİLEDİ

Yaşanan olayların ardından Pınar Aran Alak sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak 15 yıllık hayat arkadaşı Ahmet Alak ve tüm sevdiklerinden özür diledi. Pınar Aran Alak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Kamuoyuna duyurulur. 15/03/2023 tarihinde sosyal medya hesabımdan paylaşarak duyurduğum tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklı talihsiz olay nedeniyle, rehavetine kapılıp manipüle edildiğim ve 15 yıllık evlilik hayatımda hiç karşılaşmadığım bu olayı farklı algılayıp üzüntümden dolayı fevri çıkış yapıp asılsız eşimi suçladım. Öncelikle bu yaşanan asılsız olaydan sonra 15 yıllık hayat arkadaşım Ahmet Alak'tan ve tüm sevdiklerimizden özür dilerim. Tamamen yanlış anlaşılma üzerine gelişen bu üzücü durumlardan dolayı kamuoyunu gereksiz meşgul edip, zaman kaybına sebebiyet verdiğim için çok üzgünüm."

İşte Pınar Aran'ın o paylaşımı;

İYİ Parti'deki yasak ak krizinde yeni perde! 'Evimde başka bir kadınla bastım' dediği kocasından özür diledi

Bu da Pınar Aran'ın daha önceki paylaşımı;

İYİ Parti'deki yasak aşk krizinde yeni perde! 'Evimde başka bir kadınla bastım' dediği kocasından özür diledi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Alak İncirliova İYİ Parti Haberler

500

Yorumlar (8)

haksız mıyım:

evimde yakaladım demişsin. evinde yakalamak yetmiyor mu? bu nasıl yanlış anlama. yeme ablacım bizi. affettim falan dersen tamam da yok yanlış anlaşılma yok pul koleksiyonunu gösteriyormuş vs. bunları kimse yemez. sen de yememişsindir amaaa

113
4
yanıtYanıtla
Orhan Dik :

Yakaladım, kayıtları da var demişsin. Acaba Millet ittifakı, tecavüzleri zorla ya da para karşılığı kapattırdığı gibi, bu aldatılma hikayesi ittifaka zarar verecek diye kadını tehdit mi etti, para mı teklif etti. Mal varlığı hareketleri incelenmeli. Suç, suçu doğurmuş gibi duruyor.

yanıt39
yanıt8
senar:

Bizde bunu yedik. Ya tehdit ya para, ya makam artık ne teklif edildiyse geri adım atmak zorunda kalmış olabilir

78
6
yanıtYanıtla
ulku istihbarat:

Yeni üye kaydı yapıyordur eşide yanlış anlamıştır.

64
1
yanıtYanıtla
taner ipek:

15 yılı 15 dk da önyargılar üzerinden yakabidiyse benden özür falan dilemesin asla affetmiyorum kabul edilemez buluyor ve kınıyorum... Bu insanlar nasıl bu kadar önemli hissediyor, lan ben kim oluyorum da 80milyona algı, acıtasyon, demagoji yapıp bir de af bekliyorum demiyor. Hayatıma nasıl devam edicem şimdi ben ehue

46
3
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Aşkın gözü körmüş derler çok doğruymuş bayan eşini çok sevmiş demekki bırakmak ayrılmak istememiş sineye çekmiş ! bayanlar dağdaki kurtlar gibidir kışı geçirir yediği ayazı asla unutmazlar !

2
1
yanıtYanıtla
Hiç Heç:

Hadi ordan. Baktın ki evlilik elden gidiyor :)

1
0
yanıtYanıtla
baris koc:

secim sonuna kadar dilenmis ozur..agababalari rica emistir komiksiniz ))))))))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title