Haberler

İşte MHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı

Eski Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir'in, Bursa'da Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) büyükşehir belediye başkan adayı olduğu açıklandı.

Eski Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir'in, Bursa'da Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) büyükşehir belediye başkan adayı olduğu açıklandı.

MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, Bursa için büyükşehir belediye başkan adayını belirlediklerini söyledi. Toktaş, "30 Mart 2014 tarihinde yapılacak mahalli seçimler için çalışmalarımız devam ediyor. Sadece yerel seçim olarak değil, ülkemizin varlık ve beka meselesi olarak önem verdiğimiz bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Bursa teşkilatları olarak Bursa'da ezber bozacağımızı ifade etmek istiyorum. Bu süreçte adaylarını ilk açıklayan siyasi parti olduk. Orhangazi'de Mehmet Topçu, Kestel'de Ali Kök ve Gürsu'da Maksut Kaya, yaptıkları yoğun çalışmalarla kamuoyunda ilk sırada yer aldı. Büyükşehir belediye başkan adayımızı da belirleyip kamuoyuna duyurmaktan büyük memnuniyet duymaktayız. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık, Burdur, Elazığ ve en son Eskişehir'de valilik yapan Kadir Koçdemir, büyükşehir belediye başkan adayımızdır. Kadir Koçdemir, donanımı, tecrübesi ve dürüst kişiliği ile mevcut yapının tek alternatifi olacaktır" dedi.

"EZBER BOZACAĞIZ"

Toktaş, yerel seçimlerde iddialı olduklarını belirterek, "Milliyetçi Hareket Partisi Bursa teşkilatları olarak 30 Mart 2014 yerel seçimlerin de başta büyükşehir olmak üzere tüm ilçeler de iddialıyız. Ezber bozacağız. Saygıdeğer hemşerilerimizin desteği ve yüce Allah'ın takdiri ile başaracağımıza inancımız tamdır" diye konuştu.

KADİR KOÇDEMİR KİMDİR?

1964 yılında Bursa'nın Orhaneli ilçesinde doğdu. Çanakkale-Gökçeada Atatürk Öğretmen Lisesi'ni (1981) ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni (1985) bitirdi. Lisan öğrenmek ve kamu yönetimi stajı için Almanya'da (1987/88) bulundu. Jean-Monnet bursu ile Hamburg Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde (1991/92) Avrupa Birliği ve idare hukuku konularında lisansüstü; İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde (1994/96) yüksek lisans öğrenimi gördü. Kamu Diplomasisi Kursu (1998) ve Milli Güvenlik Akademisi'ni (1999) bitirdi. Azerbaycan Vektör Uluslararası İlim Merkezi tarafından Azerbaycan-Türkiye arasındaki kardeşlik ilişkilerinin geliştirilmesindeki faaliyeti ve Türk medeniyetinin inkişafındaki hizmetleri sebebiyle fahri doktora unvanı (2004) verildi. Hacettepe Üniversitesi Atatürk İlke ve İnkılapları Enstitüsü'nde "Modern Milli Devlet ve Küreselleşme" konulu teziyle doktora programını (2004) tamamladı. Çeşitli üniversitelerde ders ve konferanslar verdi, tebliğler sundu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kadir Koçdemir Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title