Haberler

Bozüyük'te protokol ve vatandaşlar bayramlaştı

Güncelleme:

Bozüyük'te Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçe protokolü, kurum ile derneklerin temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bozüyük'te Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçe protokolü, kurum ile derneklerin temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bozüyük Belediyesine ait düğün salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, Garnizon Komutanı Bkm. Yüzbaşı Hamdi Ferhat İnanç, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ile vatandaşlar katıldı. Törende protokol üyeleri bayram tebriklerini kabul ederek herkesin bayramını kutladılar. Programda konuşan İlçe Kaymakamı Adem Öztürk salonda bulunan herkesin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak "Ramazan Bayramını burada sizlerle birlikte kutlamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Bayramlar birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst düzeye çıktığı müstesna günlerdir. Bugün burada gördüğümüz tablo gerçekten bayramın anlamına uygun bir tablo. Birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde Bozüyük'te burada bir arada olmak gerçekten takdire şayan. Bundan dolayı tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.

Bayramlaşma programının ardından İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve beraberindekiler Bozüyük Devlet Hastanesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler. Devlet Hastahanesi'nde bayramın ilk gününde görevlerinin başında olan sağlık çalışanları ile hastaların bayramını kutlayan Kaymakam Öztürk, Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu ve beraberindekiler daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ve hemen ardından da İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederek burada da görevlerinin başında olan polis, jandarma ve itfaiyecilerin bayramlarını kutladılar, görevlerinde kolaylıklar dilediler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Jandarma Hisarcık Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
title