Haberler

Başkanı Göksu, Yaptıkları Hizmetleri Anlattı

Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, göreve gelişinin 4.yılında Esenler halkına yaptıkları hizmetleri anlattı.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, göreve gelişinin 4. yılında Esenler halkına yaptıkları hizmetleri anlattı. Başkan Göksu, halka hesap vermek zorunda olduklarını belirterek, "Biz bu hesabı verirken asla gocunmuyoruz, mutlu oluyoruz" dedi.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, göreve gelişinin 4. yılında, "El Ele Verdik Başardık - 4 Yılda 400 Proje" sloganıyla gerçekleştirilen programda 4 yıl boyunca yaptıkları hizmetler ve gelecekteki projelerini Esenler halkına sundu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde gerçekleşen programa AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, Türkan Dağoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, AK Parti İlçe Başkanı Umut Özkan, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Zülküf Atılgan, Yıldız teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, belediye birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Siyasetçilerin kendisini seçen halka hesap vermek zorunda olduğunu belirten Başkan Göksu, "Biz hesap vermek üzere buraya geldik. Sizler hesap almak üzere buraya geldiniz. Çünkü bizim bildiğimiz bir şey var. Hayattaki her bir zerrenin sorulacağı bir dünyaya inanan insanlar olarak önce burada hesap vermek, bu hesabı sağlam tutarak diğer hesaplara karşı güçlü olabilmek için önce burada hesap verebiliyor olmak çok önemli bir şeydir. Bu hesabı verirken asla gocunmuyoruz. Mutlu oluyoruz" dedi.

"YA ESENLER'İN ŞARTLARINA TESLİM OLACAKTIK, YA DA ESENLER'İN ŞARTLARINI TESLİM ALACAKTIK"

Göreve gelmeden önce Esenler halkına verdiği sözü tuttuğunu ifade eden Başkan Göksu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Esenler halkıyla birbirimize bir şeyin sözünü verdik. Esenler dedi ki; ey başkan biz sana 5 yılda da çocuklarımızın, kendimizin geleceğini emanet ediyoruz. Eğer sen emin bir insansan bu emanete sahip çıkarsın, bu emanetin hakkını yerine getirirsin, aldığın bu şehri büyütürsün, çünkü sen bu şehri büyütürsen çocuklarımızın geleceği büyür, bu şehir büyürse biz büyürüz dediler. Biz de onlara dedik ki; evet biz bu akdi kabul ediyoruz. Kim ki bu şehirde yolsa kalmışsa, kim ki bu şehir de yetimse, kim ki bu şehirde yoksulsa, kim ki bu şehirde aç ve açıktaysa biz yolda kalmışın yanında olacağız. Aç olanın yemeği, açıkta kalanın yorganı olacağız dedik."

Esenler'in sosyal, kültürel ve coğrafi açıdan büyük sorunları olduğunu ve göreve geldiklerinden itibaren bu sorunların giderek azaldığını ifade eden Göksu, "Okullar hariç bir tane kamu binası olmayan, bütün kamu binalarının kirada olduğu bir ilçeye, içerisinde kültür sanat diye bir şeyin olmadığı ve sadece kültür altyapısı olarak 250 kişilik artı 200 kişilik bir kültür salonunun olduğu bir ilçede seçilmek mi daha iyi seçilmemek mi daha iyi diye zaman zaman sorduğumuz oldu. Esenler halkı büyük bir teveccüh göstererek, bütün rakiplere çok açık fark atarak AK Parti'ye olan inancıyla sokaktaki her 2 kişiden biri bizi belediye başkanı olarak seçti. Koltuğa oturduğumuzda önümüzde iki tane şık vardı. ya Esenler'in şartlarına teslim olacaktık. ya da Esenler'in şartlarını teslim alacaktık" şeklinde konuştu.

Başkan Göksu, konuşmasında sosyal, kültürel ve altyapı alanlarında yaptıkları projeler hakkında bilgi verdi. Kentsel dönüşüm konusuna değinen Başkan Göksu, Esenler'in kentsel dönüşümde bir marka olacağını söyledi. Başkan Göksu, gelecekte de hayata geçirecekleri projelerin de müjdesini verdi.

Başkan Göksu'nun ardından konuşma yapan Esenlerli vatandaşlar Başkan Göksu'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldız Teknik Üniversitesi Ak Parti Esenler Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title