Haberler

"Atom Karınca" Takımından Umutlu

Önder Felek - Serhat Zafer - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde ikinci yarının mücadeleci ve zor geçeceğini belirterek, takım olarak bu zorlu periyota hazır olduklarını söyledi.

Önder Felek - Serhat Zafer - Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde ikinci yarının mücadeleci ve zor geçeceğini belirterek, takım olarak bu zorlu periyota hazır olduklarını söyledi.

Futbolseverlerce "Atom Karınca" olarak tanınan teknik direktör Rıza Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında daha fazla puan toplayabileceklerini ancak alternatifsiz kadro nedeniyle bunu başaramadıklarını belirtti.

Bazı oyunculardan istedikleri performansı alamadıklarını ifade eden Çalımbay, Roman Bednar ve Doğa Kaya'nın takımdan ayrılması, Milan Cerny'in ayağının kırılması ve kalecilerinin yaşadığı sakatlıklar nedeniyle de kadro kurmakta güçlük çektiklerini kaydetti.

Devre arasında takıma takviyeler yaparak, bu sıkıntıları gidermek istediklerini belirten Çalımbay, yönetimin transferleri gerçekleştirmek için uğraştığını söyledi. Devre arasında transfer yapmanın zor olduğunu, ara transfer döneminde genellikle takımların kadrolarında fazla yer bulamayan oyuncuların alınabildiğini kaydeden Çalımbay, devre arası üst düzey bir oyuncu transfer edebilmek için yüksek bonservis bedeli ödemek gerektiğini ancak kendilerinin böyle bir imkanının olmadığını ifade etti.

Antalya'daki devre arası kampını Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle kısa tuttuklarını belirten Çalımbay, ligin ikinci yarısında telafisi olmayan maçlar yapacaklarını, kupa ve ligde yoğun bir maç trafiğine gireceklerini, özellikle ilk 6 haftada alacakları sonuçların ligdeki hedefleri açısından belirleyici olacağını vurguladı.

Sivasspor'da göreve başladığından bu yana hep üstüne koyarak gittiklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, "Çalışma ortamından, takımımdan ve arkadaşlarımdan çok memnunum. İlk yarıda yaptığımız hataları, ikinci yarı yapmayacağız. Kapasitemizin üstüne biraz daha çıkarsak, ilk yarıda aldığımız puanların çok çok üstünde puanla ikinci yarıyı bitiririz" diye konuştu.

Lig sonunda puan olarak bir hedeflerinin olmadığını aktaran Çalımbay, ikinci yarıda 17 final maçına çıkacaklarını söyledi. Futbolcularının, her maça mükemmel şekilde konsantre olmaları gerektiğini belirten Çalımbay, "Aslında baktığınızda biz başarılı da gidiyoruz. Türkiye Kupası'nda ve ligde de yolumuza devam ediyoruz. Ligde genel olarak baktığımızda üstte ve altta kimsenin yeri belli değil" dedi.

Zor ve mücadeleci geçecek ikinci yarıya hazır olduklarını belirten Rıza Çalımbay, ligin ikinci yarısına Gaziantepspor maçıyla başlayacaklarını anımsatarak, yarınki maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

-Sivasspor'da transfer çalışmaları-

Ligin ikinci yarısı öncesinde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Sivasspor, ara transfer döneminde Fenerbahçe'den Bienvenu ve Kayserispor'dan Kujovic'in aralarında bulunduğu bazı oyuncularla ilgilendi.

Bu dönemde, Ankaragücü'den Ümit Kurt ve Samsunspor'dan Hakan Arslan'ı kadrosuna dahil eden Sivasspor, bugün de Galatasaray'dan golcü oyuncu Sercan Yıldırım'ı sezon sezonuna kadar kiraladı.

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Rıza Çalımbay Roman Bednar Önder Felek Sivasspor Yerel Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #129300 10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title