Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.*MP Antalyaspor ile SB Elazığspor, bugün saat 16.00'da kozlarını paylaşıyor.

Foto: Akıncıoğlu kürsüde

===

*Özdilek, Antalya spor'un eski hocası Yılmaz Vural'a karşı

*MP Antalya spor ile SB Elazığ spor, bugün saat 16.00'da kozlarını paylaşıyor. Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Kırmızı beyazlı takımda 4 eksik var.

Özdilek Vural'a karşı

MEDİCAL Park Antalya spor, ligin 23'ncü haftasında bugün SB Elazığ spor'a konuk oluyor. Antalya spor'un eski ve yeni hocalarını karşı karşıya getirecek karşılaşmada Kaleci Hakan Arıkan ile birlikte sakatlıkları devam eden Ömer Şişmanoğlu, Musa Nizam ve Deniz Barış forma giyemeyecek. Uzun bir süre sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan Tita'nın oynayıp oynamayacağı bugün belli olacak.

Foto: Yılmaz Vural ve Mehmet Özdilek

--- KUTU ---

STAT : Elazığ Atatürk

SAAT : 16.00

HAKEM : Fırat Aydınus

SAKAT : Deniz Barış, Ömer Şişmanoğlu, Hakan Arıkan, Musa Nizam

CEZALI : Yok

YAYIN : Lig TV

İDEAL KADRO: Sammy Ndjock-Koray Aslan, Emre Güngör, Mehmet Sedef, Ergün Teber, Murat Duruer, Uğur İnceman, İsmail Aissati, Zeki Yıldırım, Promise Isaac, Lamine Diarra.

--- KUTU ---

KIRCILAR'A TEŞEKKÜR

MEDİCALPARK Antalya spor Yönetim Kurulu'nun 'Her deplasman giderlerini bir yönetici karşılayacak' uygulamasının bu haftaki sponsoru Kırcılar Mondial oldu. Yönetim Kurulu Başkanlığını Asbaşkan Hüseyin Acarlıoğlu'nun yaptığı Kırcılar, dün başlayan Elazığ spor seyahatinin yol ve konaklama masraflarını üstlendi. Antalya spor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Asbaşkan Acarlıoğlu'na teşekkür etti. Asbaşkan Hüseyin Acarlıoğlu da, Antalya spor'a desteğinin süreceğini söyledi.

Foto: Asbaşkan Acarlıoğlu

===

Paşa 3'e kilitlendi

BÖLGESEL Amatör Lig 7'nci Grup'ta mücadele eden Muratpaşa Belediye spor, ligin 20'nci haftasında sahasında Bodrum Belediye spor'u konuk edecek. Karşılaşma 24 Şubat Pazar günü Mustafa Çetin Kaya Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak. Ligin ikinci yarısında topladığı puanlarla yükselişe geçen Muratpaşa Belediye spor'da tek hedef maçtan galibiyetle ayrılmak. Maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Muratpaşa Belediye spor kampta maç saatini bekleyecek.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Takım fotosu

===

Alanya spor, pazar günü oynayacağı Kırklareli spor maçı öncesi oynadığı hazırlık maçında Norveç'in Hodd takımını Caner ve Ünal'ın (2) golleriyle 3-1 yendi.

Kırklareli'ne gözdağı

ALANYASPOR yarın sahasında konuk edeceği Kırklareli spor maçı öncesi Norveç'in 1'nci Lig takımlarından Hodd ile hazırlık maçı oynadı. Goldcity Turizm Kompleksi'nde kamp yapan Norveç 1'inci Lig takımlarından Hodd karşısında başarılı bir oyun sergileyen Alanya spor, karşılaşmanın 20'nci dakikasında öne geçti. Can'ın orta sahanın sağından ortaladığı topu Hodd savunması uzaklaştırmak istedi ancak savunmaya çarpan topu önünde bulan Caner plase vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.

33'üncü dakikada ani gelişen Hodd atağında Alanya spor ceza sahasına giren Vegard, kaleci Levent'in müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Akeem Latifv vuruşu gole çevirdi: 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla kapandı. Maçın 79'uncu dakikasında Semavi rakip alana hızla girerek, topu kale alanına ortaladı. Ünal'ın kafa vuruşu filelerle buluştu: 2-1. 86'ncı dakikada sağ kanattan gelişen Alanya spor atağında Abdullah'ın içeriye ortasına Semavi gelişine volesini kaleci Andreas güçlükle çeldi. Kaleciden dönen topa Ünal'ın sert vuruşu filelere gitti: 3-1.

Maçın 89'uncu dakikasında orta sahadan başlayan atakta Semavi'nin ara pasında topu önünde bulan Abdullah, Hodd defansını geçerek ceza sahası ile orta saha yayı arasından aşırma vuruş yaptı ancak kaleci Andreas topu son anda tokatlayarak kornere çeldi. Karşılaşma Alanya spor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşma sonunda hazırlık maçı anısına 2 takıma da kupa verildi. Alanya spor'un kupasını Hodd Teknik Direktörü Havaro Haanes, konuk takımın kupasını ise Alanya spor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu verdi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Maçtan fotolar

===

Manavgat'ta 2 transfer

BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediye spor 2 yeni oyuncu transfer etti. Teknik Direktör Rauf Kolancı, Fildişi Sahilli Gueı Serge Arseme ile Makedonyalı Ergin Abdül'ü transfer ettiklerini açıkladı. Bu arada, haftayı maç yapmadan geçirecek olan Manavgat Belediye spor 3 Mart'ta deplasmanda oynayacağı Bodrum Belediye spor karşılaşmasının hazırlıklarına dün başladı.

Bu hafta oynayacağı Denizli Konak spor'un maça çıkmaması nedeniyle hanesine 3 puan yazdıracak olan Manavgat Belediye spor, 3 Mart'taki karşılaşmaya galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Teknik Direktörü Kolancı, Konak spor'un maça çıkmayışını avantaj olarak gördüklerini belirtti ve "3 Mart'ta karşılaşacağımız Bodrum Belediye spor'a daha rahat hazırlanma imkanı bulduk. Bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT (DHA)

Foto: Antrenman

===

Burdur'un milli gururu

BURDUR Belediyesporlu Judocu Süleyman Görken milli takım kampına davet edildi. 16-17 Mart'ta Antalya Kemer'de yapılacak Avrupa Kupası Müsabakaları'nda ay yıldızlı formayı giyecek olan Süleyman Görkem Burdur'un gururu oldu. Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı Judo İl Temsilcisi Ali Boyacıoğlu ve Antrenörü Gökhan Çelik ile ziyaret eden Görken Başkan Akkaya'ya verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Görken, amacının uzun yıllar ay yıldızlı formayı giymek olduğunu belirtti. Başkan Akkaya'da Süleyman Görken'i milli takıma seçilmesinden dolayı tebrik etti ve spor hayatında başarılar diledi.

28 Ocak-17 Şubat tarihleri arasında Çankırı'da yapılan Ümit Milli Takım Kampı'na da katılan Görken, 8 sıklette toplamda 32 sporcu arasından seçilerek A Milli Takım Kampı'na çağrıldı. Burdurlu judocu 25 Şubat-15 Mart tarihleri arasında Antalya'da yapılacak Milli Takım Kampı'na katılacak ve 16-17 Mart'ta Kemer'de yapılacak Uluslararası Avrupa Kupası müsabakasında +90 kiloda Türkiye'yi temsil edecek. Judo İl Temsilcisi Ali Boyacıoğlu da desteklerinden dolayı Başkan Akkaya ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar'a teşekkür etti.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Süleyman Görken vali ziyareti

===

Gençlik ve Spor İl Müdürü sporcuları ziyaret etti

GENÇLİK Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Spor Şube Müdürü İzzet Tekeli ve Muratpaşa İlçe Müdürü Ali Fuat Uludağ ile birlikte Atatürk Stadı'nda antrenman yapan tasa tenisi, güreş, cimnastik judo ve aikido sporcularını ziyaret ederek istek ve önerilerini dinledi. Eğitmen Etsuko Kinoshita eşliğinde düzenlenen aikido seminerine de katılan Hacıcaferoğlu sporcuların görüşlerinin kendisi için önemli olduğunu vurgulayarak, amatör sporların geliştirilmesi ve yaygınlaşması için elinden gelen desteği vereceğini dile getirdi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Ziyaretten

===

Güreşlerde Kumluca fırtınası

ANTALYA Atatürk Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen 13-14 Yaş Yıldızlar Güreş Antalya il seçmelerinden Kumlucalı güreşçiler dereceyle döndü. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, 18-19 Şubat tarihleri arasında düzenlenen müsabakalarda, antrenör Özgür Altıntaş'ın yönetimindeki Kumlucalı sporcuların 2 birincilik, 2 ikincilik ve 6 da üçüncülük elde ettiğini söyledi.

Ekrem KARAMAN/KUMLLUCA, (DHA)

Foto: Güreşçiler

=== - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Antalyaspor Elazığspor Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title