Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.STAT.SAAT.13.HAKEM.SAKAT.

Foto: Mehmet Özdilek, İsmail Aissati ile Promise Isaac fotosu

=== KUTU ===

STAT : Akdeniz Üniversitesi

SAAT : 13.30

HAKEM : Halis Özkahya

SAKAT : İbrahim Dağaşan, Tita

CEZALI : Emre Güngör

YAYIN : Lig TV

BİLET : Kale arkası ve misafir tribün: 5, Ceysu Maraton 5, Rixos yan 100, Rixos orta 150 TL.

İDEAL KADRO: Hakan Arıkan-Koray, Deniz Barış, Musa Nizam, Uğur İnceman, Murat Duruer, Mehmet Sedef, İsmail Aissati, Promise Isaac, Ömer Şişmanoğlu, Lamine Diarra

==============

Şimşek'e ceza yağdı

MEDİCAL Park Antalyaspor Kulübü Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada 3 farklı konuda 12 bin 750 TL para cezasına çarptırıldı. Ayrıca hakeme yönelim sportmenliğe aykırı davranan Kaleci Antrenörü Erdinç Mehmet Erol'a da 1 resmi maç ceza verdi. PFDK, Antrenör Erol'a 1 maçın dışında 10 bin TL de para cezası verdi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"Medical Park Antalyaspor'un Trabzonspor ile oynadığı maçta takım halinde sportmenliğe aykırı hareket, taraftarların neden olduğu saha olayları ve maçın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareket eden Antrenör Erdinç Mehmet Erol'un cezalandırılmasına karar verdi. Kurul, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket eden Antalyaspor'a takdiren 8.750 TL, aynı maçta taraftarın neden olduğu saha olayları için takdiren 5000 TL. ile cezalandırılmasına, aynı karşılaşmada müsabakanın hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareket eden Antrenör Erdinç Mehmet Erol'a 1 resmi maçta soyunma odasına ve yedek kulübesine girmeme ile birlikte 10.000 TL para cezası verilmesine karara bağlandı."

ANTALYA (DHA)

Fotosuz

==============

Paşa'nın konuğu Ordu

TÜRKİYE Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde yoluna namağlup devam eden Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, bugün Orduspor'u konuk ediyor. Süleyman Evcilmen Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 15.00'te başlayacak. Karşılaşmayı Antalya ve Aksaray Bölgesi'nden Haluk Dökmez ve Berkan Dökmez hakem ikilisi yönetecek. Geçen hafta kupada Yeni Mahalle Spor'u yenerek büyük avantaj ve moral bulan Muratpaşa Belediyespor, Orduspor'u yenerek ligde de yoluna devam etmek istiyor. Antrenör Birol Ünsal, "Ligde ve Türkiye Kupası'nda yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. Ligde nağmağlup lider durumdayız. Kendi sahamız ve seyircimiz önünde galip gelerek, liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Foto: Antrenör Ünsal fotosu

-----------------------------------

3'NCÜ LİG'DE PERDE YENİDEN AÇILIYOR

-----------------------------------

Siirtspor-Sandıklıspor

Tekirova Bld.-Bld Van

Ümraniye-M.Evrenseki

Kocaeli-Emrespor

SPOR TOTO 3'ncü Lig'de ikinci devre bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. İlk devreyi 20 puanla 13'ncü sırada tamamlayan Sandıklıspor, bugün deplasmanda Siirt ile karşı karşıya geliyor. Siirt Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Ali Adıgüzel yönetecek. Aynı gruptaki diğer temsilcimiz Tekirova Belediyespor da, Belediye Van'ı ağırlayacak. Dr.Fehmi Öncel Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Seser Tuna yönetecek. Tekirova'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

2'nci gruptaki temsilcimiz Manavgat Evrenseki İstanbul deplasmanında Ümraniye'nin konuğu olacak. Belediye İlçe Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmanın hakemi Taner Ağıç. Devre arası kadrosuna yaptığı 4 takviye ile ikinci devreye iyi başlamayı hedefleyen Emrespor ise kendisi gibi zor günler geçiren Kocaelispor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Mehmet Kürşat Öner yönetecek.

Foto: Emrespor fotosu

============

Alanya'da yoğun tempo

ALANYASPOR'da antrenmanların temposu giderek artıyor. Devre arası hazırlıklarını tesislerinde çift antrenman yaparak sürdüren turuncu yeşilli takım ikinci devreye iddialı başlamak istiyor. Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy gözetiminde Zimbitlik'te yapılan antrenmanlara oyuncuların tamamı katıldı. Sabah antrenmanında koşu, açma-germe ve ayak tenisi çalışmaları yapan futbolcular, öğleden sonra ise ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanı koordinasyon ve topla çabukluk çalışmalarıyla tamamladı. Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, koordinasyon antrenmanında futbolcularıyla saha içinde rakipten sıyrılma teknikleri üzerine bir konuşma yaptı. Çaykur Rizespor'dan transfer edilen Caner'in ise takıma kısa sürede adapte olduğu gözlendi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Koşu çalışmasından foto

============

Fethiye eve dönüyor

SPOR TOTO 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki temsilcimiz Fethiyespor'un devre arası kamp çalışmaları bugün sona eriyor. 10 gündür Antalya'nın Kemer İlçesi'nde kamp yapan, bu süre içerisinde Eyüpspor ve Denizli Belediyespor'la hazırlık maçı oynayan lacivert beyazlı takım, hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, yararlı geçtiğine inandığı hazırlık kampında istenilen seviyeye ulaştıklarını, ikinci devreye iyi başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Ceviz, "Kamp pazar günü sona eriyor. Bir günlük izinin ardından çalışmaları kendi tesislerimizde sürdüreceğiz. Oynadığımız hazırlık maçları lige hazır olduğumuzu gösterdi" dedi.

Foto: Fethiye idman fotoları

============

Kaya gibi şampiyon

BAŞARI Koleji tarafından bu yıl 2'nci düzenlenen Geleneksel Velilerarası Tenis Turnuvası'nda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Aykut Kaya şampiyon oldu. 16 velinin katılımıyla yaklaşık 2 ay önce başlayan 2'nci Geleneksel Başarı Koleji Velilerarası Tenis Turnuvası oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi.

Royal Dragon Otel kortlarında yapılan ve büyük çekişmeye sahne olan maçlar sonunda dereceye giren veliler belli oldu. Turnuvanın final karşılaşmasında geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Sedat Göne ile karşılaşan Aykut Kaya rakibini 6-2, 6-1 ve 6-3'lük setlerle 3-0 mağlup ederek 2'nci kez şampiyon oldu. Sedat Göne turnuvayı 2'nci sırada tamamlarken İbrahim Ünal ise 3'ncü oldu.

Turnuvanın final maçı sonrasında velileri tebrik eden Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Okul Müdürü Akif İnci, böylesine güzel bir etkinliğe katılan tüm velilerini tebrik etti. İnci, "burada başta dereceye giren velilerimiz olmak üzere tüm velilerimizi kutluyorum. Turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Turnuva fotoları

============

Tesisler onay bekliyor

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi şehir stadının yanındaki araziye yapılması planlanan sosyal tesisler için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan onay bekleniyor. Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, gerekli projelerin Sandıklı Belediyesi tarafından 27 Mart 2012 tarihinde Türkiye futbol Federasyonu'na gönderildiğini belirterek, konuyla ilgili verilecek olumlu kararı beklediklerini ifade etti. Belediye Meclisi'nin aldığı kararla Türkiye Futbol Federasyonu'na gerekli projelerin geçen yıl gönderildiğini belirten Başkan Elibol, "Sandıklıspor ilimizi profesyonel olarak temsil eden tek takım. Takımımızın sosyal tesislere ihtiyacı var. Şehir stadyumunun bulunduğu alana sosyal tesis yapılması için Belediye Meclisi'mizde karar alarak gerekli projeleri ve müracaat yazımızı geçen yıl mart ayında Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdik. Sosyal tesislerin yapılması Sandıklıspor yöneticilerini büyük bir yükten kurtaracak ve ilçemiz modern bir sosyal tesislere kavuşacak" dedi.

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Başkan fotosu

============

Amatör Küme'de

kuralar çekildi

ANTALYA Amatör Küme'de 2012-2013 sezonu İkinci Amatör Büyükler Ligi ile İkinci Amatör U19 Ligi'nin kuraları çekildi. Alaaddin Yüksel Spor Kompleksi'nde yapılan kura çekimine kulüp temsilcileri katıldı. Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Metin Bulut'un da hazır bulunduğu kura çekiminde konuşan Futbol İl Temsilcisi İsmail Şener, kulüplere centilmence mücadele çağrısında bulundu. Çekilen kuralar sonucunda (A) Grubu'nda mücadele edecek olan takımlar tek devreli lig usulüne göre, (B) Grubu'ndaki takımlar ise 3 devreli, (C) Grubu'ndakiler ise 4 devreli olarak müsabakalarını oynayacak.

Gruplarında birinci olan ekipler direkt olarak bir üst lige çıkarken, grup ikincileri ve (A) Grubu'nun üçüncüsü tek devreli lig usulüne göre play off oynayacak. Buradan birinci çıkacak takımda bir üst lige hak kazanacak. İkinci Amatör Küme U19 Ligi ise 16- 17 Şubat tarihinde oynanacak müsabakalarla başlayacak. A, B Grubu müsabakaları çift devreli, C grubu müsabakaları ise 4 devreli olarak oynanacak. Gruplarında ilk 2'nci sırayı alan ekipler 2013- 2014 sezonunda bir üst ligde mücadele etme hakkı kazanacak. İşte çekilen kuralar sonucunda belirlenen gruplar:

İKİNCİ AMATÖR KÜME BÜYÜKLER KATEGORİSİ

(A) Grubu

Erdem Gençlikspor, Adalyaspor, Büyükköy Belediyespor, Sakızoğlu 1960 Sümerspor, Aspendosspor, Akdenizspor, Trabzonlularspor, Telekomspor, Kardelenspor, DSİ Spor

(B) Grubu

Küçükköy Belediyespor, Beymelekspor, Adrasanspor, Kınıkspor, Yeşilköyspor,

(C) Grubu

Sarılar Belediyespor, Sidespor, İncekumspor, Manavgat Evrensekispor.

İKİNCİ AMATÖR KÜME U19 KATEGORİSİ

(A) Grubu

Antalya Kartalspor, Sakızoğlu 1960 Sümerspor, Polis Gücü Spor, Akdenizspor, Ormanspor, Antalya Gençlerbirliğispor, Telekomspor,

(B) Grubu

Kumluca Belediyespor, Yeşil Kemerspor, Büyükköy Belediyespor, Trabzonlularspor, Antalya Kunduspor, Antalya Demirspor, Çallıspor

(C) Grubu

Türkler Belediyespor, Kestel Belediyespor, Konaklı Belediyespor, Mahmutlarspor

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Kura çekiminden fotolar ve toplu foto var.

=============

Avrupa'da altın

için vuracak

ANTALYALI milli sporcu Ramazan Çiçek, 19 Şubat'ta Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak Avrupa Muay Thai Altın Kemer Unvan Maçı'nda, Fransızlar'ın dünya şampiyonu sporcusu Muhammed Glau ile karşılaşacak. Bugüne kadar elde ettiği başarılarla Türk mücadele sporlarının en iyileri arasında yer almayı başaran Ramazan Çiçek, zorlu maç öncesinde rakibinin son yıllarda yaptığı tüm maçları büyük bir titizlikle izledi.

ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL

Muay Thai Milli Takım Baş Antrenörü Yasin Urlu ile Fransa'ya gidecek olan Ramazan Çiçek, Cezayir asıllı Fransız vatandaşı Muhammed Glau karşısında işinin kolay olmadığını söyledi. Fransa'daki gurbetçilerden destek istediğini söyleyen Ramazan Çiçek, "Seçil Bayrak Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atılgan, maçımı izlemeye gelecek olan sporseverlere verilmek üzere 500'er adet Türk bayrağı ve flama yaptırdı. Paris'te Türk rüzgarı estirmek istiyorum" dedi.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Ramazan Çiçek ve Yasin Urlu birlikte görülüyor.

============== - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Çiçek Sandıklıspor Tekirova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title