Haberler

AK Parti Trabzon Teşkilatı'nda Bayramlaşma

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Bayramlaşma Programı, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı Bayramlaşma Programı, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Törene AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla birlikte çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Revi, " Giresun'da dün yaşanan helikopter kazasında şehit olanlara ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize hayırlı bir ömür temenni ediyorum" dedi. İki seçim boyunca ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Başkan Revi, "Çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı tüm teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum. Bu çalışmalarımızı aynı tempoda devam ettiriyoruz. 65. Hükümette bölgemizin ve şehrimizin ağırlığını hep birlikte görmekteyiz. Sadece hükümette değil partimizin üst yönetiminde de yer alanlar oldu. Bu anlamda Başbakanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Muhalefetin yapmış olduğu eleştirilere de cevaplar veren Başkan Revi, "CHP Trabzon İl Başkanı sürekli aynı şeyleri tekrar ederek partimize ve bizlere saldırmaya çalışıyor. Yaptıkları havanda su dövmekten başka bir şey değil. Biz icraatlarımızla, seçim sonuçlarımızla ve vatandaşlarımızın desteğiyle gerekeni yapıyoruz. Önce bir milletimiz ne diyor ona bir baksınlar. Şehrimize yapılan yatırımlara baksınlar ve seçimden sonraki hızlı bir şekilde yaptığımız yatırımlara baksınlar. Bunların İl Başkanı da İlçe Başkanı da aynı, önce siz bir milletin kararına bakın sonra konuşun. Biz MHP'ye de sadece hayırlı olsun dedik ama kalkmış MHP'nin İl Başkanı da kendisine bir görev edinerek bir metin yayınlıyor. Metnin içi de boş şeyler, onlara da vereceğimiz cevap şudur 1999 ve 2001 yılları arasına bir bakın sorduğunuz soruların cevabı oradadır" ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU GİRESUN'DAN TELEFONLA BAĞLANDI

Giresun'da dün meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybedenler için Giresun'da düzenlenen törene katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleşman Soylu ise AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nın bayramlaşma programına telefon konuşmasıyla katıldı. Telefon bağlantısı kurulan Bakan Soylu "Tüm teşkilat mensuplarımızı saygıyla selamlıyor ve bayramlarını tebrik ediyorum. Bugün sizlerle birlikte olmak istiyordum. Ama dün Giresun'da yaşanılan kazada maalesef 7 şehidimiz var. Bu vesileyle Giresun'da törene katıldım ve orada aranızda olamadım. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın da sizlere selamı var. Allah yar ve yardımcımız olsun, Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayşe Sula Köseoğlu AK Parti Giresun Trabzon Politika Haberler

title