Haberler

Yakın Arkadaşı Aynur Aydın'dan Garip İtiraf: Aleyna Eve Geldiğinde Sütyen Takıyorum

Güncelleme:

Aleyna Tilki ile dostlukları sosyal medyada dikkat çeken Aynur Aydın, konuk olduğu programda "En son sütyen takmadığım videomu çekmişti. Artık eve geldiğinde sütyen takıyorum" dedi.

Şarkıcı Aynur Aydın 'Bana Aşk Ver' isimli yeni şarkısıyla, Yasemin Şefik'in Best FM'deki programına konuk oldu. ​Samimi açıklamalarda bulunan şarkıcı ''Aleyna Tilki evime geldiğinde sütyen takıyorum'' diyerek dinleyenleri şaşırttı.

"YAŞ FARKI ALEYNA'NIN ZEKASIYLA KAPANIYOR"

Aleyna Tilki ile dostlukları sosyal medyada dikkat çeken Aynur Aydın ''Ben 32 yaşındayım, Aleyna 17. İyi bir dostluğumuz var. Aramızdaki yaş farkı Aleyna'nın zekası ile kapanıyor. Zaten benim akıl yaşım 25. Keşke uyanık biri olsaydım daha kolay olurdu'' şeklinde konuştu.


''ARTIK ALEYNA EVE GELDİĞİNDE SÜTYEN GİYİYORUM''

Yasemin Şefik'in ''Sosyal medyada Aleyna Tilki ile paylaştığınız videolardan gördüğüm kadarıyla çok eğleniyorsunuz. Yoksa eğlenmiyor musunuz?'' diye yorumlamasının ardından Aynur Aydın ''Aleyna evime gecenin 12'sinde çiğköftelerle geliyor. Evet çok eğleniyoruz. Ama artık Aleyna eve geldiğinde sütyen giyiyorum. En son bir videomu çekti. Evdeyiz sütyen takmamışım. O görüntüler 350 bin kişi tararından izlenmiş.'' dedi.

AYNUR AYDIN KİMDİR?

Aynur Aydın, 15 Aralık 1985'te Almanya'da doğdu. 10 yaşında şarkı söylemeye başladı ve ilk tecrübelerin tiyatro sahnelerinde topladı. Yeteneğini geliştirme çabasıyla 18 yaşında ilk sahne şovlarını vermeye başladı.


2000 yılında Sürpriz adlı bir gruba katıldı ve ilk albümlerini İstanbul'da kaydettiler. Bu sayede, uluslararası sahnelere de çıkmaya başladılar. Birkaç yıldan sonra Aynur Aydın gruptan ayrıldı ve kariyerine solo devam etmeye karar verdi.

2009 yılında albüm hazırlıkları için kolları sıvadı. Albümü için iki yıllık çalışmalar gerçekleştirdi. Aynur Aydın, ilk aşamada 13 İngilizce şarkı hazırladı. Daha sonra bu şarkılar, Türkçe versiyonları ile 12 Çeşit La La - 12 Ways to La La albümünde birleştirildi.


İlk klip şarkısını "Yenildim Daima" ve aynı şarkının İngilizce versiyonu olan "DNA" ya çekti.

İkinci klibini "Measure Up" isimli şarkıya Türkçe versiyonu "Yanı Başıma" için çekti.

Daha sonra Erdem Kınay'ın projesinde yer alıp "İşporta" isimli şarkıyı söyledi ve 2012 Haziran ayında bu şarkıya Şenol Korkmaz yönetmenliğinde Belçika'da klip çekti.

"İşporta"şarkısı 2012 yılının haziran ayında Türkiye'de en çok dinlenen şarkılar arasına girdi.

Nisan 2016'da ikinci albümü Emanet Beden'i her ikisi de Türkiye'de üç numaraya yükselen "Günah Sevap" ve "Bi Dakika" eşliğinde piyasaya sürdü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aynur Aydın Türkiye Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (75)

KUZEY ATEŞDAĞLI:

Bunu öğrendiğimiz iyi oldu çünkü bütün mahalle çelişki yaşıyorduk sütyen takıyomu takmıyomu diye, artık ölsekte gam yemeyiz...

46
0
yanıtYanıtla
Faetano:

Bizim mahalleni mashgul eden soru bu: Goren don da giyor mu? )))

yanıt6
yanıt0
Misafir:

Bence günün yorumu olmuş

yanıt4
yanıt0
REİS:

KAFİRİN RPGSİ VARSA MAZLUMUN RTESİ VAR OYUN BÜYÜK UZUN ADAM DİK DUR EĞİLME BU MİLLET SENİNLE

11
24
yanıtYanıtla
Rezillik:

Bu nasıl gençlik kime özeniyor bunlar. .

11
10
yanıtYanıtla
.:

cehenneme özeniyorlar

yanıt14
yanıt8
tevhid:

Allah teala nın bu topluma attığı belalardan biri sadece...ahlaksızlık dinsizlik yeni gelen neslin şerrinden Allah a sığınırım.

17
3
yanıtYanıtla
Rezil:

Siz ahlak yoksunlarının ahlaksızlandırma çabasına karşın Allah’ın izniyle bu millet ahlakını bozmayacak. Sizlerin para karşılığı sattığı teniniz gözümüzde çürümüş ettten başka bişey değil.haberiniz olsun reziller.

15
4
yanıtYanıtla
DOĞULU:

ALEYNA KADAR GERİ ZEKALI BİRİNE RASTLAMADIM. . KENDİ SEVİYESİNE GÖRE KONUŞUO BU

15
4
yanıtYanıtla
misafir:

Ergen birine çok fazla yükleniliyor kız daha 17 biraz zamana ihtiyacı var.

yanıt3
yanıt3
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title