Haberler

Veliaport 320 Daire ile Veliköy'de Yükseliyor

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesinde 5 bloktan oluşan 200 dairenin teslim edilmesinin ardından 8 blok ve 320 daireyi kapsayan ikinci etabın yapımına geçtiğimiz günlerde başlandı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Veliköy Belediyesi'ne kat karşılığı olarak yapılan projede ilk etabın temeli 2005 yılında dönemin Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'in katılımıyla atılmıştı.

5 bloktan oluşan 200 dairenin teslim edilmesinin ardından 8 blok ve 320 daireyi kapsayan ikinci etabın yapımına geçtiğimiz günlerde başlandı.

İçerisinde alışveriş merkezinden, camiye, çevre düzenleme sportif alanlardan havuza kadar birçok alternatifin yer alacağı projenin 660 iş gününde tamamlanması hedefleniyor. ASAD İnşaat Yapı Sanayi Dış Ticaret Ltd. tarafından yapımı üstlenilen VeliaPort'un 17 dönüm alan üzerine inşaa edileceğini söyleyen firma sorumlusu Nurettin Conbalar, VeliaPort'un Veliköy'e yeni bir görünüm kazandıracağını ifade etti.

Tamamlandığında Veliköy'ün yeni yüzünün VeliaPort'un olacağını kaydeden Nurettin Conbalar, "Veliköy her geçen gün sanayisi ile birlikte büyüyor. Ülkenin önde sanayi kuruluşları Veliköy Islah OSB'ye taşınıyor. Bunun yanında yapılan eğitim hamleleriyle birlikte Veliköy eğitim şehri halini alacak. Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu'nun Veliköy'e taşınacak olması, Haliç Üniversitesi'nin de Veliköy'de yer alması Veliköy'ün yıldızını parlatıyor. Bizler de VeliaPort ile Veliköy'ün gelişimine katkı sunacağız" diye konuştu.

Asad İnşaat olarak VeliaPort'un Trakya'daki ilk toplu konut hamleleri olduğunu belirten Conbalar, "Başakşehir'de Metronom İş Merkezi'ni inşa ettik. Bunun dışında İstanbul'un muhtelif yerlerinden inşaat çalışmalarımız sürüyor. Önümüzdeki günlerde de İstanbul'da büyük bir toplu konut hamlesine başlayacağız" dedi.

Conbalar, projede dairelerin 1+1, 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2'den oluştuğunu belirterek dairelerden 160 adedinin şimdiden satıldığı bilgisini verdi. Projede tüm inşaat malzemelerinin birinci sınıf malzemeden oluşacağını ifade eden Nurettin Conbalar, şöyle devam etti: "projede konvansiyonel kalıp sistemi kullanılacak. Daireler arası komşu duvarlarda ısı ve ses yalıtımı olacak. Dış cephelerde suya dayanıklı dış cephe boyası, dış cephelerde ısı yalıtımı ve mantolama,teraslarda ise ısı ve su yalımlı olacak. Teknolojinin tüm getirileri bu projede kullanılacak" diye konuştu.

Güvenliğin ön planda tutulacağını kaydeden Conbalar, "24 saat güvenlik bulunacak. Aynı zamanda 24 saat kamera kontrolü, görüntülü kapı sistemi, güvenlik kamerası, güvenlikli giriş, intercom sistemi, kapalı devre güvenlik sistemi, yangın izolasyonu, yangın ve duman dedektörü bulunacak" diye konuştu. Proje içerisindeki sosyal tesislerden de bahseden Conbalar "VeliaPort'ta basketbol, tenis kortu, çocuk oyun alanı, açık yüzme havuzu, koşu ve yürüyüş parkuru ile sauna-hamam yer alacak.

VeliaPort'un yapımı tamamlanan Veliköy Belediyesi Toplu Konutları'na da değer kattığını ifade eden Nurettin Conbalar, projenin başlaması ile birlikte Veliköy Belediyesi Toplu Konutları'nda dairelerin fiyatlarının arttığını söyledi.

28.08.2012 23: 02: 48

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Tekirdağ Veliköy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title