Haberler

    Televizyon Alışkanlığını Rafa Kaldıran Projektör BenQ W2700 4K HDR Görüntü Kalitesiyle Öne Çıkıyor

    Dijital bir sinemadaymış gibi gerçek 4K HDR'li görüntüler sunan BenQ W2700 projektör, sunduğu DCI-P3 renk alanı ile en doğru renkleri alabildiği gibi 4K HDR ile de en ince ayrıntıları yakalayabiliyor. BenQ W2700 CinematicColor ™ teknolojisine sahip 4K HDR CinePrime Projeksiyon ile sinema evinize geliyor diyebiliriz.

    Dijital bir sinemadaymış gibi gerçek 4K HDR'li görüntüler sunan BenQ W2700 projektör, sunduğu DCI-P3 renk alanı ile en doğru renkleri alabildiği gibi 4K HDR ile de en ince ayrıntıları yakalayabiliyor.

    BenQ W2700 CinematicColor

    teknolojisine sahip 4K HDR CinePrime Projeksiyon ile sinema evinize geliyor diyebiliriz.

    YÖNETMENLERİN GÖZÜNDEN RENKLER İÇİN CİNEMATICCOLOR

    CinematicColor teknolojisi, doğru ve gelişmiş görüntüler elde etmek için en iyi renkleri kullanıyor ve CinematicColor'ın süper geniş DCI-P3 renk alanı Rec. 709'dan çok daha büyük görünür spektrumları kapsayarak, yüksek doğal ANSI kontrast oranı ve ISFccc sertifikalı kalibrasyon, inanılmaz görüntü performansları sağlıyor. Bu sayede profesyonel sinema keyfinize eşlik edecek ayrıntılı, keskin ve net görüntüler yakalanabiliyor.

    SÜPER-GENİŞ DCI-P3 DİJİTAL SİNEMALARLA YARIŞIYOR

    CinematicColor teknolojisi %95'e kadar süper geniş DCI-P3 renk alanına ulaşıyor ve Rec. 709 DCI-P3'ten çok daha büyük görüntü aralığı içeriyor. BenQ W2700 4K projektör yönetmenlerin başlangıçta öngördüğü şekilde, gerçek sinema kalitesini geniş ve kesin renk doğruluğu ile mükemmel şekilde yansıtıyor diyebiliriz. Aslında tüm bu rakamlar bir yana, kendinizi yalnızca ortaya çıkan mükemmel kaliteli görüntülerin keyfine de bırakabilirsiniz.

    DOĞAL TONLARIN ARTTIRILMASI İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ RENK HARİTALAMA

    Boğulmuş renk sıcaklığına ve aşırı doygun yeşil ve kırmızı renklere sahip diğer projektörlerin aksine, BenQ Enhanced Color Mapping teknolojisi, DCI-P3 4K Blu-ray filmleri izlerken doğayı yansıtacak şekilde otomatik olarak ayarlanmış gerçekçi renklere sahip görüntüleri ortaya çıkarmak için hassas renk sunumu gerçekleştiriyor.

    KALİBRE EDİLMİŞ RENK DOĞRULUĞU

    Özel cihaz ve yazılımlar kullanılan W2700, ITU-R Rec.709'a göre hassas D65 renk sıcaklığı, gama, siyah seviye, beyaz seviye, nötr gri, RGBCMY renk izleme, renk tonu, doygunluk, parlaklık ve çıktı değerleri açısından test edilmiş ve ayarlanmış, çoklu arayüzlerden elde edilen tüm veriler, fabrika kalibrasyon raporları için derlenmiş. Delta E <3 * ile %100 Rec.709'u garanti eder ve aynı zamanda Hollywood filmlerinin otantik renklerini üretmek için BenQ'a özel CinematicColor teknolojisi ile optimum bir DCI-P3 renk tablosu uygular.

    HDR-PRO

    İLE AŞIRI-GERÇEKÇİ VİDEO KALİTESİ

    Projeksiyon için

    optimize edilmiş BenQ'ya özel HDR-PRO teknolojisi, 4K HDR görüntüleme

    deneyimini geliştiriyor. Gelişmiş ton haritalama özelliğine sahip HDR-PRO, her

    ayrıntıyı ortaya çıkarmak için daha fazla kontrast aralığı ve benzersiz sinema

    keyfi almanız için akış içeriği sunuyor.

    GELİŞTİRİLMİŞ

    TON EŞLEŞTİRME KOYU AYRINTILARI KORUR

    Diğer HDR

    projektörleri zaman zaman ayrıntıları kaybedip yanlış gri tonları

    gösterebilirken, Aktif İris ve Dinamik Siyah teknolojisi ile BenQ Geliştirilmiş

    Sinema Optimize Edilmiş Ton Haritalama ile kontrast oranını arttırıyor. Böylece

    karanlık ayrıntıları koruyarak tam netlikte görüntü yakalayabiliyorsunuz.

    HDR PARLAKLIK OPTİMİZASYONU

    HDR parlaklık optimizasyonu, ev sinema sisteminde en sık kullanılan farklı görüntü boyutlarını ve çeşitli ekran kazanımlarını yansıtırken ideal yüksek kontrastı koruyarak, HDR modu etkinleştirildiğinde daha yüksek kontrast aralığı ve üstün görüntü kalitesi sağlayabiliyor.

    HDR10 VE HLG TARAFINDAN GÜÇLENDİRİLMİŞTİR

    BenQ'nun HDR-PRO teknolojisi, bir Blu-ray filmi, video akışını ve popüler platformlardaki spor karşılaşmaları sırasında inanılmaz görseller sunan HDR10 ve HLG (Hybrid Log-Gamma) desteği ile güçlendirilmiş.

    SİNEMATİK ESTETİK VE FELSEFE

    BenQ W2700 tamamen kişiselleştirilmiş sinema atmosferine ulaşmak için ev sineması için özel film modları da sunuyor.

    KARANLIK ODALAR İÇİN GERÇEK SİNEMA REPRODÜKSİYONU

    Sinema Modu

    Konforlu bir AV oda ortamında en iyi SDR içeriğini göstermek için %100 Rec.709 renk gamı kullanan filmlerde çok çeşitli renkler ve ince detaylar ortaya çıkarılabiliyor.

    HDR Modu (Geniş Renk Gamı)

    HDR-PRO teknolojisine ve DCI-P3 renk gamına (% 95'e kadar DCI-P3 renk kapsamı) dayalı en yüksek dinamik kontrast ve gerçek renk reprodüksiyonunu sağlar, 4K HDR mavi ışınlar için ideal olduğu gibi rahat AV odası ayarlarında da HLG içeriği akışı sağlayabiliyor.

    GERÇEK 4K UHD

    Her kare için 8,3 milyon farklı piksel ile 4K UHD 3840×2160 çözünürlük üreten BenQ W2700, projeksiyonun modern yaşam tarzları için şık ve kompakt profilini en aza indirmek için yeni nesil 0.47" tek DMD DLP teknolojisini kullanıyor. 4K UHD, etkileyici netlik ve net tanımlanmış ince detaylar için de piksel bulanıklığını azaltıyor.

    ÖDÜLLERE DOYMAYAN PROJEKTÖR

    Digital Light Processing ile güçlendirilmiş ve dijital sinemanın yaklaşık % 90'ında kullanılan 2015 Akademi Ödülü Merit Oscar® ödülü kazanan BenQ W2700, Avrupa'da EISA (European Imaging and Sound Association) tarafından verilen ödüllerde "Home Theater Display & Video" kategorisinde "Best Buy Projector" ödülünü de aldı.

    YuksekTeknoloji

    Kaynak: Yüksek Teknoloji / Yüksek Teknoloji

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title