Haberler

Son Dakika! Aleyna Çakır olayının baş şüphelisi Ümitcan Uygun gözaltına alındı

Güncelleme:

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Aleyna Çakır'ın ölümü ile ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun, uyuşturucu kullanırken çekilen videolarının sosyal medyada yer alması üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince yakalandı.

BABASI DA YARDIMCI OLDUĞU İDDİASI İLE GÖZALTINDA

Ümitcan Uygun'un kaçmasına yardımcı olduğu iddiasıyla babası Durak Uygun da gözaltına alındı. Öte yandan madde kullanımı görüntülerinde yer alan bir kadın da ekipler tarafından gözaltına alındı. Uygun hakkında uyuşturucuyu özendirmek suçundan işlem yapılacağı öğrenildi.

Son Dakika: Aleyna Çakır olayının baş şüphelisi Ümitcan Uygun gözaltına alındı

"İŞLEMLER DEVAM ETMEKTEDİR"

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da dün yaptığı açıklamada "Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen isimli şahsın ölüm olayı ile ilgili olarak, Sema Esen'in klasik otopsi işleminde vajinal sürüntü örneği ile sağ eldeki tırnak parçasından tespit edilen DNA profilleri üzerinde gerekli mukayese işlemlerinin yapılması yönünde Cumhuriyet Başsavcılığımızca kanuni gereğine tevessül edilmiş olup, işlemler devam etmektedir" denilmişti.

Son Dakika: Aleyna Çakır olayının baş şüphelisi Ümitcan Uygun gözaltına alındıAleyna Çakır

NE OLMUŞTU?

3 Haziran günü Ankara Keçiören ilçesindeki evinde erkek arkadaşı olduğu söylenen Ümitcan Uygun tarafından cesedi bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli gösterilen Ümitcan Uygun gözaltına alınmış ancak daha sonra serbest bırakılmıştı.

"ÖLÜMÜMDEN MÜGE ANLI SUÇLUDUR"

Ümitcan Uygun'un çocuk esirgeme yurtlarında öğretmen olarak çalışan annesi Gülay Uygun da kısa süre önce Ankara'nın Keçiören ilçesinde kafasından silahla vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu. Eşinin ölümünden sonra açıklama yapan Ümitcan Uygun'un babası, eşinin ölmeden önce "Ölümümden Müge Anlı suçludur" yazılı bir not bıraktığını ileri sürmüştü.

14 Ekim'de Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümüne dair yürütülen soruşturmada, Çakır'ın yaşamını yitirdiği gece evin yakınındaki otomobile binen kişinin baş şüpheli Ümit Can Uygun olduğu netleşmişti. Yeniden ifade veren Çakır'ın anne ve babası, Ümit Can Uygun ve çevresine işaret etmişti. Olay yeri inceleme raporuna göre, evde biri kırık iki alkol şişesi bulunmuş, Çakır'ın bacaklarında da morluklar tespit edilmişti.

ALEYNA ÇAKIR'IN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

Çakır'ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıp raporu istenmişti. İstanbul Adli Tıp Kurumu 1. Adli Tıp İhtisas Kurulu tarafından hazırlanan rapor savcılığa gönderildi.

Raporda Çakır'ın otopsisinde dış muayenesinde ası dışında vücudunda tespit edilen belirtilerin ölüm meydana getirecek nitelikte olmadığı, iç muayenesinde kafatasında kırık, kafa içi kanama, iç kanama, beyin doku harabiyeti, iç organ ve büyük damar yaralanmasına rastlanılmadığı ifade edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Aleyna Çakır Ankara Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (76)

ahmet:

yazık sizin adaletinizi. adam göz göre göre bir genç kızı öldürmüş, üstelik utanmadan her yerde havlayıp duruyor. ülkenin bu hale gelmesinde adalet bakanlığının büyük suçu var.

121
13
yanıtYanıtla
Aynn:

Adam deme şu pisliğe...

yanıt2
yanıt0
........:

bu ve bunun gibiler çok kişinin başını yakar demedi demeyin, başka türlü bir çözüm lazım bunları toplum içine hiç bir zaman çıkartılmayacak bir çözüm.

98
3
yanıtYanıtla
Sinirli Vatandaş:

Çok basit böyle tipler okullarda ufak yaşta tespit edilip müdahele edilmeli, düzelmediği takdirde toplumdan uzaklaştırılmalı. Bu tipleri dağa taşa bekçi olarak vereceksin. Ufak yaşta artistik davranıp etrafındakilere zorbalık eden tipler ileride bunlara dönüşüyor.

yanıt62
yanıt6
nnn:

şimdide müge anlıya suçluyorlar müge anlı gibi şu türkiyede 3 tane olacak türkiyede böyle ölümler olmaz bizler müge anlıya çok seviyoruz ALLAH başımızdan eksik etmesin

84
17
yanıtYanıtla
AFAROZ:

MERAK ETMEYİN İLK MESAİ SAATİNDE SERBEST KALIR

88
5
yanıtYanıtla
Memoli:

Halen daha havlayıp duruyorsun psikopat. Medya baskısı olmasa gezmeye devam edeceksin

85
2
yanıtYanıtla
gül:

UYUSTURUCU DAN ALINDI. 1 YILDIR ADAMIN DNA SI BİLE ALINMADI. UYUŞTURUCU BU ÜLKEDE CİNAYETTEN DAHA MÜHİM BİR SUÇ. . GARİP

77
6
yanıtYanıtla
NEDIR BU REZALET:

KARI SAT INSAN ÖLDÜR CANLI YAYINDA UYUSTURUCU IC INSANLARI TEHDIT ET ELINI KOLUNU SALLAYARAK VOLTA AT IYI VALLA

78
4
yanıtYanıtla
sadıkj:

adalet yokadalet olmayan ulkede herşey normal

75
6
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title