Haberler

Sinan Özedincik'le Haftanın Magazin Gündemi

Magazinin usta kalemi Sinan Özedincik bu hafta da Türkiye'nin magazin gündemini Marilla Erçik'e değerlendirdi.

AHU TUĞBA'DAN AVŞAR'A TAŞ

Ahu Tuğba, Hülya Avşar'ın jüri başkanı olmasından dolayı çok konuşulan 49'uncu Antalya Film Festivali'ni değerlendirdi. Avşar Kızı'nın başkan olmasını çok doğru bulmadığını söyleyen Tuğba, "Hülya Avşar'ın başkanlığı çok önemli değildi. Orada Türkan Şoray vardı. Hülya hiç film çekmiş mi, montaja girmiş midir, mutfağa girmiş midir? Festivalde 'En İyi Oyuncu Ödülü'nü de Kadir İnanır almalıydı" diye konuştu. Sizce neden hiç kimse Hülya Avşar'ın juri olmasından memnun olmadı? Size göre Hülya Avşar'ın bu iş için doğru isim mi?

Bu konu ile ilgili herkes konuştu ve yorum yaptı. Fakat Ahu Tuğba yorum yapacak en son kişi... Geçmişte yaptığı filmler ortada. Tuğba, Antalya Film Festivali'nde yarışıp ödül alabilecek düzeyde film bile yapmadı. Hülya Avşar gerçekten çok fazla eleştiri yağmuruna tutuldu. Keşke Ahu Tuğba yorum yapmasaydı bu konuda. Gündeme gelmek için Hülya Avşar'ı kullandığını düşünüyorum. "Hadi ben de vurayım Avşar'a" dediğini düşünüyorum. Alakasız zamanlarda alakasız şekillerde ortaya çıkıyor. Yaptığı hiçbir iş olmadığı halde gündeme gelmeye çalışıyor. Hülya Avşar'ın ise her gün neler yaptığını görüyoruz. Bunu tartışmaya bile gerek yok. Kadir İnanır konusuna gelince; ben de onun ödül alması gerektiğini düşünen isimlerdenim. Ama buna en son karar verecek isim Ahu Tuğba! Hülya Avşar doğru isim. Fakat onun yerine başkaları da olabilirdi. Sadece olabilirdi diyorum... Yanlış isim olmadığı kesin.

#Sayfa#

ÜNLÜ İSİMLERİN ÇOĞU UYUŞTURUCU KULLANIYOR!

Etiler, Bebek ve Arnavutköy'de uyuşturucu satışı yapan torbacılara yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınarak serbest bırakılan ve aralarında müzisyen Ozan Doğulu'nun da bulunduğu 7 kişi hakkında açılan soruşturma tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede şüphelilerden Ozan Doğulu'nun Arnavutköy'deki Doğulu Prodüksiyon Stüdyosu'nda kokain partileri düzenlediği ileri sürüldü. Bu sebeple Doğulu'nun 7 yıl hapsi isteniyor. Magazin basınındaki çoğu sanatçı için böyle iddialar var. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Magazin dünyasında yer alan pek çok manken, ses sanatçısı ya da oyuncuyu her sene böyle olayların içersinde görüyoruz. Yaşadıkları hayata çok alıştıkları zaman bir anda çöküş yaşamak onları bu maddeye bağımlı kılıyor. Bir anda boşluğa düştüklerinde tek kurtulma yolları bu oluyor. O yüzden de bir çoğunun bu madde ile ilgili mahkemesi var. Bu ortamlardan olanlara "neden kullanıyorsun?" diye sorduğumda; "ne yapalım? Kafam bozuktu denedim, rahat ediyorum, diğer türlü uyuyamıyorum" diyenlerle karşılaştım. Bence kendilerini böyle avuttuklarını düşünüyorlar ama farkında değiller daha fazla bataklığın içerinse düşüyorlar. Ozan Doğulu ile ilgili kesin bir şey söyleyemeyiz. Şu an kanıtlanmış kesin bir şey yok. Maalesef onun gibi önemli isimler bu konu yüzünden mahkemelerde sürünüyorlar. Şöhreti kaldırabilmek için böyle zor bir hayat sürdürüyorlar. Bu illete bu yüzden fazlasıyla da bulaşıyorlar.

#Sayfa#

NİHAT DOĞAN'IN EL ATMADIĞI TEK İŞ!

Nihat Doğan sportif direktörlüğe el attı. Geçen hafta katıldığı bir futbol tartışma programında sahip olduğu teknik bilgiyle şaşkınlık yaratan Nihat Doğan'ın bir süredir İstanbul'un 1. Amatör Lig takımlarından Büyükdere kulübünün sportif direktörlüğünü yaptığını öğrendik. Sizce Nihat Doğan'dan teknik direktör olur mu?

Nihat Doğan'ın yapmadığı bir iş kalmıştı. Şimdi ona da el attı. İzlenenlere ve söylenenlere göre bu işi çok iyi kıvırmış. Bakalım önümüzdeki günlerde neler göreceğiz. Her zaman söylüyorum ve yine tekrarlıyorum Nihat Doğan gündeme gelmek için durmadan ortalığa çıkıyor. İnşallah bu işte başarılı olur. En azından faydalı bir iş ile ilgileniyor. Bu işe devam edeceğini düşünmüyorum. Şu an başka işleri de yapabileceğini göstermek için bu hallere giriyor. Ama şu bir gerçek, Nihat Doğan'ın sesi çok önemli bir ses. Bir ses sanatçısı olarak yeri Ayrı. Ben bu yüzden onun başka işler yapmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Bunları sadece gündeme gelmek için yapıyor. Nihat Doğan şarkıcılığı bırakamaz, bırakmazda...

#Sayfa#

'ORHAN BABA ALTIN GÖNDERSEYDİ BARİ'

Katıldığı imza töreninde soruları yanıtlayan Demet Akalın, Gencebay'ın 40. sanat yılı adına düzenlenen geceye katılmayan sanatçılar hakkında ne düşündüğünü soran basın mensuplarına, "Ben o gece üzerime düşen görevi yaptığımı düşünüyorum. Ama hakikaten bir teşekkür çiçeği bile gelmedi eve. İnsan bir küçük altın atardı yani" dedi. Demet Akalın'ı bu konuda haklı buluyor musunuz? Ajda Pekkan ve Tarkan'ın programa katılmaması da çok konuşuldu. Sizce bu isimler Orhan Gencebay'ı neden yalnız bıraktı?

Demet Akalın haklı! Hatta herkes haklı! Kimse yorum yapmadı bir tek Demet yaptı. Orhan Gencebay'ın bu gecesi bir televizyon kanalına satıldı. Hatta bayram eğlence programı olarak gösterildi. Normalde bu sanatçılar herhangi bir televizyon kanalındaki bayram eğlencesine katılmak için dünya paralar alıyorlar. Bunun için çok büyük emek sarf ediyorlar. Kabul etmedikleri zaman bunu anlayışla karşılamalıyız. Bence Orhan baba menajerinin tufasına geldi. Organizasyonu yapan Polat Yağcı da zor durumda kaldı. Çok büyük sanatçılardan bahsediyoruz. Tarkan ve Ajda Pekkan gibi isimlerden bahsediyoruz... Neden bu isimler bayram eğlence programına bedavaya çıksınlar ki... Sonuçta yaptıkları işten böyle günlerde para kazanıyorlar. Bu geceyi kameralara kapalı organize etmeliydi. Sadece hatıra olsun diye kendisi için tek bir görüntü kaydı almalıydı. Orhan Gencebay hiç kimseyi aramamış diye duydum. Herkes gelip stüdyoya şarkısını okuyup gitmiş. Kimseye "elinize sağlık çok güzel yaptınız" dememiş. Bazı sanatçılar da sitem etmiş. Bunun üzerine organizatör Polat Yağcı herkese küçük hediyeler göndermiş. Keşke bunu sitemler olmadan önce yapsalardı. O zaman kimse kırılmazdı. Demek Akalın da isyan etmezdi! Sezen Aksu büyüklük yapıp katılmış. Ama aynısını Ajda Pekkan ya da Tarkan yapacak diye bir şey yok!

#Sayfa#

AŞK MI YAŞIYORLAR

Ünlü oyuncu Haluk Bilginer, kendisi gibi oyuncu olan Zerrin Tekindor ile Havalimanı Dış Hatlarda görüntülendi. Çevrelerindeki dedikoduya göre bir süredir birlikteler. Haluk Bilginer'in Aşkın Nuri Yengi'den boşanmasının sebebi bu birliktelik olabilir mi? Sizce çiftin beraber olma olasılığı var mı?

Zerrin Tekindor ve Haluk Bilginer Londra'da Shakespeare'i oynuyorlar. Belki geçtiğimiz günlerde yine oyun için gitmiş olabilirler. Bu oyun sırasında aralarında bir aşk doğmuş olabilir ama olmayabilir de. Bunun için net bir şey söyleyemeyiz. Bence sadece iş arkadaşılar. Ben Haluk Bilginer'in bir şeyler çevirdiğini düşünüyorum. Geçtiğimiz günlerde eski eşi Zuhal Olcay'ın setini de ziyaret etti. Somut bir gerçek var ortada. Zerrin Tekindor ve Haluk Bilginer yakın iş arkadaşı. Bayramda iş ya da aşk için gitmiş olabilirler. Olursa da güzel olur. Bence çok yakışan bir çift. Zerrin Tekindor'u çok severim, Haluk Bilginer'de yakışıklı bir isim. Bilginer'in Aşkın Nuri Yengi'den boşanmasının nedenini Tekindor olarak görmüyorum. Onların boşanma nedeni bambaşka. Aşk bitti. Durağan bir hayat yaşadılar ve bundan sıkılmaya başladılar. Haluk Bilginer çok hareketli biri, Aşkın Nuri Yengi ise daha durağan. Hatta hareketli olduğunu göstermek için Acun'un dans programına bile katıldı.

#Sayfa#

ÖZGE DE COŞTU

Arkadaşının düğününde yaptığı dans şovuyla dikkat çeken BerEn Saat'in ardından Özge Özpirinçci'nin dansı da olay oldu. Özpirinçci, dansı sırasında çekilen fotoğraflarını Instagram'da paylaştı. Ünlü isimlerin Instagram ve Tweetleri çok konuşuluyor. Sizce her anlarını paylaşmaları doğru mu?

Ünlü isimlerin Twitter ve Instagram'da baylaştıkları her şey bilinçli yapılıyor. Bu isimler zaten kendilerini magazin muhabirlerinin takip ettiklerini biliyorlar. Haber olmak istemeseler hiçbir şey paylaşmazlar. Kimsenin gizli saklısı kalmadı artık. Tabi ki abuk subuk özel durumlarını paylaşıyorsan haber olursun! Kimse bu durum için magazincilere kırılmasın ve kızmasın. Bu fotoğrafı paylaşıyorsan haber olmayı da göze alıyorsun demektir. Sonra da özel hayata saygı diyorlar. Sen özel hayatını ortalıkta yaşarsan biz nasıl gizleriz ki bunu. Ünlü isimlerin pek çoğu yaptıkları her şeyi resmen gözümüze sokuyorlar. Kimse ağlayıp sızlanmasın sonra resmen kendileri kaşınıyorlar.

#Sayfa#

'HAMİLELER BENDEN SONRA GÜZELLEŞTİ'

Geçtiğimiz günlerde Ebru Şallı bir dergiye verdiği röportajında " Türkiye'de hamilelikte güzel kalma konusunda öncü oldum. Hamilelikte pilates ve beslenme çok önemli, etkisini hemen gösteriyor." Açıklamalarını yaptı. Siz Ebru Şallı'nın bu açıklamasını nasıl yorumluyorsunuz? Gerçekten öncü olduğunu düşünüyor musunuz?

Ebru Şallı'nın pilates konusunda öncü olduğunu düşünüyorum. Belki hamileler de Şallı'yı örnek almış olabilirler. Fakat şöyle de bir gerçek var. Türkiye'de hastaneler ve tıp dünyası çok gelişti. İster istemez doktorlarımız hamileler için özen gösteriyorlar. Doktorlar hamilerle ne yapmaları gerektiği konusunda yönlendiriyorlar. Ebru Şallı olmasa da bu olacaktı. Yani sadece katkısı olmuştur diyebiliriz. Hayat standartları uygun olan herkes her şeyi yapabiliyor. Babalar bile hamilelik kurslarına gidiyorlar. Yaptıkları ile öncü oldu, bunu göz ardı edemeyiz. Herkesin onun sayesinde hamilelikte güzel kalma konusu çok saçma. Hiç böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Sinan Özedincik Haluk Bilginer Nihat Doğan Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title