Haberler

Veysel Eroğlu, "Bakanlığımda 500 bin dekar araziyi sulamaya açtık"

Güncelleme:

Veysel Eroğlu, "Bakanlığımda 500 bin dekar araziyi sulamaya açtık" "Tarım çok gelişti, Antalya'ya neredeyse Dünya'yı besliyor" "Alanya'nın her türlü meselesini yakından takip ediyoruz" AK Parti Afyonkarahisar Milletvekil, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Alanya ziyaretinde,...

Veysel Eroğlu, "Bakanlığımda 500 bin dekar araziyi sulamaya açtık"

"Tarım çok gelişti, Antalya'ya neredeyse Dünya'yı besliyor"

" Alanya'nın her türlü meselesini yakından takip ediyoruz"

ANTALYA - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekil, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Alanya ziyaretinde, Yeniköy Baraj Projesini yakından takip edeceğini söyledi. Bakanlığı dönemindeki yatırımlardan bahseden Eroğlu, "500 bin dekar araziyi sulamaya açtık. Tarım çok gelişti, Antalya'ya neredeyse Dünya'yı besliyor" dedi.

Bir dizi ziyaret çerçevesinde Alanya'ya gelen Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, partisinin İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada ilçe teşkilatı ile bir araya gelen milletvekili Eroğlu, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Veysel Eroğlu'nun ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını belirten Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, "Eski Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu Bakanımız bugün ilçe teşkilatını ziyaret ederek hem teşkilata verdiği önemi bir kez daha gösterdi hem de nezaket ziyaretiyle bizleri onurlandırdı. Cumhurbaşkanımızın siyasetinde uzunca dönem Türkiye'nin farklı bölgelerin hizmet ederek orman ve su alanlarındaki çalışmaların bugüne gelmesine katkıda bulunan bakanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

"Tarım çok gelişti, Antalya'ya neredeyse Dünya'yı besliyor"

Bakanlığı döneminde yaptığı yatırımlardan bahseden eski Orman ve Su İşler Bakanı Eroğlu, "Dünyanın incisi Antalya. Antalya'nın incisi Alanya'dır. Dolayısıyla bende burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Milletvekili olarak, eski bir bakan olarak gittiğimiz yerlerde bir ihtiyaç var mı onları ele alıyoruz. Burada da bir baraj talebi var. Yeniköy barajını da takip etmek bizim boynumuzun borcu. Benim Antalya'ya karşı ayrı bir gönül bağım var. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde İnşaat Fakültesi talebesiyken ilk stajımı Antalya'da yapmıştım. Antalya çok güzel bir yer. O günden bugüne kadar Antalya'ya bir vefa borcum vardır. Ben bakanken burada doğru düzgün baraj yoktu. Bakanlığım döneminde 21 baraj, 3 gölet yaptık. Yaklaşık 500 bin dekar araziyi sulamaya açtık. Tarım çok gelişti, Antalya'ya neredeyse Dünya'yı besliyor. 500 bin dekar sulamadan dolayı çiftçilerimizin yılda bir milyar TL'den fazla geliri oldu" ifadelerini kullandı.

"Alanya'nın her türlü meselesini yakından takip ediyoruz"

Yeniköy Baraj Projesi ile yakinen ilgileneceğini belirten Eroğlu, "Alanya'nın benim için apayrı bir yeri var. Dim Barajı önemliydi. Bizden önce ihale edilmişti ama teknik problemleri vardı. Ben bizzat yerine gelerek 'Bu baraj bitecek' talimatı verdim. Aslında Yeniköy Barajı ihale edildi. Fiyat artışları, müteahhittin işi bitirememesi sebebiyle tasfiye edildi. Ama merak etmeyin bütün vekillerimiz, bakanımız ve bende buranın fahri hemşerisi olarak takip ediyoruz. Yarında Cumhurbaşkanımızın 35 hidroelektrik santralinin açılışını yapacak. Orada Devlet Su İşleri Genel Müdürümüze rica edeceğim. Bu barajı bitirmek bizim boynumuzun borcudur. Bizler hep birlikte Antalyamızın, Alanyamızın her türlü meselesini birebir yakından takip ediyoruz. Bende fahri milletvekiliniz, hemşeriniz olarak ekstra takip ediyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan, ilçe teşkilatının ardından Alanya Belediyesini ziyaret edecek olan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu akabinde Gazipaşa ilçesine gideceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Veysel Eroğlu Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title