Haberler

Dava polemiği büyüyor! İmamoğlu, "Allah'a havale ediyorum" dedi; Yazıcı'dan tek cümlelik yanıt geldi

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisi hakkında dava açan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı için "Onu Allah'a havale ediyorum" dedi. Bu sözlere yanıt veren Yazıcı ise, "Şimdi jestine, mimiğine, yenildiği kibrine ve kifayetsiz muhterisliğine bakarak tek cümlelik cevabımı vermek istiyorum. CHP'nin eskimiş siyasetçisidir, kendine yenilmiştir ne yapsa yeridir" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisi hakkında dava açan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı için "Kendisini Allah'a havale ediyorum" dedi. Yazıcı ise İmamoğlu'na tepki göstererek; "Şimdi jestine, mimiğine, yenildiği kibrine ve kifayetsiz muhterisliğine bakarak tek cümlelik cevabımı vermek istiyorum. CHP'nin eskimiş siyasetçisidir, kendine yenilmiştir ne yapsa yeridir" ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU: YAZICI'YI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya hakaret ettiği suçlamasıyla yapılan davada beraat kararının bozularak yeniden yargılama kararı alınması hakkında konuştu. İmamoğlu, "Kararların al birini vur öbürüne. Ne diyelim ki? Bir yandan böyle bir facianın ortasında kalmış bir insanla ilgili ortaya konan bir iddianame, öbür taraftan da 'Şu adama bak' lafı üzerinden ya da buna benzer saçma sapan sözler yüzünden falan... Ki ne yazık ki bir belediye başkanı değil. Tavırlarıyla orada insanları kışkırtan. O gün söylediği yalan ifadeler üzerinden o projelerin bitirildi, insanlara teslim edildi konut projeleri. Partisinde ben acaba nereye gelebilirim, bir adım yukarı çıkabilir miyim diye bütün marifetini kötü düşünceye yoran Tuzla'nın Belediye Başkanı'nı Allah'a havale ediyorum, İstanbulluların vicdanına bırakıyorum." dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan İmamoğlu'na cevap

YAZICI: DERVİŞİN ZİKRİ NEYSE FİKRİ DE ÖYLE OLUYOR

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise yaptığı açıklamada şu ifadeler ile İmamoğlu'na yüklendi: "Sayın Ekrem İmamoğlu'nun şahsıma yönelik açıklamalarını dinledim. Birkaç cümle söyleyip, ardından kendisine tek cümleyle cevap vereceğim. 'Şu adama bak' lafı diye aramızda geçen bir gündem hiç olmadı. Şahsıma 'Yalan ifadeler isnat etmiş. Söyleyebileceği tek harflik bir yanlış ifadem olmadı. Varsa ispatlayabilir. Her şey kayıt altında. Beni linç etmeye çalıştıkları gün, bir konut projesi bahsinin 'Bösi bile bahis konusu değil. 'Sadece provoke etmeye geldi' diyor. O da öyle değil. O gün, şu provokasyondur diyebileceği bir saniye gösteremez. Dervişin zikri neyse fikri de öyle oluyor. Derdi sadece kariyeri olduğu için beni kariyer yatırımı yapmakla suçluyor.

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan İmamoğlu'na cevap

"CHP'NİN ESKİMİŞ SİYASETÇİSİDİR"

Muhayyel cumhurbaşkanı, muhayyel cumhurbaşkanı yardımcısı, muhayyel CHP genel başkanı olduğu için, bu bühtanını yadırgamadım. Şimdi jestine, mimiğine, yenildiği kibrine ve kifayetsiz muhterisliğine bakarak tek cümlelik cevabımı vermek istiyorum. CHP'nin eskimiş siyasetçisidir, kendine yenilmiştir ne yapsa yeridir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ekrem İmamoğlu Şadi Yazıcı Tuzla Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar…
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title