Haberler

Melih Gökçek'in yorumu cenaze sahiplerini kızdırdı: Saraydan kovulanlar bilmez

Güncelleme:

Eski Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek, Türkmen Alevilerinin cenaze töreninin saz eşliğinde yapılmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Gökçek'in sözlerine, cenaze yakınından sert yanıt geldi.

Antalya'da Türkmen Aleviler, cenaze törenini saz eşliğinde yaptı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere ise Eski Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek'ten tepki çeken bir yorum geldi. Gökçek, "Yakında orkestra ile gömülenleri görürseniz şaşmayın." ifadelerini kullandı. Cenaze sahipleri ise Gökçek'in paylaşımına sert bir dille yanıt verdi.

Antalya Elmalı Akçaeniş'te bulunan Türkmen Alevi Tahtacı Köyü'nde gerçekleştirilen bir cenaze töreni saz eşliğinde yapıldı.Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in bu cenaze törenine sosyal medya hesabından yaptığı yorum, cenaze yakınlarını kızdırdı .Gökçek cenaze töreni hakkında "Hayda, bunu da gördük. Yakında orkestra ile gömülenleri görürseniz şaşmayın." ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek'in alevi cenaze törenine yaptığı yoruma tepki!

CENAZE YAKININDAN GÖKÇEK'E TEPKİ

Gökçek'in yaptığı paylaşıma çok sayıda tepki yorumu gelirken, cenaze yakınları da tartışmaya katıldı. Polat Balkan, "Burası Antalya Elmalı Akçaeniş. Türkmen Alevi Tahtacı Köyü. Ölen çocukluk arkadaşım, saz ve söz üstadı Güven Coşkuner. Biz canlarımızı böyle uğurlarız. Saraylılar da, saraydan kovulanlar da bilmez..." sözleriyle Melih Gökçek'e yanıt verdi.

Melih Gökçek'in alevi cenaze törenine yaptığı yoruma tepki!

Kaynak: Haberler.com / Politika

Sosyal Medya Melih Gökçek Antalya Elmalı Ankara Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (161)

Martin Sikertel:

Alevi kardeşlerimize saygım sonsuz; Melih Gökçek'i de günahım kadar sevmem. Ama bu sefer doğru söylememiş mi? Bağlamanın ne işi var cenazede, ömrümde görmedim.

1087
371
yanıtYanıtla
M. B.:

İlk defa Melihe tam destek verdim !?

yanıt696
yanıt273
Narter Nart:

Beni salavatlarla uğurlayın, diyen...Rahmetli Cem KARACA' yı... Koca yürekli adamı Rahmetle ve Saygıyla anmak geldi içimden...

yanıt550
yanıt36
Güvenilir Adam:

Sen türbeye bez bağlıyorsun, şeytan taşlıyorsun normalde diğeri mi anormal bu senin dünyaya at gözlüğü ile baktığının resmidir. Sen kimsin ki bu doğrular sende, kendine uydurduğun senin dininde.

yanıt171
yanıt453
ares 124:

Yakınları böyle istemişlerse bize ne oluyor ki? Biz ölünce bizim cenazemizde de saz çalacaklarını mı söylüyorlar? -Hayır. E öyleyse sorun ne? Neden bu kadar çok başkalarına karışıyoruz ve bu hakkı kendimizde nereden buluyoruz? Yolsuzluklara, adam kayırmaya, çocuk istismarına, ihalelere fesat karıştırmaya ve bunun gibi konulara yorum yapmayan karakterler konu fitne ve fesatlık olunca kimseye sıra vermiyorlar. Bir deli bir kuyuya bir taş atıyor biz akıllılar uğraşalım duralım.

yanıt227
yanıt165
Alperen:

Ugur Eroglu:Beyefendi benim gittiğim caminin her tuğlasında senin hakkın yoktur çünkü camileri devlet değil vatandaş yaptırıyor camiye gidip gitmemek sizin bileceğiniz birşey ama gitmiş olsaydınız cami çıkışında yardım paralarının cemaatten toplandığını görürdünüz o yüzden bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın ayrıca benim alevi vatandaşlarımıza saygım ve sevgim tamdır ben bu rezilliği yapanları eleştirdim bütün aleviler cenazelerini böyle uğurluyor diyemezsiniz .

yanıt155
yanıt28
Alkurt:

Eyyy Ahali, Melih de basta olmak üzere Kurandan haberiniz yok ve kimse okumuyor, okusaydiniz insanlara temiz bir bakis acisi ile yaklasirdiniz. Kurani ana dilinizde anlayarak okuyun ,ögrenin ve ögretin..Ondan sonra buralara daha akillica yorum YAPIN.. BIR INSAN öldükten sonra, ister üzülün, ister agit yakin, isterseniz türkü söyleyin, bitti gitti, Ölen kisi ve ALLAH arasina girmeyin.Mezar basinda okunan Arapca dualar zaten anlasilmiyor..birakin insanlar nasil gömülmek istiyorlarsa gömlsünler,

yanıt85
yanıt182
Alperen:

Vatan Aşığı:Kardeşim seni kırıp incittiysem hakkını helal et benim Alevi vatandaşlarımızla ilgili bir sorunum yok aksine birçok arkadaşım alevi zaten gerçekten alevi olan insanlarda bu rezilliğe tepki gösteriyor elbet herkes inancında özgürdür fakat dinimizi asimile etmeye olmayan şeyleri varmış gibi göstermeyede kimsenin hakkı yoktur yoksa alevi vatandaşlarımız başımızın tacıdır ayrılığımız gayrılığımız sözkonusu olamaz bez parçaları bağlamak dilekte bulunmakta hurafedir ve yanlış bir inanıştır

yanıt82
yanıt10
Martin Sikertel:

Güvenilir Adam denilen şahıs! Ben ömrüm boyunca ne bir türbeye bez bağladım, ne de şeytan taşladım. At gözlüğü hayvana takılır, insana değil. (Burada hayvan ben olmadığıma göre kimin olduğu belli). Sen bir çıkartırsan görürürüz at gözlüğünün ne olduğunu. Sen kimsin esas bir şeyi bilmeden; aklın olmadan fikrin olan tip.

yanıt41
yanıt19
Erol Gergin:

biz askeri bandoylada, Chopin Cenaze marşıylada gömülen merasimleride çok gördük.

659
4
yanıtYanıtla
Tüm 161 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title