Haberler

Lütfü Savaş'tan Hatay'da gövde gösterisi! Gökhan Zan ve Haluk Levent'i yuhalattı

Güncelleme:

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay'da düzenlenen anma töreninde vatandaşların istifa çağrılarına rağmen adaylığının devamına karar verilen CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş kentte miting düzenledi. İsim vermeden Haluk Levent ve Gökhan Zan'a göndermede bulunan Savaş, "Güven parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor. Bu güven sizin hayattaki duruşunuzdur." dedi. Savaş'ın sözleri üzerine alanda bulunanlar Levent ve Zan'ı yuhaladı.

CHP'de adaylığına devam kararı verilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş kentte gövde gösterisi yaptı. Miting düzenleyen Savaş, isim vermeden Haluk Levent ve Gökhan Zan'ı hedef aldı. Savaş, "Güven parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor. Bu güven sizin hayattaki duruşunuzdur." ifadelerini kullanırken, bu sözler üzerine alanda bulunan Levent ve Zan'ı yuhalamaya başladı.

LÜTFÜ SAVAŞ'IN HATAY ADAYLIĞI DEVAM EDECEK

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde Hatay'da düzenlenen anma töreninde protestoların hedefi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP'de krize neden oldu. Anma töreninde istifa çağrılarına rağmen geri atmayan Lütfü Savaş'la ilgili CHP kararını verdi. CHP'de partinin mevcut Hatay Büyükşehir Belediyesi başkan adayıyla ilgili yapılan son değerlendirmelerin sonucunda, Lütfü Savaş'ın adaylığı devam edecek.

Lütfü Savaş'tan Hatay'da gövde gösterisi! Gökhan Zan ve Haluk Levent'i yuhalattıHatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş

SAVAŞ'TAN HATAY'DA GÖVDE GÖSTERİSİ

Adaylığı devam eden Lütfü Savaş Hatay'da miting düzenledi. Gövde gösterisi yapan Savaş, "İnsanlar için en önemli duygu sevgidir. Bundan daha önemli bir şey vardır ki o da sevildiğini hissetmektir. Sizi seviyorum ama sizin beni ne kadar sevdiğinizi son 2 günde öğrendim. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz yolların, sarp, ince ve çok uzun olduğunu bilmiyorduk. Yollar zorlu, yollar çetrefilli." dedi.

MİTİNGDE LEVENT VE ZAN'I HEDEF ALDI

Lütfü Savaş, CHP'nin Hatay için teklif götürdüğü şarkıcı Haluk Levent'in yanı sıra eski milli futbolcu Gökhan Zan'ıisim vermeden hedef aldı. Savaş, "15 yıldır Hatay'da emanet bana teslim. Şimdi emaneti kime teslim edersiniz? Sizin için en önemli kim, aileniz... Bunu güvenilir birine teslim edersiniz. Bu güven de parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor. Bu güven sizin hayattaki duruşunuzdur. Güven her şeyin başı. Bana güvenebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Lütfü Savaş'tan Hatay'da gövde gösterisi! Gökhan Zan ve Haluk Levent'i yuhalattıHaluk Levent

KALABALIK YUHALAMAYA BAŞLADI

Bu sözlerin ardından miting alanında bulunanlar Gökhan Zan ve Haluk Levent'i yuhalattı.

Lütfü Savaş'tan Hatay'da gövde gösterisi! Gökhan Zan ve Haluk Levent'i yuhalattıGökhan Zan

CHP HALUK LEVENT'E TEKLİF GÖTÜRMÜŞTÜ

CHP, Lütfü Savaş'ın yeniden adaylığının tepki çekmesi üzerine deprem süresince yardım çalışmalarına katılan Haluk Levent'e teklif götürmüştü. Haluk Levent ise teklifi reddetmişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Haluk Levent Lütfü Savaş Gökhan Zan Hatay Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (42)

erge_nekon:

Ne Hatay i severim nede Hatay lıyi, yiyin birbirinizi

189
317
yanıtYanıtla
Lion 1:

Ergenekon çok.sukur sevmiyorsun senin sevmen hiç bir anlam ifade etmiyor önemli olan bizi Allah ve resulünün sevmesi ama emin ol Allah ve Resulü senden beridir

yanıt153
yanıt47
Mehmet YILMAZ:

Hemen dine bağlamışsın. Ne alaka? Dini itibarsızlaştırmayın. Bu kadar basit şeyleri dine bağlamayın. Yazdıklarının etkisi SIFIR.

yanıt98
yanıt34
Halil Cokbilir:

Aman Ergenekon, bizi sevmediğine çok sevindik. Bizi sevmek karakter meselesidir!!

yanıt51
yanıt30
adana 01:

erge nokon, hataylının biri seni iyi etmiş galiba, bu kadar kinlisin

yanıt56
yanıt26
Funsadil Funsadil:

Hatay ile ne alıp veremediğin var bilmiyorum ama; Deprem öncesi Hatay'a gelmiş olsaydın eminim şuanda bizim için hüngür hüngür ağlıyor olurdun.. Hatay candır , Hatay misafirperverdir, Hatay cömerttir...

yanıt24
yanıt2
Vega Ofset Muhasebe DEPARTMANI:

çokta ipimizdeydin ergen sana iyi montelemişiz

yanıt4
yanıt0
Korhan KILIÇ:

Haluk leventle ne işin var senin hadi diğerini anladık rakibin.haluk leventin memleketinize iyiligi var.hayirdir ne dokundu. paraları senin belediye hesabinami aktarsaydi.

375
7
yanıtYanıtla
Metto Barber:

Koltuğa yapismis birakmiyolar….

377
3
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Siyaset midemi bulandırıyor. Biz sürünüyoruz bizim seçtiklerimiz bal, kaymakla beslenip devletten binlerce lira maaş alıyor, bizi oy veren koyunlar olarak gören bu siyaset yerin dibine batsın. Hakkımı hiç bir siyasetçiye helal etmiyorum, Allah yanınıza bırakmasın halka çektirdiklerinizi...

307
3
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title