Haberler

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoya AK Parti Sözcüsü Çelik'ten ilk tepki: İç kaos oluşturmak istiyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında "Saat 22.00'de Bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim" dediği videoyu paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun videoyu yayımlamasıyla birlikte AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, canlı yayında iddialara cevap verdi. Çelik, "Dış politikada ne zaman adım atsak Kılıçdaroğlu devrede. İç kaos oluşturmak istiyor." ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Onlar kaçacak yer ararken, bizim başka memleketimiz yok. Biz bir yere gitmiyoruz, bu devleti birlikte ayağa kaldıracağız. Başını dik tut sevgili halkım. Sen varsın ve daha iyisini hak ediyorsun. Geliyor mutlu, huzurlu günler!" notu ile beklenen videoyu sosyal medya hesabından yayımladı.

"SİSTEMATİK OLARAK AİLEYİ HEDEF ALIYOR"

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu'nun videosunun dolaşıma girdiği dakikalarda canlı yayına telefonla bağlanarak iddialara yanıt verdi. "Kılıçdaroğlu, sistematik olarak aileyi hedef alan bir dil kullanılıyor. Bu siyaset değil, bir iftira kampanyası" diyen Çelik, "Dış politikada ne zaman adım atsak Kılıçdaroğlu devrede. İç kaos oluşturmak istiyor." ifadelerini kullandı.

"SÖYLEDİĞİ TEK ŞEY İFTİRA ATMAK"

Kılıçdaroğlu'nun ortaya attığı iddiaların FETÖ kampanyası olduğunu dile getiren Çelik, "Türkiye düşmanlarının propagandasını dillendiriyor. AK Parti hukuki girişimlerde bulunacak. Kılıçdaroğlu herkesi suçluyor ve demokrasiyi hedef alıyor. Söylediği tek şey iftira atmak. Belge açıklayacağım diyor açıklayamıyor. Örnek verir verdiği örnekler doğru değildir." diye konuştu.

"CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMINI TEHDİT ETMEYE KALKIYOR"

Türkiye ne zaman atağa kalksa Kılıçdaroğlu'nun ülke içinde kırılganlık oluşturmaya çalıştığını sözlerine ekleyen Çelik, "Sinsi bir faaliyet yürütüyorlar. Bundan sonrasında açıklamalarına itibar edilmemesi gerekiyor. Hükümeti kanunsuzlukla suçluyor. Cumhurbaşkanlığı makamını tehdit etmeye kalkıyor." açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoya AK Parti Sözcüsü Çelik'ten ilk yanıt: İç kaos oluşturmak istiyorAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik

"HANİ BELGE AÇIKLAYACAKTI?"

Çelik, sözlerinin devamında "Yanıldığı konuların haddi hesabı yok. En dikkat çekici husus ise Cumhurbaşkanını açık bir şekilde tehdit etmek. Hani belge açıklayacaktı? Devletin kurumlarını işlevsiz hale getirmek istiyor. Aile kavramına ve Cumhurbaşkanlığına saygıdan kaçmaktadır. Vesayetin iradesi altında olduğunu bir keza daha ortaya koydu. Siyasi aklın varsa konuş bak biz sana nasıl cevaplar veriyoruz." dedi.

HAMZA DAĞ SOSYAL MEDAYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise yaptığı açıklamada "Bugün yine kendisine verilen görevi yerine getirdi... Kemal Kılıçdaroğlu adlı düşük kabiliyetlere sahip, silik şahıs, partisinde sözü geçmeyen bir grup başkanvekili iken, bir FETÖ klasiği olan kaset kumpası yoluyla CHP'yi ele geçirecek, FETÖnün sözcüsü olacak güce nasıl erişti?" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoya AK Partili Hamza Dağ'dan ilk yanıt: Kendisine verilen görevi yerine getirdi

"CHP'NİN DÖNÜŞÜMÜ BÖYLE BAŞLATILIYOR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, sözlerini şöyle sürdürdü: "İsveç merkezli Silk Road adlı bir enstitünün henüz 2008'de çizdiği gelecek senaryosunda, Baykal yerine Kılıçdaroğlu göreve geliyor. 2009'da İBB adaylığı, 2010'da kaset kumpası sonucunda genel başkanlık. Senaryo gerçek oluyor. CHP'nin dönüşümü işte böyle başlatılıyor.

"PARTİ BÖLÜCÜ SÖYLEMLERE EMPATİ DUYAN İSİMLERLE DOLDURULUYOR"

CHP'de ulusal güvenliği önceleyen etkin isimler ve kadrolar peyderpey tasfiye edilip partinin delege yapısı ele geçirilirken; parti marjinal sol düşünceye sahip, bölücü söylemlere ve kişiliklere sempati duyan birçok isimle dolduruluyor.

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoya AK Partili Hamza Dağ'dan ilk yanıt: Kendisine verilen görevi yerine getirdi

"O İSİM KILIÇDAROĞLU"

27 Mayıs'tan bu yana tüm darbelerin sözcüsü olan CHP ve kadroları 15 Temmuz darbe girişiminde bulunan FETÖ'ye göre dönüştürülmüştür. Bu dönüşüm için ise bir figür gerekliydi. İşte o isim, Kemal Kılıçdaroğlu'dur.

"ONLARIN CESARETİYLE 'KAÇACAK' DİYOR"

Siyasi kariyerini FETÖ tezleriyle siyaset yapmaya adayan, kumpas mahsulü, FETÖnün Sözcüsü atanmış Genel Başkan Kılıçdaroğlu, 2014'te FETÖ'cülerin kanalında Cumhurbaşkanımız için kimlerin verdiği cesaretle "kaçacak" dediyse, şimdi yine onların cesaret vermesiyle "kaçacak" diyor.

"KAÇACAK DEDİĞİN LİDER KAÇMADI"

Kaçacak dediğin lider hiçbir zaman kaçmadı, her zaman milletinin yanında oldu. O lider ki, 15 Temmuz gibi bir günde milletine liderlik etti, "topunuz gelin" diyecek cesareti gösterdi. Peki ya sen? Bir zavallı gibi tankların arasından kaçtın, olanları evde izledin.

"CUMHURBAŞKANIMIZ YİNE KAZANACAK"

Ve seni yine sahaya sürüyorlar. Yalan, çamur ve iftira siyaseti yoluyla gündeme gelmek için her ne yaparsan yap, liderlik yapamayacak silik bir kişilik olduğunu gizleyemeyeceksin. Cumhurbaşkanımız yine kazanacak. Sen de bunu mutfağından izleyeceksin."

BİR TEPKİ DE TAYYAR'DAN: BU SİNSİ SALDIRI TESADÜF MÜ?

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına tepki gösterdi. Tayyar, "ABD/Batı, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği için Türkiye'yi kuşatırken… Yunanistan topraklarını ABD üsleriyle donatırken… Türkiye, Güney sınırında yeni bir askeri harekata hazırlanırken… Kılıçdaroğlu'nun içerden Cumhurbaşkanımıza bu sinsi saldırısı, tesadüf mü?" açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoya AK Parti Sözcüsü Çelik'ten ilk yanıt: İç kaos oluşturmak istiyor

Kaynak: Haberler.com / Politika

AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

Fuat Pinar:

Devletin dıs meseleleriyle ilgili tek bir kelime etme dış mihraklar ile birlikte cumhurbaşkanına .saldır . hainler için yaşasın cehennem.

32
35
yanıtYanıtla
Hakan Saglam:

Bu akp ye oy verecek yuzde 18 lik genc kesim hangi turkiyede yasiyorsunuz bir deyiverinde bizde oraya gelek.durumlar iyi masallah orda o zaman demek

29
25
yanıtYanıtla
ihsanhan:

iyide para aklandı mı aklanmadımı para gitti mi gitmedimi acıklık gelmesi lazım. kimse gitti gitmedi diyemiyor bu vakıflar Türkiye içinde pkk besleyen abd de ne işleri var.. bir vatandas olarak merak etmekteyim.

27
2
yanıtYanıtla
Mgss Hg:

Eğer söyledikleri yalansa çıkın yalan olduğunu ispatlayın, Kılıçdaroğlu seninde elindeki belgeleri o kadar uzaktan nasıl görelim belgeyi paylaş ispatla. Bildiğim tek şey yolsuzluk canlı yayında yapılsa bile yine kimse konuşmaktan öteye gidemez.

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title