Haberler

Kent lokantaları polemiği! Murat Kurum "Ben olsam utanırım" dedi, İmamoğlu "Allah akıl versin" diyerek yanıt verdi

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un kent lokantalarıyla ilgili "Öyle 4 tane lokanta açıp 'Biz iş yaptık' diye milletin karşısına çıkmaktan utanırız" sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, "O Kent Lokantaları'nda 2.5-3 milyon insan yemek yedi. Gerçekten şaşırmış durumda, zaman daraldıkça yapamayacağını anlıyor. Kendini ispat çabasında ama çok kötü cevaplar veriyor. 31 Mart'ı inşallah çıkartır" dedi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, kent lokantalarıyla ilgili "Öyle 4 tane lokanta açıp 'Biz iş yaptık' diye milletin karşısına çıkmaktan utanırız" çıkışında bulundu. Kurum'un bu sözleri sorulan İmamoğlu, "O Kent Lokantaları'nda 2.5-3 milyon insan yemek yedi. Gerçekten şaşırmış durumda, zaman daraldıkça yapamayacağını anlıyor. Kendini ispat çabasında ama çok kötü cevaplar veriyor. 31 Mart'ı inşallah çıkartır" ifadeleriyle yanıt verdi.

KURUM: BEN OLSAM İSTİFA EDERİM

31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler yaklaştıkça adaylar arasında tansiyon da yükseliyor. Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Pendik'te bir otelde düzenlenen Ülkü Ocakları Buluşması'nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Kurum, "Metro duraklarındaki o durumu, metrobüs duraklarındaki o eziyeti görsem ben olsam emin olun istifa ederim" ifadesini kullandı.

Kent lokantaları polemiği! Murat Kurum 'Ben olsam utanırım' dedi, İmamoğlu 'Allah akıl versin' diyerek yanıt verdi

KURUM: ÖYLE 4 TANE LOKANTA AÇIP, 'BİZ İŞ YAPTIK" DEMEKTEN UTANIRIZ

Kent lokantaları hakkında da konuşan Kurum, "Kent lokantasını bir proje olarak İstanbul'a sunmak, çok büyük bir projeymiş gibi bahsetmek bizi hayretlere düşürüyor. İki gecede İstanbul'un 39 ilçesine lokanta, sosyal tesis açarız. Bunu sanki bir işmiş gibi, sanki marifetmiş gibi anlatıp, yarım çay bardağı su verip, süt verip bunu bir hizmet gibi milleti kandırmaya yönelik söylemlerden artık biz sıkıldık, yorulduk. İstanbul'un her yerine o sosyal tesislerimizi o zarar ettirdikleri Beltur'la yeniden kazandıracağız. Öyle 4 tane lokanta açıp 'Biz iş yaptık' diye milletin karşısına çıkmaktan utanırız" dedi.

Kent lokantaları polemiği! Murat Kurum 'Ben olsam utanırım' dedi, İmamoğlu 'Allah akıl versin' diyerek yanıt verdi

İMAMOĞLU: ÇOK KÖTÜ CEVAPLAR VERİYOR, 31 MART'I İNŞALLAH ÇIKARTIR

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pendik'te kanaat önderleriyle bir araya geldiği program sonrasında Kurum'un Kent Lokantaları'na ilişkin sözlerine cevap verdi. Soruları yanıtlayan İmamoğlu, "Allah akıl versin. Bu laflarından sonra ben ne diyeyim. Ne dersine çalışmış, üzülüyorum. Ne bu milleti tanıyor. Yapılan iyi hizmetleri al da kopyala onlarla dalga geçme. O 'Kent Lokantaları'nda 2.5-3 milyon insan yemek yedi. Gerçekten şaşırmış durumda, zaman daraldıkça yapamayacağını anlıyor. Kendini ispat çabasında ama çok kötü cevaplar, sözler veriyor. 31 Mart'ı inşallah çıkartır" dedi.

Kent lokantaları polemiği! Murat Kurum 'Ben olsam utanırım' dedi, İmamoğlu 'Allah akıl versin' diyerek yanıt verdi

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Ekrem İmamoğlu Murat Kurum İstanbul Politika Haberler

500

Yorumlar (68)

Alperen:

Fırıldak eko Allah ona akıl fikir versin güzel bir dua ama sanada dürüstlük iman ve karakter versin birazda haysiyet ve şeref versin gerçi ne kadarda verse bozukluksenin kanındavar seniflah olmazsın.

314
830
yanıtYanıtla
bekir yapici:

kardes sen Alperen degil akperensin ve belkide istanbulda falanda yasamiyorsun yukarda Allah var bütün engellemelere ragmen 4 yilda 25 yil yönetenlerin aklina bile gelmeyen genclere okuyanlara cocuklara annelere kisaca halka dokunan seyler yapti tabi siz ranti yandas mütahide verilen beton yiginlarini cemaat ve tarikatlara verilen avantalari halka hizmet zannediginiz icin bunu yandas beyniniz algilayamiyor veya isinize gelmiyor.

yanıt616
yanıt215
Malatyalı:

Utanacak yüzünüz olsa bir dakika bile iktidarda kalmazsınız. Sizinkilerini çok iyi tanıyoruz.

534
153
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Alperen bu çakallar laftan anlamaz, baksana SAMANLARI pek, karınları tok...

yanıt28
yanıt34
Alperen:

Malatyalı: Biz vatana puluk yapmıyoruz utanalım yada sokaklarda biz LGBT yiz dineyiz diye bağırmıyoruz utanalım yada demlen demlenip sonra inkar etmiyoruz utanalım yada birbirimizin kuyusunukazmıyoruz utanalım yada Atatürkü kullanıp pkkyayla işbiriği yapmıyoruz utanalım yada atmış yıldır bu ülkede seçim kaybedip halen utanmadan konuşacak yüzü kendimizde bulmuyoruzki utanalım.

yanıt117
yanıt185
Janoo Jsnoo:

İstanbul gibi büyük bir şehiri yöneten beledye başkanına eko. Diye yazıyorsan sadece sadece seviyeni göstermişsin öğrencilerin dar gelirli insanların 200 lira yerine 40 liraya yemek yemeleri kadar daha iyi ne olabilir ki orda ucuza yemek yiyenlerin içinde bütün partilere destek veren insanlar var

369
95
yanıtYanıtla
Bidüşün:

Ne iki milyonu ya ne zaman gitsem kapalı sizin gibi saftirikler bilmeden etmeden sazan gibi her duyduğunuza inanıyorsunuz, ekremin istanbula yapacağı en büyük iyilik ebedi tatile çıkması olacak

yanıt40
yanıt61
Alperen:

Janoo Jsnoo:Ekonun nasıl biri olduğu güldür showda işendi istersen bi izle ayrıca bu ülkenin bakanlarına cumhurbaşkanına her fırsatta karşılık veren biri konumunu dahi düşünmeden buna cüret edebiliyor ya siz hangi yüzle konuşabilitosunuz saygı isteyene değil hakedene gösterilir bunu için yunaistanda bizim çocuk çocuk diyorlar ayrıca kırkbin şehidin kanıellerinde olan birpartiyle demleniyorsunuz siz saygıdan bahsediyorsunuz.

yanıt33
yanıt42
şaban kocaman:

Utanacak olsa şehrini bırakıp İstanbul'a hizmetten başka her işle uğraşmazdı

170
274
yanıtYanıtla
burak sencanli:

Senin gibi 8km 8 adımla anlatmıyor kurum efendi kaç insan o lokantalardan uyguna yemek yiyor ve çalışıp evini geçindiren insanlar la dolu bence sen utanmalısın bu söylemlerinle

208
50
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title