Haberler

Bir araya geldiler! Gezeravcı 18 gündür yanında bulunan Türk bayrağını Erdoğan'a takdim etti

Güncelleme:

Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda geçirdiği 18 gün boyunca yanında bulunan Türk bayrağını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim etti. Erdoğan da Gezeravcı'ya saat hediye etti.

Türkiye'ye dönen Alper Gezeravcı gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi.

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda görevini tamamlayan Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı yurda döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezeravcı'yı Esenboğa Havalimanı'nda kabul etti. Kabulde, Gezeravcı'ya ailesi de eşlik etti.

ERDOĞAN, GEZERAVCI'YA SAAT HEDİYE ETTİ

Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) geçirdiği 18 gün boyunca yanında bulunan Türk bayrağını ve "Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonu" yazan peçi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdim etti. Erdoğan da Gezeravcı'ya saat hediye etti. Kabulde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı'yı kabul etti

"TURİSTİK GEZİYE ÇIKTI" ELEŞTİRİLERİNE YANIT

Öte yandan; yurda adımını atar atmaz gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gezeravcı, "Turistik geziye çıktı" eleştirilerine de yanıt verdi. Alper Gezeravcı, "İyi ya da kötü herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Bu değerlendirmeyi yaparken objektif kriterlerle tecrübe birikimine sahip olmak önemli. Bizim katılımcı diğer 3 ülkenin de farklı süreçlerin içinde dar takvim içinde hazırlık süreçlerine başladık. Regülasyonlar gereğince standartların karşılanması, eğitimler için rutinde uygulanan zaman diliminin çok altındaydı. Yaptığımızın uzay seyahati olmadığını çok rahatlıkla ifade edebilirim" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı'yı kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı'yı kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı'yı kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı'yı kabul etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Alper Gezeravcı Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (32)

ilhan:

Bu para ile toki kiralık ev yapsın, kiralar , maaşları geçti, binlerce vatandaş çok zor şartlarda, uzay işi çok sonra yapılmalıydı.

310
2505
yanıtYanıtla
Muhalif:

Şuanda fakir yok ki ülkede herkes iyi durumda enflasyonda pskolojik

yanıt141
yanıt143
haksız mıyım:

seninle gurur duyuyorum erdoğan. bayrak böyle yüceltilir. çağdaşlığı karı kızımızın başörtüsünü yasaklamada sananlar, görsünler

yanıt297
yanıt-233
Tutankamon Hoca:

SECİM PROMOSYONU LAZIM NASIL OLSA MİLLET AC SEFİL OY VERİYO BOŞVER TOKİYİ AHAHAHA

yanıt101
yanıt37
Erhan Sarac:

Turist bey şimdi yolculuk nereye marsa mı

yanıt99
yanıt82
Yusuf Yaşar:

Şu yoruma 2300 dislike gelmiş. Nesi yanlış. Uzaya birilerini gönderince memleket kurtuluşa mi erdi? 1 gencin evlenmesi 500 bin lirayı geçiyor 3 kişilik ailede anne baba beraber çalışmak zorunda kalıyor. Eğitimimiz yerlerde, hukuk can çekişiyor ama biz seçim yatırımı için uzaya insan gönderdik diyoruz. Geçen sene seçim öncesi mazot 18 liraydı şuanda 40 lira. Bu seçimden sonra hangi sıkıntılar bizi bekliyor kestirmek mümkün değil.

yanıt2
yanıt1
Mark Kolçak:

Türkiye'nin bazı yerlerinde çadır kurmak YASAL değil mi ? Yani kirasızca.. ücretsizce.. ?

yanıt0
yanıt7
abdullah HAMARAT:

Şov başladı

202
57
yanıtYanıtla
Hayri :

Piriniz ahmet hoca ne demiş bırakın bu ayakları batarken her yer batacak uzay falan havagazıdır paraları boşuna çar çur etmeyin bence bidahaki sefere bunu gönderin kalsın orada

111
38
yanıtYanıtla
Selahn unak:

Sümer devletini , din yapısını, din detayları ni bir inceleyin artık. Anlarsınız neden 4 din Ortadoğu'da çıkmış . :-)????

45
21
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title