Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babacan'a sert sözler: Bunlar bizim yanımızda adam gibi yürüdüler sonra kayboldular

Güncelleme:

AK Parti'nin İstanbul'daki kalesi olarak tabir edilen Sultanbeyli'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEVA Partisi lideri Ali Babacan'a sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "Biz her şeyi tartışmaya varız ama asla bu topraklardaki bin yıllık varlığımızı oluşturan değerlere karşı tek bir işimiz gösterilemez. Sen git George'dan 'Aferin' almaya devam et. Bunlar bizim yanımızda adam gibi yürüdüler sonra kayboldular" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli'de restorasyonu tamamlanan Aydos Kalesi ve Sultan Korusu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. 6'lı Masa'ya eleştirilerde bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a çok sert sözlerle yüklendi.

"BİZİM YANIMIZDA ADAM GİBİ YÜRÜDÜLER SONRA KAYBOLDULAR"

6'lı Masa'nın Ortak Politikalar Mutabakat Metni için Babacan'ın "Avrupa görecek, 'Aferin Türkiye'ye' diyecek" sözlerine yönelik konuşan Erdoğan, şunları söyledi: "Biz her şeyi tartışmaya varız ama asla bu topraklardaki bin yıllık varlığımızı oluşturan değerlere karşı tek bir işimiz gösterilemez. Sen git George'dan 'Aferin' almaya devam et. Bunlar bizim yanımızda adam gibi yürüdüler sonra kayboldular.

"NE YAPACAKSIN DAVOS'TA"

Ne diyor? Ben Davos'a gideceğim, ne yapacaksın o Davos'ta. Davos'ta yanımda ve o zaman IMF'in başında olan zat var. Dedim ki buraya adamlarını gönderirsin taksitlerini alırsın ama Türkiye Cumhuriyeti'ne talimat veremezsin. IMF'e olan borcumuzu sıfırladık ve bir daha sokmadık. Ama bu CHP yine IMF ile görüşmeye devam ettiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babacan'a sert sözler: Bunlar bizim yanımızda adam gibi yürüdüler sonra kayboldular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

"Sultanbeyli ilk yapılaşma dönemlerinde sağlıksız bir şehirleşme örneklerinden biri haline gelmişti. Biz belediye başkanlığı ve cumhurbaşkanlığı döneminde Sultanbeyli'deki sorunları çözdük. Artık 350 bini aşan nüfusuyla İstanbul'un en cazip ilçelerinden biri haline geldi. Gelişen Sultanbeyli'ye bu güzel eserleri kazandıran belediyemizi, belediye başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum.

"İSTANBUL'U BİZ YENİDEN AYAĞA KALDIRDIK"

İstanbul asla ihmale gelmeyen bir şehirdir. İstanbul fedakarlık ister, gayret ister. Kendisine tutku ile bağlanılmasını ister. Bu şehre aşkla hizmet edenin üstesinden gelemeyeceği hiçbir sıkıntı olmaz. İstanbul'u biz yeniden ayağa kaldırdık. Biz gelmeden önce çöp, çukur ve çamur vardı İstanbul'da. CHP bu demek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babacan'a sert sözler: Bunlar bizim yanımızda adam gibi yürüdüler sonra kayboldular

"BAY BAY KEMAL'E DERSİNİ VERMEYE HAZIR MISINIZ?

Bay bay Kemal'e 14 Mayıs'ta dersini vermeye hazır mısınız. Yandaşlarına ders vermeye hazır mısınız. Ben size inanıyorum. Boğazın her iki yakasında yaptığımız devasa yatırımlarla biz bu ülkede tarih yazdık. Fatih karadan kadırgaları yürüttü. Biz de onun torunları olarak Marmara'nın altından raylı sistemi yürüttük.

Herkese göz kırpanlar hep olduğu gibi yine karşımızda kol kola geziyorlar. Ne diyor Batı ne diyecekmiş. Avrupa'nın aferin demesine bunlar muhtaç. Bizim ise milletimizin aferin demesine ihtiyacımız var. Biz sadece Allah'a güveniyor sadece milletimizden destek bekliyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babacan'a sert sözler: Bunlar bizim yanımızda adam gibi yürüdüler sonra kayboldular

"14 MAYIS'TA BAY BAY KEMAL DİYECEĞİNİZE HİÇ ŞÜPHEM YOK"

Ülkemizin 14 Mayıs'ta gideceği seçimlerde küresel güçleri arkasına alan zihniyete karşı meydan okumaya hazırlanıyoruz. Bunlara karşı girdiğimiz her seçim kazandığımız her başarı yeni bir meydan okumaydı. Şimdi de yeni bir meydan okumaya hazırlanıyoruz. 14 Mayıs'ta tek parti zihniyetinin son çırpınışlarını sandığa gömeceğiz. 14 Mayıs'ta bay bay Kemal diyeceğinize hiç şüphem yok."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Deva Partisi Ali Babacan İstanbul AK Parti Sözler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (4)

gunay yanug:

ABD gemisinin neden boğazın içinde bu gösteriyi yapmasına izin verdiniz. boğaza girmeden demirleseydi ya . adamlar boğazın göbeğinde demirliyor gövde gösterisi yapıyor bizim hükümette seyrediyor

98
53
yanıtYanıtla
Ahmet Uzturk:

IMF ,bizim borç aldıklarımızdan daha düşük faizle borç veriyor ama IMF parayı neye haracayacağınıda soruyor,eğer yandaşlar zengin olacaksa vermem git ülkeni kalkındır bana borcunu geri ödeyecek durumdaysan düşük faizli borç veririm diyor...

27
59
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

Bu kadar yalan olur. İMF bir ülkeye el attı ise o ülke batmıştır. Özgürlüğünü kaybetmiştir. Eğer Sen İMF den borç alan bir ülkede yaşamak istiyorsan Dünyada bir çok örneği var bunun gidip oralarda yaşa ancak Biz İMF' nin kölesi olmak istemiyoruz.

yanıt84
yanıt17
Ütopik Yorumcu:

AHMET UZTURK VALLAHİ BİLLAHİİ BOŞA YAŞAMIŞSSIN ŞU YORUMU HAYRETLE OKUDUM İMF OLARAK DÜŞÜNMÜYORUM BİR İNSANI KENDİNE KUL KÖLE ETMEK İSTİYORSAN ONA BORÇ VERECEKSİN NOKTA YANİ

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title