Haberler

5 araştırma şirketinin başkanı canlı yayında anket sonuçlarını paylaştı! İşte parti parti son oy oranları

Güncelleme:

Genel seçime 1 yıldan biraz fazla süre kalırken siyaset sahnesi de iyice ısındı. Araştırma şirketleri de yaptıkları seçim anketleriyle yaklaşan seçimin sonucuna ışık tutmaya çalışıyor. Bu kapsamda Optimar, GENAR, Türkiye Raporu, AREA ve Gezici araştırma şirketlerinin başkanları, yapılan 5 anketi canlı yayında paylaştı. İşte parti parti son oy oranları.

HaberTürk ekranlarında Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu Nedir Nedir Değildir programında Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, Gezici Araştırma Başkanı Murat Gezici, GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, Türkiye Raporu Başkanı Can Selçuki ve AREA Araştırma Başkanı Murat Karan yaptıkları son anketlerin sonuçlarını paylaştı.

OPTİMAR ARAŞTIRMA

Ak Parti : Yüzde 36,5

CHP: Yüzde 26,7

İyi Parti : Yüzde 10,9

MHP: Yüzde 10,2

HDP: Yüzde 9,7

DEVA Partisi: Yüzde 1,3

TDP: Yüzde 1,1

Memleket Partisi: Yüzde 0,8

Yeniden Refah Partisi: Yüzde 0,7

Saadet Partisi: Yüzde 0,7

BBP: Yüzde 0,6

Gelecek Partisi: Yüzde 0,5

5 araştırma şirketinin başkanı canlı yayında anket sonuçlarını paylaştı! İşte parti parti son oy oranları

GEZİCİ ARAŞTIRMA

Ak Parti : Yüzde 31,3

CHP: Yüzde 27,2

İyi Parti : 12,1

HDP: Yüzde 11,5

MHP: Yüzde 8,1

DEVA Partisi: Yüzde 2,1

Gelecek Partisi: Yüzde 1,4

Memleket Partisi: Yüzde 1,3

Saadet Partisi: Yüzde 1,2

Zafer Partisi: Yüzde 1,1

Yeniden Refah Partisi: Yüzde 1,0

5 araştırma şirketinin başkanı canlı yayında anket sonuçlarını paylaştı! İşte parti parti son oy oranları

GENAR ARAŞTIRMA

Kendi şirketinin araştırma sonuçlarını sözlü olarak paylaşan GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, "Ak Parti iktidar olma kabiliyetini devam ettiriyor. AK Parti yüzde 37,6, CHP yüzde 26 oy alıyor. İYİ Parti yüzde 12 oy topluyor. HDP önde MHP de ona yakın. Ayrıca muhalefetin de parlamenter sisteme geçişten başka bir şey vadetmediğini görüyoruz" ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE RAPORU ARAŞTIRMA

AK Parti: Yüzde 33.1

CHP: Yüzde 28.2

İYİ Parti: Yüzde 13.8

HDP: Yüzde 12.2

MHP: Yüzde 8.4

AREA ARAŞTIRMA

AK Parti: Yüzde 32

CHP: Yüzde 27,1

İYİ Parti: Yüzde 15,4

HDP: Yüzde 10,2

MHP: Yüzde 8,2

DEVA Partisi: 3,3

Diğer: 3,8

5 araştırma şirketinin başkanı canlı yayında anket sonuçlarını paylaştı! İşte parti parti son oy oranları

Kaynak: Haberler.com / Politika

İYİ Parti AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (73)

Erdoğan Uslu:

6 ittifak. Altı tophane üstü Şişhane. Hangi gelişmiş ülkeyi çoklu ittifak yönetiyor. Sanki sistem ne diyor ekibinle gel ekibinle git diyor. Bunlar 6 silahsorler. Birbirini vururlar bunlar.

123
214
yanıtYanıtla
ismail bey :

Koltuğa sırayla otururlar veya herkes koltuğunu getirir, yanyana otururlar...

yanıt1
yanıt2
HAKAN ARSLANOĞLU:

Siyonist masonlar son 10 yılda Akparti Mhp koalisyonunu devirmek için 17-25 Aralık, gezi, 15 temmuz gibi terör eylemleri yaptı olmadı. İçerideki adamlarını kullanarak oy kaybettirmek icin 3 parti kurdu Hala kim kime hizmet ediyor göremiyorsanız anlatacak bir şey yok.

121
206
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Yahu önceden AKP'yi tanıyan varmiydi? Tabiki yoktu. Seçildiler ve ilk 8 sene hizmet sonrası ülke için hezimete dönüştü dolayısıyla millet iradesi her şeyin farkında hiç sağa sola debresme AKP hazin ve hezimete uğrayarak gideceksin.

147
112
yanıtYanıtla
burakk:

Peki eyvallah da; kimler gelecek yerine? HDP ile kolkola girmiş CHP-İP mi, yoksa birdenbire şahlanacak tabela partilerimi. Böyle zannediyorsan bu milletin manevi hassasiyetlerini öğrenememişsin demektir.

yanıt25
yanıt16
Hamit Gündoğdu:

Rumuz burakk kardeşim AKP denenmeden seçildi bunda hemfikiriz ancak milletin iradesini çok iyi bilen Bozkurt olarak durumun vehametide ortada ve millette farkında vede seçme özgürlüğüne de sahip. Tecelli edecek net sonuç AKP'nin gidişi ile olacak.

yanıt59
yanıt89
burakk:

Hamit Gündoğdu: Bu milletin hiç bir şart altında vaz geçmediği milli manevi değerlerine karşı hoş görülü olmayan hatta bunları rencide edecek politikalar güden partiler asla başarılı olamamış daima sağ partiler kazanmıştır. (Bkz:DP-AP-ANAP-AKP.) CHP hata içinde

yanıt68
yanıt45
Hamit Gündoğdu:

Burakk sen yazdın DP, ANAP şimdi yoklar yani vizyon partisi AKP'de bunlara katılacak. Çünkü milletin gözündeki hamaset edebiyatı ile can bulan perde kalktı gerçek ortaya çıktı.

yanıt1
yanıt2
ismail bey :

Şuan bile akparti ve mhp yüzde 46 çıkıyor. Seçimde enaz 7 daha koy, Yüzde 53 alır. Oturup ağlarsın....

yanıt3
yanıt1
burakk:

Hiç seçime girmemiş ve sadece başkanları tanınan İKİ Sağ Parti, 2019 da 2.71ve 0.74 oy almış yine İKİ Sağ Parti. Milliyetçi BİR Parti ve Aşırı uçlara kaymış bir SOL Parti, Sağ bir iktidarı devirmek için birlikteler. Dünya siyaset biliminde böyle bir şey yok.

86
58
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title