Haberler

Ankara kulislerini hareketlendiren iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan bazı üst düzey isimleri görevden alabilir

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün parti grubunda yaptığı "Sorulması gereken hesapları da adli ve siyasi olarak sormak boynumuzun borcudur" açıklaması kulisleri hareketlendirdi. 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimler öncesi AK Parti'de Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin illerindeki il başkanları değiştirilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üst düzeyde bazı görevden almalara imza atabileceği iddia ediliyor.

Kahramanmaraş merkezli iki deprem 11 ilde büyük yıkıma neden olurken, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde 45 binden fazla kişi hayatını kaybetti.

14 MAYIS'TAKİ SEÇİMLER ÖNCESİ DENGELER DEĞİŞEBİLİR

Türkiye'yi sarsan deprem felaketinin ilk günlerinde yaşanan bazı olumsuzlukları Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldığı toplantılarda dile getirirken, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi bazı dengelerin değişebileceği ifade ediliyor.

ERDOĞAN SİNYALİ GRUP TOPLANTISINDA VERDİ

Değişimin sinyalini dün AK Parti'nin grup toplantısında yaptığı "Sorulması gereken hesapları da adli ve siyasi olarak sormak boynumuzun borcudur" açıklamasıyla veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri sonrasında AK Parti'de Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin illerindeki il başkanları değiştirildi. Görevden alınan il başkanlarının yerlerine yeni atamalar yapıldı.

5 İL BAŞKANI DEĞİŞTİRİLDİ

Buna göre Erzurum İl Başkanlığına İbrahim Küçükoğlu, Gümüşhane İl Başkanlığına Mehmet Emin Erdoğdu, Giresun İl Başkanlığına Mete Bahadır Yılmaz, Kocaeli İl Başkanlığına Şahin Talus ve Mersin İl Başkanlığına Adem Aldemir atandı.

SEÇİM İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCILIĞINA 6 YENİ İSİM

Yine AK Parti'de seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcılığına 6 isim daha getirildi. Atanan yeni isimler daha önce belirlenen 9 isimle beraber seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürütecek.

"ERDOĞAN ÜST DÜZEYDE BAZI GÖREVDEN ALMALARA İMZA ATACAK"

Kulislere düşen son bir iddiaya göre ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yaklaşan seçimler öncesinde üst düzeyde bazı görevden alma ve değişikliklere imza atacak.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Gümüşhane AK Parti Giresun Erzurum Kocaeli Ankara Mersin Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Bakmadan Geçme

6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? İspanya Andorra maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya Andorra hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? LGS Fen sorusu iptal mi 2024? İspanya Andorra maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İspanya Andorra maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Lüksemburg maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Lüksemburg maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

500

Yorumlar (13)

zübükzade:

Sayun cumhurbaşkanımız kendini ve sayın Bahceli beyi görevden olsa dünyamız değişitr be

415
159
yanıtYanıtla
x girilmez:

Mesela önceden neyin vardıda şimdi yok oldu zübük bey

yanıt115
yanıt267
Mehmet Vatandaş:

bay X tersini düşünelim o zaman önceden olmayıp ta şimdi olan neyimiz var:))

yanıt81
yanıt14
Bedirhan Nazlı can:

Bukadar canlar aileler yok oldu ceza evleri vahim durumda ilk öncelik insan hayatı olmalı halk af bekliyor

21
282
yanıtYanıtla
esrefpasali:

ne affi? yap et af, cezani cek ki suc isleme, af suca tesviktir, 99 depreminde yuzlere kisinin vefatina sebep olan huteahhit veli gocer, 18/20 sene ceza aldi af ile 7 senede cikti, muteahhitlige devam ediyor, hak mi adaletmi? cezalar caydirici olmali, insanlarin hapis yatmasi , devlete dolayisi ile vergi veren vatandasa zarar..

yanıt73
yanıt5
VATANDAŞ:

Ulan zalım. Ye naneyi af iste. Yok öyle memleket...Vergi kacır affa ugra, ödeyen kerizmi. Yaptıgın bina çöksün hapse atıl. af etsinler.

yanıt63
yanıt1
Semih Cinar:

Eskimiş yuzleri tecrübeleri için tercih ediyor Reis. Devlet içinde bu önemli ama millet güzellik peşinde. Yakışıklı olsun. Hiç bir iş yapmamış olsun.

36
200
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Mehmet şimşek yerine o yüzden geldi Berat albayrak di mi

yanıt153
yanıt27
x girilmez:

ev ve araba millet almaya araba bulamıyor daha, tatil kültürü daha nice şey o eleştirdiğiniz yol bile yoktu

32
190
yanıtYanıtla
ahyed yıldız:

Başarısızlık ve beceriksizlik yüzünden görevden almalar yetersiz olur. Hesapta sorulması lazım. Çünkü beceriksizliklerinin bedelini ülke olarak biz ödüyoruz.

157
9
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title