Haberler

Akşener, Ağıralioğlu'nun istifasını sunacağı yarınki randevusunu iptal etti! Sebebi önceden televizyona yaptığı açıklama

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu'na seçimde ona oy vermeyeceğini söyleyen İYİ Parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, "Meral Akşener ile vedalaşmaya gidiyorum, istifa edeceğim" dedi. Bunun üzerine Akşener, istifasını önceden televizyonda duyuran Ağıralioğlu ile yarınki randevusunu iptal etti. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Dolayısıyla bu kapsamda bir görüşme anlamını yitirmiştir" dedi.

İyi Parti'ye altılı masada pusu kurulduğunu dile getirilerek Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz eden ve seçimde ona oy vermeyeceğini dile getiren İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, istifa kararı aldı. Habertürk kanalına yaptığı açıklamada Ağıralioğlu, "Meral Akşener ile vedalaşmaya gidiyorum, istifa edeceğim" dedi.

AKŞENER, RANDEVUYU İPTAL ETTİ

Bunun üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ağıralioğlu ile yarınki randevusunu iptal etti. Gazeteci Candaş Tolga Işık, Twitter hesabından," Size bir son dakika vereyim: Meral Akşener, Yavuz Ağıralioğlu'na yarın 13'te verdiği randevuyu az önce iptal etti. Gerekçe Yavuz Bey'in görüşme öncesin tv'ye çıkıp istifasını duyurması. Bu iptal az önce kendisine de bildirildi" dedi.

Akşener, Ağıralioğlu'nun istifasını sunacağı yarınki randevusunu iptal etti: İstifa tek taraflı karar verme usulüdür

"ERKEN DAVRANIP TELEVİZYONA AÇIKLADI"

Gazeteci İsmail Saymaz ise "Yavuz Ağıralioğlu, pazartesi Akşener'den randevu istedi. Akşener, yarın saat 13'e randevu verdi. Bu arada Ağıralioğlu, istifa dilekçesini ve yapacağı açıklamanın metnini hazırladı. Fakat erken davranarak, bu akşam Habertürk TV'ye 'İstifa edeceğim, Akşener'le helalleşmeye gideceğim' diye mesaj attı. Bu durumda Akşener, yarınki randevuyu iptal edebilir." dedi.

Akşener, Ağıralioğlu'nun istifasını sunacağı yarınki randevusunu iptal etti: İstifa tek taraflı karar verme usulüdür

İYİ PARTİ'DEN AÇIKLAMA: İSTİFA TEK TARAFLI OLUR

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Ağıralioğlu'nun Akşener ile görüşeceği ve partiden istifa edeceği yönündeki haberler üzerine yaptığı açıklamada "İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir" dedi.

AĞIRALİOĞLU'NUN İSTİFA DİLEKÇESİ

Gelişmeler sonrası Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, Ağıralioğlu'nun hazırladığı istifa dilekçesini paylaştı. Ağıralioğlu'nun istifa dilekçesinde "Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum. Gereğini arz ederim" ifadeleri kullandı. Dilekçede yarının tarihi olan 29.03.2023 tarihi kullanıldığı görüldü.

Akşener, Ağıralioğlu'nun istifasını sunacağı yarınki randevusunu iptal etti: İstifa tek taraflı karar verme usulüdür

İşte Ağıralioğlu'nun istifa dilekçesi:

Akşener, Ağıralioğlu'nun istifasını sunacağı yarınki randevusunu iptal etti: İstifa tek taraflı karar verme usulüdür

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Yavuz Ağıralioğlu Meral Akşener Kürşad Zorlu Milletvekili İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (12)

Poyraz:

Ağıralioglundan onurlu bir çıkış

1
0
yanıtYanıtla
Kaya Suleyman:

Durmasi partiye zarar veriyordu tarihe karisip gider...

0
0
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Yavuzun işgüzarlığına karşın doğru hareket bu. Siyasi saygısı olmayanın partiyede faydası olamazdı ki, millete hiç faydası yoktu yavuzun

0
0
yanıtYanıtla
baris koc:

helal olsun yavuz

0
0
yanıtYanıtla
Yiğido:

Ağıralioğlu adam gibi adam olduğunu belli ettin

0
0
yanıtYanıtla
Temel Temel:

her aklına gelen ulu orta her yerde konuşulmaz. önce liderin ile görğşğp sonra açıklama yapacaksın ağustos böceği gibi cır cır ötmekle olmuyor bu işler. AKP seni bekliyor güle güle

0
0
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Baraj altına düştünüz hayrını görün ..

0
0
yanıtYanıtla
Metin Öge:

Niye şaşırıyor ki meral kendide partisine sormadan aslan gibi kükreyip masayı terketmedimi. Ha sonra kuzu kuzu masaya geri döndü gerci

0
0
yanıtYanıtla
Metin Öge:

Eee niye şaşırıyorki meral hanımda partisine danışmadan aslan gibi adayı devirip sonrada kuzu kuzu masaya gitmemişmiydi

0
0
yanıtYanıtla
Hasan Durmuş:

Helal olsun yavuz a bor tek o gerçek milliyetçi çıktı diğerleri koltuk sevdasında iyi partide

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title