Haberler

AK Parti-CHP bayramlaşmasında gergin anlar! Konu seçime gelince ortalık bir anda buz kesti

Güncelleme:

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri gerçekleştirildi. AK Parti heyeti ile ziyaret ettikleri CHP'li heyet arasında gerginlik yaşandı. CHP'li Aylin Nazlıaka'nın seçim sonuçları değerlendirmesini beğenmeyen AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan; "Anadolu irfanı kendini net ortaya koydu. Kimin kimle nasıl birlikte olduğunu gördü. Beğenmediğiniz Anadolu irfanı." dedi. Nazlıaka bu sözlere itiraz etti.

Seçim maratonunu geride bırakan siyasi partiler bugün Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma ziyaretlerini gerçekleştirdi. AK Parti heyeti de CHP heyetini ziyaret etti. Gergin anların yaşandığı ziyarette, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu. AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ise "Seçim sonucu güzel oldu. Anadolu irfanı kendini net ortaya koydu. Kimin kimle nasıl birlikte olduğunu gördü. Beğenmediğiniz Anadolu irfanı." dedi.

SEÇİM GERGİNLİĞİ

Siyasi partiler arası bayramlaşma ziyaretleri sürerken AK Parti heyeti CHP'ye gitti. CHP Genel Merkezi'nde Kadın Kolları Genel Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka, Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever ile Gençlik Kolları MYK Üyesi Uygar Elitog ziyaretçileri karşılayacak heyet olarak yer aldı. AK Parti heyetinde ise Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Kadın Kolları MYKK üyesi Elif Yeşil Marazdan ve AK Parti Gençlik Kolları'ndan Derya Çıraklı hazır bulundu. Sohbet esnasında konu seçim sonuçlarına gelince ortalık bir anda buz kesti.

AK Parti-CHP bayramlaşmasında gergin anlar! Konu seçime gelince ortalık bir anda buz kesti

"ANADOLU İRFANI" POLEMİĞİ

CHP'li Nazlıaka seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanması hakkında yorum yaparken AK Partili Murat Alparslan, "Sonuç da güzel oldu. Anadolu irfanı kendini net ortaya koydu. Kimin kimle nasıl birlikte olduğunu gördü. Beğenmediğiniz Anadolu irfanı." dedi.

Bu sözlere itiraz eden CHP'li Nazlıaka, "Beğenmediğiniz' diye bir şey kabul edilemez. Beğenmek beğenmemek diye bir şey siyasetçinin lügatında olamaz. Bizden olanı dışlamak diye bir şey olamaz." diye konuştu. Heyetler sohbetlerini tamamlamasının ardından AK Parti heyeti CHP Genel Merkezi'nden ayrıldı.

AK Parti-CHP bayramlaşmasında gergin anlar! Konu seçime gelince ortalık bir anda buz kesti

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Murat Alparslan Aylin Nazlıaka Kurban Bayramı Milletvekili AK Parti Kurban Ankara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Sedat A.:

Bayramda siyaset olmaz. İlk siyasi gündem açan ayıp etmiş. Biraz saygı..

59
3
yanıtYanıtla
Kurt bey:

Neden bauramlasiyorsunu ki anlam veremedi. Bir birine zıt olan iki partinin bayramlasmasi sacama.

42
18
yanıtYanıtla
minor:

Nezaket geregi bayramlasilir. Bayramda kusler barisir. Bayram namazinda hep soylenir. Dini bayramin anlamindan bihabersiniz.

yanıt24
yanıt6
Murat Vural:

LGBT liler bizim aile yapımıza zarar vermiyorki diyen CHP yi kurban bayramı için ziyaret etmek hayatın olağan akışına aykırıdır . Bu CHP zihniyeti Türkiye laiktir laik kalacak diyen bir zihniyetin hangi kurban bayramını kutluyorsunuz ki !!!

21
14
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Beğenilmeyen Anadolu insanı buysa biz almayalım. Sayelerinde hayat altüst olmaya devam edecek. Sığınmacılar çoğalmaya ,beka sorunum artmaya ,ücretlim ve maaşlım alım gücünün altında yaşamaya vb vb devam edecek. Ne acı

11
16
yanıtYanıtla
Basin:

chp genelmerkezinde nezaketsiz ve yine bildik şaçmalıklar.. bu chp akıllanmazzzz.. ticaret diyor ya ..sormuyorlar 0.1 ile 40 vekil verdiniz, kendiniz hayatında ilk defa genelbaşkansız balkondan izlediniz.. yok arkadaş şunun konuşmasına bakın ve chp bu sefer kazanır deyin hele :))))

17
7
yanıtYanıtla
Halil Kurdal:

Anlamayan kalın kafalılar için söylüyorum onlar sadece rakip düşman değiller

13
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

dün geldik öyle oldu böyle oldu şunu yaptık bunu yaptık o onu dedi bu bunu dedi sen haksızsın ben haklıyım vay bana bunu nasıl dersin derken insan ömrünün sonuna geldiğini yaklaştığını inanın hiç anlamıyor sürekli çekişme didişme rahat yok bu dünyada huzur ararken gereksiz çekişmelerden dolayı dinlenmek öte tarafa kalıyor her zaman

8
1
yanıtYanıtla
Cry:

Bunlar hep aynı mı olur. Güya güler yüzle söyleyerek içinizde inandığımız ama halkı bir türlü kandıramadığınız yalanları ne güzel satmaya çalışmak . Birde İstanbul Kağıthane belediyesinin yıllarca kullandığı kalbimiz Kağıthane yi alıp her yerde kalp göstermek o da mı çalıntı yaaaa

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title